Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parisparis326

w makijażu wyglądam gorzej niż bez - to wada czy zaleta ?

Polecane posty

Gość parisparis326
Gdybym chciala sie dowartosciowac to po prostu wstawilabym tu swoje zdjecie w temacie zatytulowanym "czy ona jest ladna" i bym to sprawdzila ?

Gość jak walniesz pomaranczowa tape
no to trzeba było tak zrobic :O a nie zakładasz jakis dunry temat gdzie nie poakzujac fotki na siłe chcesz nam udowodnic jaka to jestes piekna bez makijazu co mnie to obchodzi ? :O co nas to obchodzi ? :O

Gość podbijacz topełe
autorko, ktoś ci dobrze napisał - po kiego chooja siedzisz tu i dyskutujesz z nami,skoro i tak "moja racja jest najmojsza" zamiast kisić zad na kafetełe, idź i emanuj pieknem swej nieumalowanej facjaty :classic_cool:

Gość parisparis326
Pytalam czy to wada czy zaleta wygladac lepiej bez makijazu lub w delikatnym (bo ja to tez okreslam jako bez makijazu) czy w pelnym, a tutaj wyskakuje mi 50 znawczyn, ze ja na pewno sobie nie umiem robic makijazu, albo ze mama mnie oszukuje, zamiast normalnie odpowiedziec na pytanie

Gość Lady Maverick
to znaczy, ze nie umiesz sie malowac

Gość podbijacz topełe
odpowiedzieliśmy ci normalnie :classic_cool: nie jesteśmy twoją mamełe i nie widzimy powodu aby ci słodzić und przytakiwać:classic_cool:

Gość podziwiajcie:)
co to znaczy dla Ciebie delikatny makijaż?

Gość parisparis326
Dobra ide stad, bo czuje sie gorzej niz w szkole specjalnej, napierdalasz lbem w sciane a wraz nie rozumieja co do nich mowisz :D

ja wyglądam gorzej w makijażu, mam dziecinną twarz, jak mnie malują, to przypominam mała dziewczynkę, która bawiła się kosmetykami mamy :D do tego każde podkreślenie ust błyszczykiem/pomadką sprawia, że wyglądają na jeszcze mniejsze i węższe niż są w rzeczywistości. przyzwyczaiłam się

Gość jeennne
no bo twoje pytanie jest jakieś abstrakcyjne :o jak może makijaż odejmować uroku? makijaż ma za zadanie podkreślić urodę i ma on wyglądać bardzo naturalnie - tak jakby go właśnie nie było. jesli nie potrzebujesz się malować, bo masz taką urodę - to dobrze dla ciebie, ale na pewno dobrze zrobiony makijaż nie powinien tego uroku odejmować! a no i nagle w polowie tematu zmieniłaś front na brak makijażu i lekki makijaż kontra mocny makijaż.. jeny to wszystko jest bez sensu. nic w tobie wyjątkowego. kazda kobieta wyglada lepiej bez makijażu bądz z naturalnym i delikatnym makijażem nieżeli umalowana jak kukła typu przydymione oko, mocno czerwone usta i jaskrawy cien. aczkolwiek ja własnie uważam to za zaletę mieć taki typ urody żeby można było się mocno umalować np na jakiś bal czy sylwestra. mnie np zle jest w mocno umalowanych ustach - ponieważ mam małe usta itp. także nie masz powodu do podniety i popadania w samozachwyt.

Gość widzę , iż autorka
udała się do szkoły specjalnej, aby tam uczyć podstaw logiki :classic_cool: