Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkanachyba nie

minal rok od urodzenia dziecka a my kochalismy sie tylko raz

Polecane posty

Gość lkanachyba nie

czy to jest normalne????????

Gość nie jest
nie jest normalne

Gość xdrhnekwj
Nie jest normalne. U nas minęło ponad rok a kochamy się regularnie od zakończenia połogu

Gość lady B...................xxxxx
nie:|

nie jest normalne. a czemu tak się stało? boicie się znowu zajść czy cię coś boli w czasie stosunku?

co wy gadacie,ze nie jest normalne,nienormalne chyba jest wspolzycie jak tylko sie konczy polog albo w trakcie,jakby sex byl w zwiazku najwazniejszy. Ja pierwszy raz po 6-7 tygodniach i przyznam ze przed zajsciem w ciaze kochalismy sie czesciej,teraz juz mniej bo raz na tydzien/dwa i dluzej a nasze relacje nie pogorszyly sie

Gość Gosiaczkowo
my kochamy się 2-3 razy w tygodniu od 3 miesiąca po porodzie. Wcześniej też czułam ból, ale rok to nie jest normalne

saleminkaa8 >> no ok, ale jeśli się kochasz raz w tygodniu, to to wychodzi 52 razy w roku. a nie JEDEN raz. jest różnica, nie?

Gość lkanachyba nie
nie wiem poprostu mam kompletny brak libido:( nie mam ochoty na sex.....nie wiem czemu

Gość do nlkanachyba nie
a moze twoj stary ma inna ????????????

Gość do nlkanachyba nie
idzcie do sexuologa on wam pomoze

Gość przynajmniej inny temAT A NIE
TYLKO ABORCJA

Gość TWOJ MAZ NA RECZNYM
JEDZIE

Gość zakręcona na maksa
nienormalne chyba jest wspolzycie jak tylko sie konczy polog albo w trakcie,jakby sex byl w zwiazku najwazniejszy. hahahaha :D A co nienormalnego w tym,że połóg się kończy i stęsknieni za swoimi ciałami uprawiają sex ??? Ja mam taki temperament, że nie wystarczy mi sex raz na tydzień. Uwielbiam się kochać i mogłabym codziennie to robić. Mój Mąż tak samo. Co w tym nienormalnego ? Dla mnie dziwne jest to,że rok od porodu minął i autorka kochała się TYLKO RAZ z ukochanym. Pytanie tylko z jakiego powodu wynika niechęć do współżycia ?

Gość lkanachyba nie
mój pies od roku nie chce robić siad, boli go odbyt

Gość mama zaraz dwojeczki
Ja uwazam, ze to nie jest normalne...:o

Gość ajvfj;klvm
a dla mnie nienormalne jest wkładanie chuja do cipy zwane potocznie seksem :O

Gość Pinnnk
KOCHAM SEX !!! JESTEM LADACZNICĄ ! o TAK :D;D MÓJ MAŻ JEST Z TEGO MEGA ZADOWOLONY BO CODZIENNIE DOBIERAM SIĘ DO NIEGO :D

Gość Pinnnk
a mąż mój ma na imię Alli i jest afroamerykaninem

Gość mamuśkaMałejZuzi
u nas minęło 8 miesięcy, a my kochaliśmy się może z 7 razy:) - ze wzgl. na mój uraz, ból nie wiem jak to nazwać po cesarce. niby nic się nie zmieniło a mam straszny ból i dyskomfort, gin. powiedział, że tak czasami jest i z czasem minie. ale kochamy się tak samo mocno jak przed ciążą

Gość mamuśkaMałejZuzi
no tylko że przed każdym seksem połykam opakowanie tabletek przeciwbólowych

Gość mamuśkaMałejZuzi
ten wyżej to podszyw, już nic w tym temacie nie piszę więcej. pozdrawiam:)

Gość pewnie czemu nie
to nie jest normalne. moze zrazilas sie po pierwszym razie ale to nie jest powod zeby calkiem z tego rezygnowac. jutro piatek, zrob kolacje, swiece, kup zel nawilzajacy i zaciagnij meza do sypialni i sprobujcie. powolutku pomalutku i sie uda :)

raczej to nie jest normalne. może jesteś przemęczona, może potrzebujesz jakiejś zmiany w codzienności. przede wszystkim rozmowa z mężem dlaczego tak jest. saleminka - przepraszam ale rozwaliłas mnie tym tekstem "co wy gadacie,ze nie jest normalne,nienormalne chyba jest wspolzycie jak tylko sie konczy polog albo w trakcie,jakby sex byl w zwiazku najwazniejszy. Ja pierwszy raz po 6-7 tygodniach i przyznam ze przed zajsciem w ciaze kochalismy sie czesciej,teraz juz mniej bo raz na tydzien/dwa i dluzej a nasze relacje nie pogorszyly sie." najpierw piszesz że nienormalne jest kochać się od razu po zakończeniu połogu a za chwilkę piszesz że sama kochałaś się po 6 czy 7 tyg od porodu. czyli idąc tym tokiem jesteś nienormalna (albo tylko zachowujesz się nienormalnie) bo własnie kochałaś się JAK TYLKO POŁÓG SIĘ SKOŃCZYŁ. tak bo połóg trwa właśnie 6 tygodni :)