Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Notebook_3

Prawiki, czy dostaliście kiedyś kosza?

Polecane posty

Gość Notebook_3

Czy nawet nie próbowaliście? Jak to jest z waszą życiowym zastojem, macie uraz, czy po prostu od zawsze byliście bez motywacji?

mnie prawie codziennie spławia jakas laska, ale nie poddaję się i podrywam hurtowo, nawet te przeciętnej urody jesli coś mnie w nich zainteresuje nie jestem tak do końca prawiczkiem, ale miałem sex tylko z dwoma dziewczynami i to krótko więc można powiedzieć że jestem prawie nieużywany

Gość Notebook_3
A opiszcie jakiś wasz podryw, chętnie poczytam jak to robicie. :)

Też jestem ciekawy. Jak ktoś decyduje się na podryw to pewnie nie jest z nim tak źle. Też chciałbym mieć prawo do podrywu ale niestety go nie mam

Gość Notebook_3
Prawo do podrywu? A któż to takie kodeksy porobił Faith? :D Każdy może próbować, nawet jak nie ma do tego zbytnich predyspozycji. :)

Gość POlaaaaa
faith wejdz na gg:)

Gość Notebook_3
A to nie jest tak, że oni nie ruszają tyłków. Niektórzy próbują, ale nie ma rezultatu i niestety nie można już wtedy nic zaradzić. :) Ale myślę, że większość z was mogłaby mieć dziewczynę.

"Ale myślę, że większość z was mogłaby mieć dziewczynę." No zdecydowanie, tu nie chodzi o ich wygląd, ale o podejście do życia, niestety nie wierzą w siebie, a szkoda.

Gość BUAHHAHAHAHAHAHAAA
FAITH, TOBIE BRAKUJE PIĄTEJ KLEPKI, NIE URODY (chociaż jej także) :D

Gość Notebook_3
Nie wiem jacy wy jesteście w realu prawiki, ale tutaj wydajecie się być bardzo w porządku. :)

Gość Notebook_3
Faith, bo Tobie to aż za bardzo zależy. Niepotrzebnie chodzisz po wróżkach i dajesz kasę tym oszustkom. Największe wzięcie mają faceci, którym to zwisa i są na pełnym luzie. Wtedy są bardziej niezależni i nie wyglądają na desperatów. :)

Dostałem sporo. Teraz to już sobie daruję jak ja się o coś pytam a dziewczyna odpowiada mi monosylabami. "Ale myślę, że większość z was mogłaby mieć dziewczynę." Niestety nie tę na której mi zależało ani tą poprzednią. Fajne uczucie widzieć ich foty na FB razem - rozdzierające wnętrzności. Reszta które widuję znaczy dla mnie tyle co odpady. Ale rozumiem to bo większość facetów dupczy wszystko co nie spierdala na drzewo dlatego "mieć dziewczynę" wydaje się być niczym trudnym.

Gość Notebook_3
Naprawdę wierzysz w to przeznaczenie? Na moje to są to oszustwa. :)

Gość Notebook_3
O, cześć Darker. :) Nie no, ja nie mówię, że to takie łatwe. Tak tylko mi się wydaje, że większość z was jest tutaj w porządku. A jak Ciebie Darker nie chciały, to musiały być chyba wybitnie durne, albo odstraszasz wyglądem wszystkich w promieniu kilometra.

"Nie każda dziewczyna połasi się na jakieś tandetne teksty. " 95% już tak. A te pozostałe 5% rozdzielone pomiędzy Australię i Oceanię.

"Tak tylko mi się wydaje, że większość z was jest tutaj w porządku" Gwałciciele i zboczeńcy raczej działają w realu a nie siedzą na damskich forach. "A jak Ciebie Darker nie chciały, to musiały być chyba wybitnie durne, albo odstraszasz wyglądem wszystkich w promieniu kilometra." Ja tam będę miał radochę i sporo satysfakcji jak się okaże, że ich misio ma ciężką rękę i przyprawia ich twarz o jakże modne w tym sezonie fiolety.

Gość Notebook_3
Faith, nie mów tak, najgorzej jak ktoś sam siebie upodla. :(

"95% już tak. A te pozostałe 5% rozdzielone pomiędzy Australię i Oceanię." Pokaż mi źródło z którego czerpałeś wiedzę, jeśli to są tylko Twoje przypuszczenia, to nie odpisuj niczego. 🖐️

Gość Notebook_3
A szkoda, że nikt z was nie opisze jakiegoś nieudanego podrywu. Chętnie bym poczytała. No, ale to zrozumiałe, nikt nie lubi rozgrzebywać ran.