Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko ja..

Nienawidzę tego bachora

Polecane posty

Gość to tylko ja..

Póltora roku temu zostałam zgwałcona.. nie pamietam dokładnie, jak to było, wiem, że oprawca uderzył mnie w głowę, więć byłam półprzytomna podczas tego... stosunku. W założeniu sprawy pomagal i namawial mnie do tego moj chlopak. Jednak policja (po wykonaniu szeregu badaniach i obdukcji, wskazujących na to, że naprawde mnie zgwałcono) nie mogła ując sprawcy, bo nie byłam w stanie podac rysopisu. Trafiłam pod opieke psychologow. Po jakimś czasie, okazało sie, że jestem w ciąży. Nie chciałam tego bachora, brzydziłam się nim, chciałam aborcji.. Jednak sąd nie wydał zgody, arGumentująć ŻE SPRAWCY NIE ZNALEZIONO. Urodziłam to.. to coś. Rodzina jest zachwycona. Śliczny, ładny i tak dalej. Mój chłopak nie bardzo. Tak jak ja, wie, ze to powstalo z nasienia tego zbrodniarza.. A ja nie chce karmic tego paskudztwa, nie chce na nie patrzec, dotykac ani nic.. mam niespełna 19 lat, zawsze mówiłam, ze nie chce miec dzieci, nie lubilam ich, planowalam podwiazanie jajowodow gdzies za granica.. a mam sie zajmowac tym potworem! Nie chce tego, czasem mysle, zeby je poddusic, utopic, czy cos.. Nie stwierdzono u mnie depresji poporodowej i uznano, ze mam sie zajmowac tym bekartem ALE JA TEOG NIE CHCE... Pomocy, ja juz nie wiem, co mam ze soba zrobic... to cos wiecznie sie drze a ja chce tylko wyjsc z domu i zostawic bekarta zeby zdechl z glodu..

Gość kiepskie prowo
jest cos takiego jak adopcja. Oddaj i tyle. Ale to i tak prowo :P

Gość komentator sportowy.....
-10/10

Gość mamusia 3latki
Kobieto ty potrzebujesz pomocy krzywdzisz tylko tego malego maluszka a to istota pragnaca milosci i matczynego ciepla!! moze sprobuj je przytulic, ukolysac, poglaskac, moze cos w Tobie ruszy, malenstwo jakie by nie bylo zawsze jest cudne :))

ja pierdolę, prowo i to najbardziej chamskie i żałosne z tych, które widziałam...

Gość hahaha:D
dziecko, to ze mama nie zafundowala ci wakacji i siedzisz jak ten smród przy kompie, to sie chociaz ogarnij z tymi prowokacjami i na drugi raz wysil sie bardziej 0/10000

Gość urehfghfrivtr
Oddaj do adopcji. Moi znajomi zaadaptowali by go z przyjemnością. Nie mogą mieć dzieci :( Dziecko jest tu najmniej winne. U nas w mieścinie była podobna sytuacja. dziewczyna 25 letnia urodziła dziecko z gwałtu i tez miała obrzydzenie, ale od razu po narodzinach zrzekła się praw rodzicielskich czy coś takiego. Dziecko wzięła jej ciotka. Teraz Agatka ma 2,5 roku i jest ślicznotką najszczęśliwszą pod słońcem.

Gość anya rjybyk
sluchaj wiem ze po rozlanym mleku ale nikt nie chcial dac ci pieniedzy na aborcje? z reszta pierdolniete prawo ze kazali ci urodzic. wlasnie dlatego uwazam ze aborcja powinna byc legalna poniewaz jak wychodza takie "kwiatki" to matka moze usunac ciaze dzieki czemu ona nie cierpi ani ten dzieciak co sie urodzil bo co to za zycie osobinka ktorego wlasna stara nienawidzi a ojciec jest gwalcicielem i skurwysynem? wspolczuje i tobie i temu dzieciakowi bo on ma gorzej od ciebie przejebane. oddaj go do adopcji

Gość szukająca tytułu piosenki
Dlaczego uważacie, że to prowo? Przecież w naszym kraju wszystko jest możliwe, więc taki wyrok sądu też.

Gość rbtbgtby
Niestety ale już kolejny raz spotykam się z takim wyrokiem sądu. W mojej rodzinie została zgwałcona dziewczyna i sąd także odmówił wydania zgody na aborcję argumentując, że nie ma zeznań..gwałciciela. Niestety dziewczyna powiesiła się w 7 miesiącu ciąży.

Gość A badania dna
Przecież jak po tym gwałcie robiłas badania i obdukcje to automatycznie powinni pobrać z twojej cipy jego spermę a z niej dna.

Gość panna Papinkton
ludzie a nie słyszeliście o pigułkach po "stosunku" przecież po gwałcie lekarz powinien podać taką pigułkę albo dziewczyna sama powinna się o nią zapytać

Gość prowokacja jak nic7
:o jest coś takiego jak adopcja ze wskazaniem. Po co sie meczyć i męczyć niewinnego maluszka. Oddaj i będziesz szczęśliwa, uszczęsliwisz innych - przyszłych rodziców bo będą mieli kogo kochać i dziecko bo będzie nareszcie kochane. Prowokacja poza tym

Gość jestem kroliczkiem
TO JUZ KIEDYS BYLO JESZCZE RAZ TO JUZ KIEDYS BYLO CZYJA RODZINA ZACHWYCA SIE BACHOREM Z GWALTU?

Gość jestem kroliczkiem
provo