Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bizummmmmmmmm

Typowy kierowca Skody

Polecane posty

Gość bizummmmmmmmm

1.Szaraczek bez gustu i własnego zdania. 2.Jego marzeniem jest VW ale go nie stać. 3.Skode kupuje w 5 letnikm kredycie,podobnie jak pralke Amica i komputer Acer. 4.Ubiera sie w chinszczyzne na miejscowym bazarze, 5.Ma braki w uzębieniu i często nosi wąsika. 6.Nakrycie głowy to kapelusz bądz czapeczka. 7.20 kilo nadwagi,obok kroczy równie nieciekawa otyła żona 8.Rodzinkę uzupełnia dwójka rozwydrzonych bachorów, ich marzeniem jest Golf II w Tedeiku. 9.Lubi porównywac Skode do prestiżowych marek ale nie tylko,twierdzi np,ze Fabia to Golf,Octavia to Passat, a Superb to Audi A6. 10.Ma karte stałego klienta biedronki i tam sie zaopatruje w żywność, twierdzi, że jest zdrowa i smakowita, czasem kupuje też prdukty z firmy "1" oraz aro. 11.Gdy zepsuje mu sie auto, nikomu o tym nie mówi, twierdzi, że oddał auto na wymiane oleju. 12.Na trasie najczęściej jedzie lewym pasem 70km/h, twierdzi, że jest najszybszy, po przyjeździe wchodzi na forum by napisać iż jego auto pali 5l/100km. 13.Najczęściej na klapie ma 3 literki w kolorze czerwonym "TDI" mimo to, że ma benzyniaka. 14.Zawsze jeździ z nawigacją Lark kupioną w promocji w markecie. 15.Ogolnie typ losera.

Gość Nessi555
kto ci zalazł za skórę??

Gość kierowca_prestiżowej_marki
zgadzam sie !

Gość Pseudonimka87
zazdroszczę sąsiadowi Skody Fabii rocznik 2007 ja jeżdżę starym oplem corsą z 1998r. głupek ze mnie

Gość 123

Dobre, podoba mi się, Racja w 100%