Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Notebook_3

Prawiki, czy dostaliście kiedyś kosza?

Polecane posty

Gość Paulinaa23....
szkoda. Nie powiem, bo jest mi przykro, chcialam dzis z kims pogadac. Rozzłościłeś mnie

Abc - właśnie o to chodzi, że dla mnie on wygląda świetnie, ma najbardziej zajebisty nos i oczy jakie w życiu widziałam, ale nie każdemu musi się podobać, ale podobno mam specyficzny gust. Równie dobrze może być tak, że Ty też się komuś spodobasz.

Gość Paulinaa23....
dzieki :( ok, juz nie bede pisac....

Gość Abbcca
>>>Równie dobrze może być tak, że Ty też się komuś spodobasz. Własnej mamusi?

Gość Paulinaa23....
bo widzialam, ze mnie olewasz i nie masz zbytnio ochoty gadac.... ja takie rzeczy wyczuwam.. szkoda....

Gość Notebook_3
>Wszystkie na pewno nie, ale czesć owszem. Znaczna część A możliwe, że tak jest. Ale to takie dywagacje. Na pewno są i sprzedajne kobiety, ale czy na własnej skórze dostałeś kosza dlatego, że nie robiłes dziewczynie kosztownych wypadów za miasto? :P >Jednej sie w swoim życiu spodobałem, ale po jakimś czasie sie mną znudziła, wiec kota chyba jednak musze kupić Ee, jakiego kota, to widać że wcale nie jest z Tobą tak źle. :) Znajdziesz, znajdziesz. :P Mi się na przykład jeszcze żaden taki nie trafił, ale jestem stosunkowo młoda, więc jeszcze się nie zaliczam do antycznych dziewic. >to tak każda mówi ale widać co się dzieje jak np przyjeżdżają do polski anglicy czy niemcy. albo jak jakiś socjolog weźmie to zjawisko "na warsztat" to zaraz się okazuje co innego. A to jakis chyba niedokształcony ten socjolog skoro centralnie każda 'tylko tak mówi'. :)

Widać że wymyśliłaś sobie plan żeby przedstawić mnie w złym świetle na forum. Ja nie rozmawiam z nikim przez gg więc nie wiem jakie są standardy rozmów

Gość Paulinaa23....
tak, to wszystko bylo planem, na pewno... wiesz co? poddaje sie, jestes dupkiem

Gość Notebook_3
Off, no tośmy pogadali... :O

Gość Abbcca
>>>A możliwe, że tak jest. Ale to takie dywagacje. Na pewno są i sprzedajne kobiety, ale czy na własnej skórze dostałeś kosza dlatego, że nie robiłes dziewczynie kosztownych wypadów za miasto? Ze mną to żadna nawet nie chciała sie nigdzie wybrać jak proponowałem, gdyż za paskudny jestem. >>Ee, jakiego kota, to widać że wcale nie jest z Tobą tak źle. Znajdziesz, znajdziesz. Mi się na przykład jeszcze żaden taki nie trafił, ale jestem stosunkowo młoda, więc jeszcze się nie zaliczam do antycznych dziewic. "Znajdziesz, znajdziesz na pewno, znajdziesz kiedyś - ale niech to nie bede ja!" Stara śpiewka na tym forum.

Gość Notebook_3
To po cholerę mnie cytujesz. :O

Gość Paulinaa23....
spie....rda.. laj gnoju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paskudny gnojuek, ktory jojczy, ze zadna panna go nie chce, a nawet jakb ys byl bradem pittem to z taką duszą( ty masz dusze? !!!) zadna nie chciala by nawet sie do ciebie odezwac... chcialam byc ta dobra... chcialam ci pomoc, zrozumiec... ale nie dasz sobie pomoc GNOJ GNOJ GNOJ i jeszcze raz SK urwiel

Gość Notebook_3
>Ze mną to żadna nawet nie chciała sie nigdzie wybrać jak proponowałem, gdyż za paskudny jestem. A no to jednak to nie w portfelu problem. >"Znajdziesz, znajdziesz na pewno, znajdziesz kiedyś - ale niech to nie bede ja!" Stara śpiewka na tym forum. Ha ha, a to ciekawe. Jakim sposobem niby kobiety mają was tu podrywać, jak tyle co z postów was znają.

