Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Notebook_3

Prawiki, czy dostaliście kiedyś kosza?

Polecane posty

prubowalem kilka razy nie udalo sie potem dawano mi do zrozumienia ze jestem brzydki wiec sobie darowalem 🖐️

"Pokaż mi źródło z którego czerpałeś wiedzę, jeśli to są tylko Twoje przypuszczenia, to nie odpisuj niczego. " Tak trudno się domyślić, że to nie było pisane na serio? Ty to chyba masz jakieś problemy z oddzieleniem co jest prawdą na tym forum a co bezczelnym wciskaniem kitu. Jak podszywy offermy napisały, że ma rentę i mieszka z matką to też kupiłaś. Facepalm. "A szkoda, że nikt z was nie opisze jakiegoś nieudanego podrywu." A co to jest ten... no... podryw? ROTFL Albo dziewczyna cię lubi albo ma cię w dupie i tyle o podrywaniu.

Trzeba być na luzie. Jak się podrywa jak spocony z nerwów i jąkający się desperat to nic z tego nie wyjdzie. Dziewczyny lubią pewnych siebie, dowcipnych typów.

Gość Notebook_3
A ja was rozumiem chyba chłopaki, bo też dostałam kilka razy kosza. To całkowicie odbiera ochotę do dalszych poszukiwań. Człowiek się godzi z samotnością i tak już żyje sobie.

"Dziewczyny lubią pewnych siebie, dowcipnych typów" Pewność siebie i luz też się z powietrza nie biorą.

"Dziewczyny lubią pewnych siebie, dowcipnych typów." Potwierdzam, to pożądane cechy, ale jeszcze jest cała masa innych. ;)

"Człowiek się godzi z samotnością i tak już żyje sobie." A jak ma książki, TV i internet to już w ogóle super.

Darker, Niektórzy są tak specyficzni, że czasami się gubię w tym czy mówią prawdę, czy nie. :)

Gość Notebook_3
"A co to jest ten... no... podryw? ROTFL Albo dziewczyna cię lubi albo ma cię w dupie i tyle o podrywaniu." Nie analizuj aż tak dogłębnie wszystkich słów. :) Chodziło mi o to, że chciałabym przeczytać, jak wyglądały sytuacje kiedy wychodziliście z inicjatywą, aby okazać dziewczynie uczucie, czy zwykłe zainteresowanie.

Gość Notebook_3
Faith... :( To już wiem czemu jesteś sam. :O

Gość Luckr
dostawałem same kosze i tak znienawidziłem kobiety, że z tej nienanwiści zachorowałem na raka i dalej nienawidzę was ze wszystkich sił, chciałbym was wszystkie wymordowac!

"chciałabym przeczytać, jak wyglądały sytuacje kiedy wychodziliście z inicjatywą, aby okazać dziewczynie uczucie, czy zwykłe zainteresowanie." Normalnie. Robiło się dla niej rozmaite przysługi, było się przy niej kiedy czegoś potrzebowała, poświęcało się swój czas; nawet w czasie sesji aby tylko być bliżej.

Gość Notebook_3
A te dziewczyny połapały się w ogóle po co te wszystkie przysługi, czy to takie wszystko platoniczne było? :)

"A te dziewczyny połapały się w ogóle po co te wszystkie przysługi, czy to takie wszystko platoniczne było? " Jasne, że się połapały. I zaczynało się szeroko pojęte unikanie.

Gość Notebook_3
A to powiedz mi Darker, czy Ty w realu nie mówisz tak fajnie jak na forum? Musisz się wstydzić i nic się nie odzywać w takim razie. :P

"A to powiedz mi Darker, czy Ty w realu nie mówisz tak fajnie jak na forum? Musisz się wstydzić i nic się nie odzywać w takim razie. " Ja w ogóle się nie odzywam. Chyba, że mnie o coś pytają. Nie mam i tak nic do powiedzenia.

Gość Notebook_3
No jakże nie masz nic do powiedzenia. Mi się wydaje, że właśnie Ty najmądrzej prawisz na tym forum. :) To pewnie tu leży przyczyna samotności, bo Cię inni nie znają.

"To pewnie tu leży przyczyna samotności, bo Cię inni nie znają." Żadna strata. A ci co mnie znali i tak mnie olali.

"Mi się wydaje, że właśnie Ty najmądrzej prawisz na tym forum" Forum to forum. Mogę coś napisać i zniknąć. Tak się nie da w realu.

Gość Notebook_3
To już nie wiem o co chodzi, jak Cię nawet prawdziwi znajomi olali. A powiedz mi, czy Twój nick to od tego anime Darker Than Black?

Gość Notebook_3
No niestety real ma ten urok, że płacimy towarzyskie konsekwencje za wszystkie wypowiedziane słowa. Dlatego największy respekt mają Ci, którzy zawsze mówią co myślą. Reszta woli się nie wychylać i wtopić w tłum. :(

"To już nie wiem o co chodzi, jak Cię nawet prawdziwi znajomi olali." Mieli fajniejszych znajomych, proste. "A powiedz mi, czy Twój nick to od tego anime Darker Than Black?" Podoba mi się samo słowo - Darker.

Gość Notebook_3
Mi też się podoba, dlatego się zainteresowałam. :) Wybacz, że taka ciekawska jestem, ale zadam jeszcze jedno pytanko, jak to nie problem. Widzę, że masz japonki w stopce, gdzieś na forum ludzie pisali, że jesteś fanem anime- czyżby pociągały Cię te azjatyckie klimaty? :P

Gość Notebook_3
No tak. "Innego końca świata nie będzie". :D Wiem, że to nie fajerwerki Offerma. Ale niektórzy ludzie bardzo coś takiego przeżywają i ciekawą lekturą było przeczytać coś takiego, zwłaszcza że sama tego doświadczyłam. Niestety żaden człowiek nie będzie miał na takie wylewy ochoty. :P

"czyżby pociągały Cię te azjatyckie klimaty? " To Koreanki. Wpisz w YouTube SNSD i będziesz wiedzieć

Gość IMO13834
Drabina gada o "ciekawych prawiczkach" i "pewności na 'zdobycie' drugiej połówki", a sama, osobiście wystawiła Faitha do wiatru. :classic_cool: