Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parisparis326

w makijażu wyglądam gorzej niż bez - to wada czy zaleta ?

Polecane posty

Gość ralf aaassalf
nie wiem, jak jest z uroda u ciebie, ale jesli jest taka sama jak twoja inteligencja, która pokazujesz tutaj, to sorki, ale mama cie okłamuje;)

Gość parisparis326
to po co odpowiadasz ?

Gość to zalezy
poza tym mamy i babc sie nie slucha bo ona zawsze pierdola. moja mama caly cas mi powtarza z czego ja to sie odchudzam ze mam fajna figure a w udzie mam 59cm przy 166cm :O

Gość misia8954
o jezu co za komentarze. wg mnie to dobrze ze lepiej wygladasz bez makijazu. to znaczy ze masz ladna cere i nie musisz sie upiekszac zadnym malowidlem

Gość hgyjfjyf
autorko przeciez my wiemy, ze tu na kafe siedza same pieknosci bez makijazu:D

Gość Juliaaaaaaaaaa123
to oznacza ,że nie potrafisz robić umiejętnego makijażu

Gość hgyjfjyf
poka fote, bo bez foty na słowa nikt nie uwierzy

Gość hgyjfjyf
a jesli masz faktycznie lepsza urode naturalna niz w makijazu to nie zmieniaj tego, bo np skóre mozesz zepsuc wbrew pozorom podkładem, zapchac itp. nie maluj sie jesli ci to nie słuzy a jest niepotrzebne

Gość parisparis326
W końcu pojawiły się normalne osoby, bo tu chyba siedzą same pasztety, które próbują mi za wszelką cenę udowodnić, że jestem tak beznadziejna jak one, dodatkowo wytykając mi brak inteligencji same jej nie posiadając, ponieważ oprócz tego, że mama powiedziała dodałam na początku, że większość, ale rozumiem, że to samo słowo. Szkoda, że wam potrzebna jest tona tapety, żeby w końcu ktoś zwrócił waszą uwagę :) No ale cóż, nie każdy rodzi się piękny :) A teraz rzućcie się na mnie wściekłe sępy, tylko nauczcie się czytać :D

Gość jak walniesz pomaranczowa tape
no to po ch.uj sie pytasz czy wada czy zaleta :D ? oczekiwałas pochwal i sie bulwersujesz gdy twierdzimy ze moze byc inaczej :D co za iditoka :D

Gość parisparis326
Bo jedyne argumenty to to, że nie umiem się malować i że każda mama tak mówi :D i chyba bardzo je irytuje to, że ktoś może wyglądać dobrze bez tony chemii na twarzy

Gość Navya
MOże babcia mówi szczerze ,ale bardziej bym słuchała co faceci mówią i jakie masz powodzenie

Gość Superszczęśliwa
Chyba się nie umiesz malować.

Gość Navya
a jeśli masz powodzenie bez makijazu to gratuluje ,ale nawet ładna dziewczyna bez makijażu jak zrobi umiejetny makijaż może wyglądać lepiej

no to po co w oogle pytasz ? :D skoro wiesz najlepiej ?:D i wsciekasz sie bo nie otrzymałas takich odpowiedzi jak bys chciała :D

mielismy potwierdzac albo zazdroscic ? TAk ? :D wtedy byłabys ustatysfakcjonowana ? :D

Gość Navya
i też jak bym sie źle umalowała to bym wyglądała gorzej niz bez makijażu

Gość Navya
a ja nie zazdroszcze bo bez makijażu wyglądam nieźle bo mam ładną cere ,długie rzesy ,jestem opalona ale jak pomaluje oczy , czy dam troche rózu na policzki to wygladam lepiej

Gość parisparis326
Z powodzeniem nigdy nie miałam problemów, faktycznie moglam usunac ta mame z postu, bo teraz jedyne co tu jest zapamietane to mama, mama, mama. Ludzie, faceci, kolezanki, w tym rodzina. Ale dalej beda upeirac sie przy tej mamie

dokładnie dla mnei laska która wali pól tony tapety na ryj to nie umie go robic,:D ale taka która ma dopasowany podkład i tusz jest jak najbardziej pomalowana ale umiejetnie, to po prostu tuszowanie makamentów wiec jak mozna gorzej wygladac z ? :O

Gość parisparis326
A tam, myślcie sobie zreszta co chcecie, świata nie zmienicie ;)

Gość przelotemmmmm
musisz być naprawdę piękna, skoro nie potrzebujesz makijażu. GRATULACJE. lepiej? teraz już idź podziwiaj swoje piękno! i nie wracaj tu do zakompleksionych umiejących wykonać makijaż.

Gość mam pewnie tyle lat co
Twoja mama i z ręka na sercu powiem, ze jeszcze nie spotkałam kobiety, ktorej dobrze dobrany i umiejetnie zrobiony makijaz nie dodawałby urody. Więc, moim zdaniem, coś jest nie tak z Twoim makijażem lub z oceną Twojej urody.

a ty tez wygladaj sobie jak chesz :D

Gość parisparis326
Ale bez makijażu chodziło mi też, że w delikatnym, a nie tylko całkiem

Gość studentka juz za chwilę
Słuchaj ja wyglądam ładnie bez makijazu, jestem zwolenniczką naturalnych sposobów pielegnacji urody, jak sie maluje na jakies wyjscie to tusz, błyszczyk, puder lekko w kamieniu. a na codzien nic tylko błyszczyk.Ale nie widze potrzeby chwalenia sie tym, jednia maja tak inni inaczej. Zalezy tez wszystko od dnia, cyklu hormonalnego jak wygladasz. Ja bez maijazu nie strasze, ale mam dni,że wygladam super, a nastepnego jak ciućmeła. Żeby wygladac ładnie naturalnie w dzisiejszych czasach ( spaliny, kurz, dym, srodowiesko, stres) to wymaga to ciezkiej pracy i odpowiedniej pielegnacji. Nikt z sam z siebie nie jest piekny. bo piekno to zadbanie.

Gość parisparis326
Nikt z sam z siebie nie jest piekny. bo piekno to zadbanie. A z tym nie do konca sie zgodze, bo to zalezy tez od rysow twarzy.

Gość przelotemmmmm
skoro masz piękną cerę, wyraźne oczy i wyglądasz obłędnie bez, wszystkich powalasz na kolana, to po co się wykłócasz z zakompleksionymi, które bez makijażu nawet do sklepu za rogiem nie wyjdą? czy tak zachowuje się pewny swojej urody człowiek? odejdź i nie pogrążaj się:D

ale najpiekniejsze rysy twarzy z czasem sie zmieniaja. a poza tym rysy twarzy nikna jesli kobieta jest niezadbana, małe podkresleni im nie zaszkodzi.

przemawia przez ciebie autorko dziwna pycha. Pamiętaj,że piękna kobieta nie musi pytac ( tymbardziej obcych ludzi przez internet) czy jest piekna. Ona sama to wie. a ty gadasz jakbys chciała za wszelka cene sie dowartosciowac. Smutne to jest, bo pod tym zwykle kryja się głębokie kompleksy. Wyjdz gdzies, zabaw sie, odpręż sie, najlepiej jak bedziesz sie czuła dobrze w swoim ciele- wtedy inni tez beda sie toba zachwycac. Samooakceptacja to klucz do wszystkiego.