Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

niesmialosc i brzydota to choroba

Polecane posty

Gość IMO13834
onna14 onna14@tlen.pl'; "...a nieśmiałość może być wielką zaletą" AAAAAAAAaaaaaaaa!!!!! Moja głowa nie obejmuje ilości bzdur zawartych w tym krótkim zdaniu! Zaraz będzie migrena!!

IMO13834 "Ja z kolei doskonale wiem co możesz przede mną rozłożyć." scyzoryk macgyvera? :classic_cool: "melonów nie będzie..." Dziwne bo jak już wczoraj jakaś lasia-brunetka miała wielkie bufory, a przy tym była przy sobie, to ją ciągle na dietkę wysyłałeś. :D "To dobrze - lubię umyte pracodawczynie... " To lepiej napisz co z Twoim bujnym zarostem? :)

Gość IMO13834
Aneta90_210 "scyzoryk macgyvera?" Taka żeś ostra, czy pomysłowa? ;) "Dziwne bo jak już wczoraj jakaś lasia-brunetka miała wielkie bufory, a przy tym była przy sobie, to ją ciągle na dietkę wysyłałeś." Wysyłałem ją na dietę, bo jej melony były produktem najzwyczajniejszej na świecie SPOREJ NADWAGI! "To lepiej napisz co z Twoim bujnym zarostem?" Jak Osama Bin Laden na Antypodach. ;)

Gość IMO13834
Uciekam stąd na "dzisiaj"... Karaluchy pod poduchy, a Drabiny pod pierzyny. :classic_cool:

IMO13834 "Taka żeś ostra, czy pomysłowa?" Wszystko. :D "Jak Osama Bin Laden na Antypodach." A niech będzie, zaryzykuję i przechodzisz na następny poziom. :classic_cool: "Karaluchy pod poduchy," Ok, to idź już tam gdzie musisz. :) "a Drabiny pod pierzyny." To i ja pójdę, tylko że pod swoją pierzynkę. :) 🖐️