Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Notebook_3

Prawiki, czy dostaliście kiedyś kosza?

Polecane posty

Jeszcze przydałoby się określić co rozumiemy przez "adoratora" - czy wliczamy tylko tych zainteresowanych dłużej niż kwadrans.

Gość Abbcca
>>A w zeszłym też nic. I co, tak do daty urodzin? Jestem bardzo otwartym i lubiącym imprezy człowiekiem. Często gdzieś wyskoczę ze znajomymi i mam okazję do nowych znajomości. Odpowiem jak koleżanka powyżej: może źle interpretujesz subtelne sygnały wysyłane przez cichych wielbicieli? >>To nie ma nic wspólnego z czarami. Po prostu - mężczyźni nie zwracają uwagi na szczegóły, a kobiety tak. Jakie szczególy? Jeśli ona czasami mi pierwsza "cześć" powie to już jej sie podobam i mam ją próbować gdzieś zaprosić? Dzięki, ale kompromitować sie nie lubie :)

No to nie oczekujcie, że tacy się będą dobijać oknami co tydzień, nawet w przypadku najatrakcyjniejszych kobiet.

Gość Notebook_3
Nie Faith, miałam na myśli to, że piszesz obsceniczne rzeczy, co skutecznie odstrasza dziewczyny. :)

Gość Notebook_3
Odpowiem jak koleżanka powyżej: może źle interpretujesz subtelne sygnały wysyłane przez cichych wielbicieli? Nie kochany. :) Żadnych sygnałów nie ma, z pustego nawet Salomon nie naleje.

Koło kobiety zawsze kręcą się jacys faceci, którzy ewentualnie mogliby z nią być, i to nawet jesli jest brzydka. Zawsze znajdą sie jacyś desperaci. Kobiety są bardziej wyrachowane, nie chcą byle kogo.

prawdę piszę, jak ktoś nie ma szans na macanie i zeby dziewczyna zajęła się jego kutasem to powinien od czasu do czasu sam wypuścić biały płyn żeby go nie przetrzymywać

Gość Abbcca
>>> Nie kochany. Żadnych sygnałów nie ma, z pustego nawet Salomon nie naleje. Nie nie ma tylko nie widzisz - tak samo jak ja, prawda Fawila? ;)

Zależy, miałam znajomych którzy nie bardzo wiedzieli co zrobić nawet kiedy dziewczyna ich sama gdzieś zapraszała. Chyba najbardziej ekstremalny przypadek to facet który kompletnie nie uważał się za atrakcyjnego i do końca miał wątpliwości czy dobrze to odbiera.

Gość Notebook_3
Kobiety są bardziej wyrachowane, nie chcą byle kogo. A, no wyrachowana jestem. Nie chcę desperata, który chce sobie ulżyć w prawictwie i mnie tylko zaliczyć. :P Przecież wy też chcielibyście coś prawdziwego. :)

Gość Notebook_3
Nie nie ma tylko nie widzisz - tak samo jak ja, prawda Fawila? No, kurczę, nawet jeśli nie widzę, to czy ja mogę w moim obecnym położeniu sobie kogoś znaleźć? ani żadnych kandydatów, ani o niczym nie wiem. :) Teraz widzisz, że jest po równo.

Oj wybacz Faith, ale muszę się z Tobą zgodzić, że nie każdy zasługuje na zainteresowanie. Osoby zdesperowane i marudne raczej nie mają co liczyć na randkę :P

Gość Abbcca
>>> Zależy, miałam znajomych którzy nie bardzo wiedzieli co zrobić nawet kiedy dziewczyna ich sama gdzieś zapraszała. Chyba najbardziej ekstremalny przypadek to facet który kompletnie nie uważał się za atrakcyjnego i do końca miał wątpliwości czy dobrze to odbiera. Uwielbiam takie generalizowanie i wrzucanie wszystkich do jednego worka. Uwierz mi są faceci, którzy nie są w stanie spodobać się żądnym kobietom, tak już ten świat jest stworzony, ze ludzie są różni... jedni lepsi drudzy gorsi niestety...

Gość Abbcca
>>No, kurczę, nawet jeśli nie widzę, to czy ja mogę w moim obecnym położeniu sobie kogoś znaleźć? ani żadnych kandydatów, ani o niczym nie wiem. Teraz widzisz, że jest po równo. Ale frustratów, jak Faith nie chcesz. Przeczysz sobie dziewczyno...

są faceci, którzy nie są w stanie spodobać się żadnym kobietom Oczywiscie. Należy sobie to uświadomić jak najszybciej, co zaoszczędzi czasu i nerwów, że o pieniądzach nie wspomnę. Ktoś musi taki być, choćby w celach statystycznych.

Gość Notebook_3
Ale frustratów, jak Faith nie chcesz. Przeczysz sobie dziewczyno... A no bo to chyba z góry jest jasne. Myślałam, że mówimy o prawdziwym uczuciu, a nie zaliczaniu. Są też desperatki- faceci wcale nie mają gorzej. Jest po równo.

Też czekam na uczucie ale Bóg jeszcze nie chce mi dać tej dziewczyny. A może nigdy nie będzie. Ciekawe czemu Bóg nie dał mi urody. Za jakaś karę ?

Gość Notebook_3
No widzicie, desperaci to całkiem inna rzecz. Oni nie wchodzą w ogóle w grę w oby dwóch przypadkach.

Mogę sie założyć, że kobieta desperatka szybciej kogos znajdzie niż facet desperat.

Gość Abbcca
>>>A no bo to chyba z góry jest jasne. Myślałam, że mówimy o prawdziwym uczuciu, a nie zaliczaniu. Są też desperatki- faceci wcale nie mają gorzej. Jest po równo. Faith miłosci chce - tak przynajmniej tutaj utrzymuje. ;) A dziewczyny desperatki bez wymagań osobiscie nie widziałem...

Oczywiście że chce miłości. Mam pieniądze i nawet bym mógł wydać 300 zł żeby iść do domu towarzyskiego jak niektorzy już zrobili

Abc - nie generalizuje, podaje tylko jedną z możliwości. To, że faceci zwykle mają problem z odbieraniem sygnałów to jedno...to, ze czasami nie znają się na autopromocji to drugie :P