Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mammmm

napisać do jego narzeczonej czy nie?

Polecane posty

To nie jest głupie pytanie:) Założę się, że słodycze jadasz, (co do palenia papierosów pewności nie mam), ale do czego zmierzam..... ---------------------------------->" a czemu ja mam sobie brudzić rączki przez jakąś naiwną lasię, która nawet nie zauważa, że coś w jej związku dzieje się nie ten teges?" Czy jak popsuje Ci się od jedzenia słodyczy ząbek i pójdziesz konająca z bolącym do stomatologa, będziesz oczekiwała od niego analogicznej odpowiedzi jak tak, którą zacytowałam powyżej?:P

normalnie skóra żywcem zdjęta z zs tą kwestię już sobie wyjaśniliśmy ale rozumiem, że masz problemy z przyjęciem pewnych rzeczy do wiadomości twoje prawo

Gość pytanie mammmm
haaalo, towarzycho wzajemnej adoracji zapraszam na jakiś inny, dedykowany mu temat. czemu Wy nie możecie sobie normalnie gadać, tylko zawsze off topy robicie na obcych topikach?

Czy jak popsuje Ci się od jedzenia słodyczy ząbek i pójdziesz konająca z bolącym do stomatologa, będziesz oczekiwała od niego analogicznej odpowiedzi jak tak, którą zacytowałam powyżej? czy ty sobie kpisz?:) stomatolog bierze za brudzenie sobie rączek grubą kasę tyle w temacie

zawsze off topy robicie na obcych topikach? przecież nie będziemy off-topować na własnych:P

Hehehe no tak... Czyli jesteś z tej kategorii kobiet, których jedynym motywem działania jest kasa! Trzeba było tak od razu! Chcesz żeby ktoś nazwał Cię kiedyś chociaż raz w życiu altruistką ? Idź oddaj krew, kasy w prawdzie nie dostaniesz, ale chociaż czekoladę:)

Gość koniecznie powiedz
Niech dziewczyna wie z jakim DUPKIEM ma doczynienia i zeby pozniej przez takiego gnojka i klamce nie musiala sie rozwodzic, bo ten facett to egoista, klamca i oszust! Trzeba dziewczyne ostrzec!

zs nie chciał mi tego wytłumaczyć zatem może Ty to uczynisz jesuuuu a jak myślisz, kto go nauczył nie odpowiadać na tego typu pytania? więc nie nie mogę (czytaj: nie mam ochoty) ci wytłumaczyć

Czyli jesteś z tej kategorii kobiet, których jedynym motywem działania jest kasa! wyciągasz szybko wnioski szybko nie znaczy dobrze :)

Gość helga2003
Teraz powiedz jemu! I zwyzywaj go. Może Cię nękać telefonami ale to go postraszysz policją- teraz nowe prawo weszło już w życie i można karać za uporczywe nękanie.

"a jak myślisz, kto go nauczył nie odpowiadać na tego typu pytania?" "Tego typu" - masz na myśli wszystkie pytania - nie przypominam sobie sytuacji kiedy zs kiedykolwiek odpowiedział na jakiekolwiek pytanie na tym forum :P. Z Twojego toku wypowiedzi wnioskuję, że Ty również.

nie przypominam sobie sytuacji kiedy zs kiedykolwiek odpowiedział na jakiekolwiek pytanie na tym forum zdradzę ci pewien sekret nigdy nie widziałam wersalu co nie znaczy, że nie istnieje........

Światowa Organizacja Zdrowia "I czy na studiach egzaminatorom też tak odpowiadaliście?" Zawsze szczery nie ma wyższego wykształcenia, sam się do tego przyznał, nie odpowiadając na Twoje pytanie dotyczące studiów. Zresztą to po nim widać.

Zawsze szczery nie ma wyższego wykształcenia, sam się do tego przyznał, nie odpowiadając na Twoje pytanie dotyczące studiów. Zresztą to po nim widać. ....zawyrokowała anetka z kafeterii

Gość moim zdaniem 123
nic nie rób, to nie twoja sprawa. Z reguły ta "dobroć" obraca się przeciwko nam. Ja kiedyż powiedziałam mojej siostrze, że jej facet składał mi konkretne propozycje. Zawsze byłysmy dla siebie najbliższe i najważniejsze - ale on wytłumaczył jej, że to ja lecialam na niego i po mnie było. Z miłością (choćby tylko z tej drugiej strony) nie wygrasz. Ja odzyskałam siostrę po... 8 latach :( jak sie z nim rozstała (złapała go na zdradzie we własnym łóżku). Dopiero po tym skurwiel przyznał jej, że mnie "wrobił"... I bardzo się cieszę, że się z tym wygadał bo nie wiem czy odezwałaby sie do mnie do dzis.

Aneto, "Zawsze szczery nie ma wyższego wykształcenia, sam się do tego przyznał, nie odpowiadając na Twoje pytanie dotyczące studiów. Zresztą to po nim widać." Tego akurat nie wiem, odmowa odpowiedzi nie zawsze oznaczać może tylko jedną rzecz. Natomiast gdybym miał strzelać to bym jednak napisał, że jest po studiach. Ike, "zdradzę ci pewien sekret nigdy nie widziałam wersalu co nie znaczy, że nie istnieje........" Ale zdjęcia wersalu prawdopodobnie widziałaś... a ja nawet nie słyszałem pogłoski o normalnych odpowiedziach ze strony Twojej czy zs :)

ike zaczynam odnosić wrażenie, że Tobie łatwiej będzie wymienić to co widziałaś rozgryzłaś mnie :P jestem biednym stworzeniem, które przez dziurkę od klucza podziwia dzieło naszego boga i całe dobro jakim nas obdarzył miłujmy się więc wzajemnie a zdrajców wtrącajmy do piekieł :P

Ale zdjęcia wersalu prawdopodobnie widziałaś... a ja nawet nie słyszałem pogłoski o normalnych odpowiedziach ze strony Twojej czy zs zapytam wprost masz jeszcze coś ciekawego do powiedzenia? bo wiesz rozmowy o ZSie (a nawet o mnie- mimo nabrzmiałego ego) lekko mi się znudziły......

"zapytam wprost masz jeszcze coś ciekawego do powiedzenia? bo wiesz rozmowy o ZSie (a nawet o mnie- mimo nabrzmiałego ego) lekko mi się znudziły......" Generalnie to możemy dyskusję na ten temat skończyć ale wtedy o czym będziemy rozmawiać? Temat Twojej osoby jest niezwykle przejmujący :).

Gość uwielbam jak ludzi nie czytaja
calego topiku i radzą: odpisz, nie odpisuj jak laska już dawno to zrobila :o :o :o :o żal. żal. co z tą Polską ?!

Generalnie to możemy dyskusję na ten temat skończyć ale wtedy o czym będziemy rozmawiać? Temat Twojej osoby jest niezwykle przejmujący . a widzisz! uczysz się ! a mogłeś po prostu odpowiedzieć : "nie nie mam" :P

Hej ja bym mu dala do sluchu , a ja zostawila w spokoju , po za tym po co Ci to??? Klamstwo ma bardzooo krotkie nogi i wczesniej czy pozniej powinie mi sie nozka a wtedy to juuz bedzie zalezalo od jego polowki czy bedzie chciala zyc z takim @@@facetem:)

Z całym szacunkiem Ike, ale ani od Ciebie, ani od 99% osób odwiedzających to forum niewiele się można nauczyć nigdzie nie napisałam, że nauczyłeś się sporo:) w zasadzie pochwaliłam cię na wyrost:)