Gość Abbcca
>>>A no to jednak to nie w portfelu problem. Nie, bo mimo, ze głodem nie przymieram to mam portfel jednak dość umiarkowany. Jakbym Ferrari podjechał miałbym każdą, nawet z moim wyglądem. >>>Ha ha, a to ciekawe. Jakim sposobem niby kobiety mają was tu podrywać, jak tyle co z postów was znają. A to nie charakter sie w końcu liczy?

Gość Paulinaa23....
nie obrażaj ludzi niepelnosprawnych umysłowo, i uwazaj, bo jeszcze kiedys moze Ci sie trafic takie dziecko choc watpie, by ktoras chciala sie z Toba kochac i miec dziecko Mozesz sobie mnie nazywac jak chcesz, ale fakty sa takie , ze napisalam do Ciebie na gg, chcialam poznac, zrozumiec, pocieszyc moze słowem, a Ty mnie zwyczajnie raz : olałeś a dwa: mowiles, ze gdzies wychodzisz, a pisales tutaj w tym watku. Klamczuch. Wiec sorry, ale to Ty jestes chory psychicznie i powinienes sie leczyc, nie masz szacunku do kobiet wiec jak one maja miec go w stosunku do Ciebie?!!!! tak mnie wkurzyles, ze tylk oprzeklenstwa mi sie nasuwaja Szmaciarz

Gość Notebook_3
>Nie, bo mimo, ze głodem nie przymieram to mam portfel jednak dość umiarkowany. Jakbym Ferrari podjechał miałbym każdą, nawet z moim wyglądem. A no pewnie by się znalazły, nie przeczę. Ale odpowiednie z charakteru. :) Pewnie nawet niebrzydkie, tylko pytanie czy facet chce sprzedajnej kobiety. >A to nie charakter sie w końcu liczy? No liczy się, ale przecież po forum nie zobaczysz dobrze jaki ktoś jest. Zresztą pociąg fizyczny też jest ważny.

"Jakbym Ferrari podjechał miałbym każdą, nawet z moim wyglądem" Jakbyś miał status to mógłbyś nawet furmanką podjechać a kobieta by wsiadła. Do tego sama by prowadziła. A nawet posprzątała by po koniu. "tekstów o tym jaka to ze mną będzie "kiedyś", "jakaś" szczęśliwa to się nasłuchałem nie raz i nie dwa." Ależ zechcą. Tyle, że gdy będą w wieku w którym im się odmieni i zechcą takich jak my to będą warte tyle co zużyty papier toaletowy. I tyle samo będą mieć do zaoferowania. Paulinaa23.... - Próbowałaś rozmawiać z człowiekiem co ma poważne problemy psychiczne.i powinien przebywać pod stała opieka lekarską. Mam nadzieję, że partnera życiowego wybierzesz mądrzej.

Gość Abbcca
>>>A no pewnie by się znalazły, nie przeczę. Ale odpowiednie z charakteru. Pewnie nawet niebrzydkie, tylko pytanie czy facet chce sprzedajnej kobiety. Ale na taka, która leci na wygląd, nazwijmy ją 'estetką' szans nie mam, bo jestem nieładny. Co mi pozostaje? Tylko wśród sprzedajnych mógłbym wybierać (jakbym miał grubszą flotę oczywiście)... Spadam z tego forum, miłej nocy życze.

Nie obrażam nikogo tylko wiem że trzeba cie izolować bo jesteś niespełna rozumu. To nie twoja wina że taka się urodziłaś. Wyszedłem o 19:20 i jak widać nie było tu moich postów po tej godzinie

Gość Notebook_3
>Ale na taka, która leci na wygląd, nazwijmy ją 'estetką' szans nie mam, bo jestem nieładny. Co mi pozostaje? Tylko wśród sprzedajnych mógłbym wybierać (jakbym miał grubszą flotę oczywiście)... Spadam z tego forum, miłej nocy życze. A przeciez miałeś jakąś dziewczynę, to jednak znajda się sympatycy Twojej urody. :P Dobranoc 🖐️ cześć Darker:)

Gość Nigdy nie dostalem
bo do zadnej nie podbijalem po co mi to? trzeba znac swoje miejsce w szeregu 🖐️

Gość Paulinaa23....
Darker nie szukalam partera zyciowego, chcialam tylko pogadac, nic wiecej.. pomoc mu. A on mnie potraktowal jak śmiecia, a wychodzi na to, ze sam nim jest.