Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajka123

obiad dla robotników

Polecane posty

w życiu bym robotnikom obiadu nie serwowała, bo nawet dla siebie często nie mam czasu ugotować. A wiadomo, ze gotowanie większej ilości jedzenia równa się więcej czasu w kuchni, bo krojenia czy panierowania jest więcej. Tak jak ktoś napisał, teraz jedzenie można zamówić na telefon i nie widzę powodu, dla którego robotnikom miałabym cokolwiek gotować. Kuchnię bym udostępniła, gdyby poprosili, ale o gotowaniu nie ma mowy.

Gość paaaranojjja
Miarka - chyba cie popierdzieliło :) ty sobie rob co tam chcesz, ale nie wmawiaj, ze to kwestia podejscia itp. mnie np nie ma w domu bo chodze do pracy. co mam sie z pracy zwolnic i im gotowac? swoja drogą to ja NIE UMIEM i nie lubię gotować. co wtedy? hehe no i wyobraź sobię ja też nieraz wracam do domu o 24, a siedze w pracy niemalze od rana i mi nikt nie przynosi cieplego posilku pod ryj.

Gość gość
pare miesiecy temu miałam dwóch robotnikow hmmmm znajomi dodam jeden robil a drugi nim dyrygował żenada nawet nie podal mu pedzla hehehe co do jedzenia byl pierwszy wchodzil mi do kuchni i zagladal po garnkach robiac sobie w tym samym czasie przerwy na tzw kawke :) hmmm robota im sie nagle przeciagnela o 2 tyg dluzej niz mieli robic ......maż mnie opierdzielil za to,ze bylam za mila i nie moglismy sie ich pozbyc z domu chcieli tylko przezimowac co najśmieszniejsze bylo w tym -powiedzieli wiecej niz mieli dostać spiepszyli robote i pozniej co do poprawek nie mieli czasu jeden z nich sam przyszedl bo byl w porządku ale ten drugi PATRYK JAROSZYŃSKI Wrocław nie wiec uważajcie na niego :)

Gość gość
Jak czytam te wypowiedzi niektórych osób to aż mi włosy stają dęba. Niby dlaczego ma ktoś więcej płacić robotnikowi tylko dlatego, że nie gotuje się im obiadków. Ludzie myślcie logicznie! Czy ktoś ustala z wami stawkę z obiadkiem lub bez? Czy wam w zakładach płacą więcej za to, że naleśniczków nie dostajecie? Robotnik ma swoje jedzenie przynieść, jak najbardziej powinien mieć dostęp do picia, nawet do kawy. Jak mu nie pasuje to nie musi w ogóle pracować, na jego miejsce znajdą się inni. Już dawno powinno skończyć się z łapówkami, bo nie można to inaczej nazwać, zamiast bombonierki, zupka! Zachowania niektórych jest żałosne, kobiety ruszcie mózgiem, jak jeszcze macie. Nie ma obowiązku dokarmiania kogoś tylko dlatego, że robi remont mieszkania. Porządny robotnik nigdy nie zgodzi się aby gotowano mu obiadki. Z robotnikiem należy umówić się na koszt wykonanej pracy i w jakim czasie wykona mniej-więcej usługę, nic więcej.

Gość gość
zgadzam sie z tym jak najbardziej porządny robotnik ma swoja wałowke hihihihihi ale tak nie jest moj robotnik przychodzil na 14h i bral sobie tylko 2 kanapeczki ;) szczerze ja jem wiecej na śniadanie ....pozniej co bardzo dobrze wiedzial,ze mam dziecko i jako matka ugotuje objad hmmmm w tym czasie rozsiadal sie w kuchni i czekal na tzw premie hihihihhihi co raz mu dalam i stwierdzil ze bedzie dostawal codziennie ale wycwanialam sie tak,ze jak wychodzil bo lubial znikac w czasie pracy co twierdzil ze idzie gdzies to ja szybko nakladalam domownikom i trafial na puste talerze co byl tym bardzo zawiedziony i zmienial sobie godziny swojego wychodzenia lecz mu sie to nie udawalo :) jezeli chodzi o tzw kobiety ruszajcie głowa to nie idzie w parze z tym jacy oni potrafia byc beszczelni moj robotnik jak sie wk.... na mnie ze nie jestem goscinna powiedział cytuje ,,ide na mala fuche tam mnie ugoszcza jak ludzie i najedzony przyjde do was '' po czym przyszedl za 2 h i wyciagnal swoje kanapeczki z podkulonym ogonem poprosil o herbatkę ,ktora krytykowal wczesniej ze on takich głowien nie pije jak lipton masakra !!! ja tak on tak !!!!