Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lljjjjjhjhhhh

mam taka sytuacje w pracy-co byscie zrobili

Polecane posty

Gość lljjjjjhjhhhh

pracowalam tam na okresie probnym, miejsca potem nie bylo , bylam dwa tyg bezrobotna, zwolnila sie osoba i dali mi umowe na ol etatu bo niby oszczedzja, a wczoraj zlamalam noge- gips na 4 tygodnie- byscie poszli do pracy? Bo jak nie pojde to beda pewnie szukali haka by zwolnic a z praca tu u nas beznadzieja, ale mecze sie z kulami itd

Gość ;;lppppp
no trudno radzic, jak pojdziesz to sie bedziesz meczyc, jeszcze ci sie zle zrosnie

Gość Siri
Zdrowie najważniejsze, bądz na zwolnieniu lekarskim....Pozdrawiam..

Gość lljjjjjhjhhhh
ja wiem ze wazne ale w sumie w domu sie nudze i moge pracowac-praca biurowa, tylko z dojazdem problem

Gość Siri
A jak Cię zwolnią to tez idz do dr i da Ci jeszcze miesiąc zwolnienia lekarskiego jak powiesz że zostałaś bez pracy i masz doła...Jest taki przepis , sama z tego kiedyś korzystałam jak mnie zwolnili ...

Gość lljjjjjhjhhhh
tylko ze u nas naprawde ciezko z praca i to moj dylemat, wiesz jaka opinie mi wystawia

Gość Siri
A jak z dojazdem problem to w mnie dr wypisuje zlecenie na dowóz przez samochód medyczny...

Gość Siri
Wymysl cos...sama wiesz ile możesz ....Zdrówka!

Gość lljjjjjhjhhhh
narazie wkladam sobie w pupę zszywacz biurowy i podskakuję udając że dziurkuję dokumentacje biurową

Gość ja błądząca
ja bym została w domu i zadbała o zdrowie (nogę) bo całe życie przede mną i mi się ono(ona)jeszcze bardzo przyda:D A praca , cóż nie ta to inna. Wiem , że o nią trudno ,ale dobrze wyleczona noda ważniejsza. :)

Gość jnbvcghlk,jnb
tez mam zlamana ale wolalabym pracowac , jaka roznica czy w domu czy w pracy , w domu tez ciagle nie leze