Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Notebook_3

Prawiki, czy dostaliście kiedyś kosza?

Polecane posty

"Ale niektórzy ludzie bardzo coś takiego przeżywają" No ja bardzo przeżyłem ale jeszcze sobie żył nie podciąłem.

Gość Notebook_3
Jak czasem czytam Faitha, to wtedy nie widzę w jego stanie cywilnym nic dziwnego. :(

Gość Notebook_3
"zupełnie słusznie bo ja to chcę o czymś takim jak najszybciej zapomnieć a nie rozpamiętywać w nieskończoność." Hmm, u mnie to raczej ze zwykłej ciekawości, a zamiłowania do rozpamiętywania. :)

"zupełnie słusznie bo ja to chcę o czymś takim jak najszybciej zapomnieć a nie rozpamiętywać w nieskończoność." Amen

Gość Notebook_3
Darker, a Ty przecież ateista. :P

Większosć jest na tyle mądra, żeby realnie ocenić swoje szanse. Dzięki temu można unikać tzw. "koszy". Trzeba ograniczać liczbę upokorzeń zbieranych w życiu, a nie tworzyć okazje do kolejnych.

Gość Notebook_3
No wiadomo, nic na siłę.

Gość Notebook_3
Off, jakkolwiek to kafeteryjny slogan, to trochę w tym prawdy jest. :)

Gość Abbcca
>>No nie podobam się z wyglądu dlatego jestem sam. Jak widać wygląd dla dziewczyn ma ogromne znaczenie O wiele wieksze niż dla facetów - jeśli dziewczyna nie jest urodziwa, ale jest sympatyczna, wesoła i niegłupia na pewno kogoś znajdzie. Natomiast brzydki i niski facet dla żadnej dziewczyny nie jest wart funta kłaków, nawet jeśli jest bystrym, wykształconym i oczytanym człowiekiem, obdarzonym dobrym sercem i poczuciem humoru.

Gość Abbcca
A nawiązując do tematu wątku, oczywiscie, ze dostałem kosza - nie raz i nie dwa - zwyczajnie dziewczyny nigdy "nie mają czasu" by odpowiedzieć na moje zaproszenia do kina, na piwo czy gdziekolwiek indziej.

Dziewczyny mają po prostu większe wymagania. Facet musi być wyględny, żeby pochwalić się nim koleżankom i majętny, żeby rodzina się nie czepiała. Charketer i inteligencja to dodatkowe atuty, ale nie najważniejsze.

Gość Notebook_3
A to nie prawda, że brzydka dziewczyna ma łatwiej. Często to ludzie piszą na forum, a to przecież nie ma znaczenia.

Gość Abbcca
>>>A to nie prawda, że brzydka dziewczyna ma łatwiej. Często to ludzie piszą na forum, a to przecież nie ma znaczenia. Nie znam dziewczyny, która byłaby samotna nie dlatego, ze odrzuca wszystkich kandydatów na chłopaków, czekając na księcia na białym rumaku - "bo co koleżanki o niej pomyślą, jak pokaże sie na ulicy z takim pasztetem". Z brzydkim facetem jest natomiast tak, ze on z reguły wziąłby każdą - ale nie ma po prostu chętnych.

Gość Notebook_3
Eee, no co Ty mówisz Abc. :) Dziewczyny tez czasem mają wyzerowaną pulę adoratorów. Nie wiem, czemu faceci myślą, że my kastingi urządzamy. :P

Nie chodzi o kastingi, a raczej minimalny poziom wymagań, który każda ma. Nie mieścisz się w widełkach - odpadasz.

Gość Notebook_3
No, ale skąd przypuszczenie, że dziewczyny mają zazwyczaj większe wymagania, skoro wcale nie jest tak, że możemy sobie "przebierać w czym chcemy"? :P

Gość Abbcca
>>>Eee, no co Ty mówisz Abc. Dziewczyny tez czasem mają wyzerowaną pulę adoratorów. Nie wiem, czemu faceci myślą, że my kastingi urządzamy. Kastingów moze i nie urządzacie, ale zawsze macie w czym wybierać, nieurodziwym chłopakom pozostaje natomiast tylko zbierać na operacje rekonstrukcji twarzy.

Bo dla niektórych minimalny poziom zadbania tak o swój wygląd jak i wiedzę czy kulturę to już coś poza zasięgiem :P

Gość Notebook_3
Abc, nieprawda, to mit stworzony przez nieurodziwych chłopaków i poszedł teraz w obieg po kafeterii. :P Niestety kobiety nie maja tak dobrze. :)

Tak naprawdę to nie ma ludzi którzy niczym gwiazdy z amerykańskich kreskówek mogą sobie przebierać w partnerach (inna sprawa, takie coś zawsze źle się kończy).

Gość Abbcca
Tu nie chodzi o dbanie o siebie, lecz o wygląd, który odziedziczyliśmy po przodkach. I tak facet z wadą postawy, wąskimi kośćmi policzkowymi i zapadniętym podbródkiem, ale wysportowany, dobrze ubrany i pachnący, bedzie mniej atrakcyjny od zarzyganego szczerbatego włóczęgi i rysach i postawie modela.

Zawsze znajdą się faceci, którzy nawet na najbrzydszą polecą byle "zaliczyć". Kobieta może zwykle wybierać spośród kilku adoratorów.

Gość Abbcca
>>Niestety kobiety nie maja tak dobrze. Spójrzmy więc na to 'profesjonalniej' - ilu chłopaków miałaś do wyboru w przeciągu tego roku? Uważasz sie za ładną?