Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxssssss

jak to jest przy porodzie

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxssssss

witam mam pytanko jak to jest z porodem mam dziecko już jak bede rodzić mała bedzie miec dwa lata czy moze być z moim mężem na porodówce i przy mnei jak bedę miała synka ? czy nie wolno wprowadzać dzieci na sale gdzie leżą matki z dziećmi

no a babcia,ciocia? jakas rodzina?nie moga zostac z dzieckiem? ewentualnie niania na ten czas kiedy bedziesz rodzic:O nie wyobrazam sobie takiego maluszka na porodowce:O

Gość xxxxxxxxxxxxxssssss
no jest babcia ale zastanawiam sie czy córa moze przyjśc juz jak jej braciszek już się urodzi?

Gość xxxxxxxxxxxxxssssss
no będę musiała ...a co tu nikt nie ma wi\ecej niz jedno dziecko :/

Gość grytyty
nie wolno na oddzialy szpitalne wchodzić dzieciom ponizej 10 roku życia.

Gość xxxxxxxxxxxxxssssss
jak to mozliwe ;/ to co mam dziecka własnego nie wiedzieć 3dni :/ chyba pzresadziłas bede musiała chyba sie sama dowiedzieć bo to dziwne dla mnie ze matka ni emozedziecka widzieć przez tyle dni;/

Gość grytyty
kto ci wpuści dziecko 2 letnie, które moze mnieść na oddział chorobe zakźną wieku dziecęcego np. różyczkę, ospę itp. u nas w szpitalu jest taki przepis i ja nie widziałam dziecka swojego 3 dni, nie umrzesz do tego.

kochana,mam dwoje dzieci, corki nie widziałam przez 4 dni bo tyle byłam w szpitalu z mlodsza:(

i jeszcze jedno- dokladnie tak, jak pisza dziewczyny,kwestia przyniesienia przez dziecko choroby na oddział jest bardzo istotna, zdrowie nowo narodzonych maluszkow jest najwazniejsze :)

Gość mamamama26
nie wpuszczą małej- ty będziesz mogła wyjśc poza oddział na jakiś korytarz jedynie

Gość amoza
jestem za niewpuszczaniem małych dzieci na oddział,wez pod uwagę inne mamy wiadomo dzieci to dzieici i tyle, tobie własne dzziecko może nie przeszkadzac ale innym zwłaszcza przed/po porodzie ..no i jeszcze potencjalne zarazki, sama mam dwoje jak urodziłam drugą córeczkę, leżałam 5 dni widziałam się 2 razy ze starszą - dałysmy radę

Gość tedar
Moja córeczka - 20 miesięcy była u mnie na poporodwym bloku. Nie było z tym problemu żadnego. I inne kobietki też miały takie wizyty. Było tylko zastrzeżenie żeby nie przychodizło więcej niż 2 ludzi do ejdnej osoby.