Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanamamanatura

Syfy na twarzy.

Polecane posty

Gość kochanamamanatura

Jestem licealistą i chciałem podziękować jebanej mtce naturze za zjebanie mi tego okresu w życiu. Przez trądzik nie chodze na imprezy nie poznaje nowych ludzi, nie mam przyjaciół,kolegów. Za to mam psa. Przynajmniej go. Zatem dziękuję wyżej wymienionej zjebanej matce naturze za zjebanie jakże zjebanego mojego życia przez trądzik. Po prostu wielki dziks ku*wa mać. Tym którym nie zależy na ladnym wyglądzie nie mają trądziku,a tym dla których to jest ważne mają !! Mam dość.

Gość -----Życie jest piękne !!
Mam to samo,mi nawet na kutasie potrafią syfy wyjść a w dodatku to ja z edukacją jestem o 3 lata do tyłu,a trądzik w dużym stopniu się do tego przyczynił.Zresztą ja już leczę się 8 lat,czasem mam już naprawdę dość,wiem że kostucha jest blisko,żeby ona najprędzej przyszła i zabrała innych cierpiących z tego pojebanego świata.

Gość kochanamamanatura
u mnei ze szkoła nie jest aż tak zle. Zacząłem tylko wagarowac przez trądzik. Nie chodziłem do szkoły z tego powodu często dość.

Gość hzdfh
zdradzcie czego używacie co wam pomaga ?

Trądzik powoduje że człowiek nie może skupić się często na nauce,a ja cierpiałem wcześniej na ciężki trądzik torbielowaty,a to pogłębiło tylko to że jestem zamknięty w sobie i nie lubię siedzieć między ludźmi.

Ja się leczyłem izotekiem,mam w chwili obecnej 20 lat,ale cera nadal jest do dupy,chociaż lepsza niż kiedyś.

Gość hzdfh
nie wiem czy to jest jakaś róznica,ale ja używam isotrexinu i tak jest naopisane,zeby wyrzucic po 2 miesiącach po otwarciu,a ja go nadal używam. Unie wiem czy to dobrze,czy nie. U mnie sprawa nie jest taka zła,ale i tak nie pozwala mi bć w 100% sobą, bo na policzkach jest najgorzej wiecznie czerowne plamy i na czole troche wągrów. Beznadzieja.

Gość hzdfh
isotrexin a isotrex to jakas róznica?

Gość hzdfh
nie,czemu dominika akurat ?

Gość hzdfh
super,urzekła mnie twoja historia. czy ty na prawde myslisz,ze nie bylem u dermatologa ?

Gość hzdfh
No widzisz,wole nie miec nadzieji,ze trądzik zniknie niż mieć nadzieje,że mózg ci powróci.