Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzobardzobardzozmartwiona

czy mogę byc w ciązy

Polecane posty

jeśłi kochałam się z chłopakiem i zabezpieczyliśmy się prezerwatywą i nie doszedł we mnie to mogę być w ciąży?

Gość nie wierzę..
nie nie możesz być w ciąży

Gość jang mamuśka
ojejjeje....nie ma takiej mozliwości właściwie ale to powinnaś wiedzieć zanim zdecydujesz się na współżycie..:-)

Gość szybko musze
no tak dzieciaki maja wakacje...

czy dzieciaki to ja nie wiem ;] wiem, ze to mało możliwe, a jednak się martwię ;]

w świetle najnowszych badan preejakulat (to co wydobywa sie z penisa przed własciwym wytryskiem) zawiera plemniki zdolne do zapłodnienia kobiety...wiecej-dowiedziono, ze moga one przezyc w drogach rodnych kobiety 24h do 6 dni...prezerwatywa ma indeks 2 (jesli nie jest uszkodzona) wiec jesli wszystko było dobrze, to na 99% nie jestes w ciazy. ale dobra rada-jak jestes za nerwowa, czy niedojrzała psychicznie, nie zaleznie od wieku to wstrzymaj sie od współżycia a tak z ciekawosci, to jak macie gumke przyjemniej byłoby gdybyscie dochodzili (to jest istota seksu nie majacego celu rozrodczego)

Gość eRzecznikSaszaFilipowicz
Jeśli masz jakieś wątpliwości "czy jesteś w ciąży ,lub czy nie jesteś w ciąży"?. Możesz wejść na stronę www.wpadka.pl .Tam otrzymasz różne informacje, i możesz bezpośrednio zadać pytanie lekarzowi ginekologowi. RzecznikStopka serwisu http://wpadka.pl masz 72 godziny e Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź http://wpadka.pl/konkurs "

Hej ...mam maly problemik mam nadzieje ze pomozecie hehe otoz bralam tabletki antykoncepcyjne przez 2 lata 21 czerwca skonczylo mi ise opakowanie bylam u ginekologa i juz nie biore miesiac okres byl normalnie z tabletek 24 czerwca...nie uprawialismy seksu z chlopakiem juz z 2 miesiace po tym jak podjelismy decyzje ze odstawiam tabletki (tak zeby nie wpasc hehe :) wczoraj troche sie pobawilismy tzn ja mu ztobilam dobrze on doszedl z koldre schowal czlonka w gatki :DD potem zaczelismy sie calowac i zaczal mnie piescic palcami (potem wkladal do srodka) przed schowaniem czlonka wytarl go i wtedy dotknal czy jest mozliwosc ze bedziemy mieli dzidziusia?? prosze o rozsadne odpowiedzi:))

Gość cramberrrry
niby jeeest takie prawdopodobieństwo, ale raczej rzadko się to zdarza. Poprę mojego poprzednika - naprawdę warto kierować tego typu wątpliwości właśnie do eksperta na wpadka.pl, z którym kontakt jest bardzo miły, sprawny i profesjonalny