Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piosenka-kobieca

D.ó.ł.

Polecane posty

Gość eqeeten
Ten sam problem.

Światowa Organizacja Zdrowia, możesz chyba :) Ja zazwyczaj też jestem optymistką, ale dzisiaj coś mnie dopadło niedobrego. Rano pewnie przejdzie, ale teraz muszę się trochę poużalać nad sobą.

Przedwczoraj (znaczy się w środę) pokłóciłam się z przyjacielem, wczoraj (znaczy się w czwartek) miałam mega nieudaną randkę. I tak jakoś :/

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmrrr
nie przejmuj sie, ja nieraz mialam nieudana randke i poklocilam sie z przyjaciolka czy przyjacielem i to zbiegalo sie w jednym czasie i nie mialam az takiego dola, musisz wyluzowac, przez gorsze rzeczy ludzie majja doly

eqeeten, tak naprawdę to nie wiem o co właściwie Wam poszło. Ty przestałeś się do niej odzywać, bo jej tata powiedział coś nie tak? Nie rozumiem tego, przecież to nie ona zawiniła, a Ty ją ukarałeś. Światowa Organizacja Zdrowia, z przyjacielem to pokłóciliśmy się właściwie o nic i to jest najgorsze. Tak od słowa do słowa i stało się. My się pogodzimy, jak nie dziś to jutro, ale jednak trochę dziwnie się czuję. A jeżeli chodzi o randkę, to dawno nie spotkałam takiego egocentryka. Ja znam cały jego życiorys, a on o mnie nie wie nic. Nic mi nie dał powiedzieć. Cały czas tylko ja, ja, ja, ja. I cały czas mówił jaki on jest doskonały, wspaniały i cudowny. A jak powiedział zdanie "Nie szanuję ludzi, bo tak naprawdę zazdroszczą mi, bo robię to, na co oni nie mają odwagi", to podziękowałam za spotkanie i poszłam. No żal po prostu.

"Ale ja nie mam jakiegoś doła, że zaraz zacznę się ciąć. Po prostu muszę się wygadać (w tym wypadku akurat wypisać). " Właśnie dlatego zadaję pytania :). ""Nie szanuję ludzi, bo tak naprawdę zazdroszczą mi, bo robię to, na co oni nie mają odwag"i" Nie dziwię Ci się, że wyszłaś ;)

Ale mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmrrr napisał/a, że nie takie problemy luzie mają, więc się trochę wytłumaczyłam ;) Trochę mi jednak głupio, bo on jest niepełnosprawny. I boję się, żeby on nie pomyślał, że to dlatego zrywam kontakt.

trzeba odpowiadać za swoje działania ------------------------