Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

kajka123

obiad dla robotnik贸w

Polecane posty

w 偶yciu bym robotnikom obiadu nie serwowa艂a, bo nawet dla siebie cz臋sto nie mam czasu ugotowa膰. A wiadomo, ze gotowanie wi臋kszej ilo艣ci jedzenia r贸wna si臋 wi臋cej czasu w kuchni, bo krojenia czy panierowania jest wi臋cej. Tak jak kto艣 napisa艂, teraz jedzenie mo偶na zam贸wi膰 na telefon i nie widz臋 powodu, dla kt贸rego robotnikom mia艂abym cokolwiek gotowa膰. Kuchni臋 bym udost臋pni艂a, gdyby poprosili, ale o gotowaniu nie ma mowy.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 paaaranojjja
Miarka - chyba cie popierdzieli艂o :) ty sobie rob co tam chcesz, ale nie wmawiaj, ze to kwestia podejscia itp. mnie np nie ma w domu bo chodze do pracy. co mam sie z pracy zwolnic i im gotowac? swoja drog膮 to ja NIE UMIEM i nie lubi臋 gotowa膰. co wtedy? hehe no i wyobra藕 sobi臋 ja te偶 nieraz wracam do domu o 24, a siedze w pracy niemalze od rana i mi nikt nie przynosi cieplego posilku pod ryj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pare miesiecy temu mia艂am dw贸ch robotnikow hmmmm znajomi dodam jeden robil a drugi nim dyrygowa艂 偶enada nawet nie podal mu pedzla hehehe co do jedzenia byl pierwszy wchodzil mi do kuchni i zagladal po garnkach robiac sobie w tym samym czasie przerwy na tzw kawke :) hmmm robota im sie nagle przeciagnela o 2 tyg dluzej niz mieli robic ......ma偶 mnie opierdzielil za to,ze bylam za mila i nie moglismy sie ich pozbyc z domu chcieli tylko przezimowac co naj艣mieszniejsze bylo w tym -powiedzieli wiecej niz mieli dosta膰 spiepszyli robote i pozniej co do poprawek nie mieli czasu jeden z nich sam przyszedl bo byl w porz膮dku ale ten drugi PATRYK JAROSZY艃SKI Wroc艂aw nie wiec uwa偶ajcie na niego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak czytam te wypowiedzi niekt贸rych os贸b to a偶 mi w艂osy staj膮 d臋ba. Niby dlaczego ma kto艣 wi臋cej p艂aci膰 robotnikowi tylko dlatego, 偶e nie gotuje si臋 im obiadk贸w. Ludzie my艣lcie logicznie! Czy kto艣 ustala z wami stawk臋 z obiadkiem lub bez? Czy wam w zak艂adach p艂ac膮 wi臋cej za to, 偶e nale艣niczk贸w nie dostajecie? Robotnik ma swoje jedzenie przynie艣膰, jak najbardziej powinien mie膰 dost臋p do picia, nawet do kawy. Jak mu nie pasuje to nie musi w og贸le pracowa膰, na jego miejsce znajd膮 si臋 inni. Ju偶 dawno powinno sko艅czy膰 si臋 z 艂ap贸wkami, bo nie mo偶na to inaczej nazwa膰, zamiast bombonierki, zupka! Zachowania niekt贸rych jest 偶a艂osne, kobiety ruszcie m贸zgiem, jak jeszcze macie. Nie ma obowi膮zku dokarmiania kogo艣 tylko dlatego, 偶e robi remont mieszkania. Porz膮dny robotnik nigdy nie zgodzi si臋 aby gotowano mu obiadki. Z robotnikiem nale偶y um贸wi膰 si臋 na koszt wykonanej pracy i w jakim czasie wykona mniej-wi臋cej us艂ug臋, nic wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zgadzam sie z tym jak najbardziej porz膮dny robotnik ma swoja wa艂owke hihihihihi ale tak nie jest moj robotnik przychodzil na 14h i bral sobie tylko 2 kanapeczki ;) szczerze ja jem wiecej na 艣niadanie ....pozniej co bardzo dobrze wiedzial,ze mam dziecko i jako matka ugotuje objad hmmmm w tym czasie rozsiadal sie w kuchni i czekal na tzw premie hihihihhihi co raz mu dalam i stwierdzil ze bedzie dostawal codziennie ale wycwanialam sie tak,ze jak wychodzil bo lubial znikac w czasie pracy co twierdzil ze idzie gdzies to ja szybko nakladalam domownikom i trafial na puste talerze co byl tym bardzo zawiedziony i zmienial sobie godziny swojego wychodzenia lecz mu sie to nie udawalo :) jezeli chodzi o tzw kobiety ruszajcie g艂owa to nie idzie w parze z tym jacy oni potrafia byc beszczelni moj robotnik jak sie wk.... na mnie ze nie jestem goscinna powiedzia艂 cytuje ,,ide na mala fuche tam mnie ugoszcza jak ludzie i najedzony przyjde do was '' po czym przyszedl za 2 h i wyciagnal swoje kanapeczki z podkulonym ogonem poprosil o herbatk臋 ,ktora krytykowal wczesniej ze on takich g艂owien nie pije jak lipton masakra !!! ja tak on tak !!!!

Udost臋pnij ten post