Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akurat na to nie szczepiłam

Jak tam wasze plany wakacyjne bo moje koor wa wzieły w łeb

Polecane posty

Mój facet musi wracać do roboty-kolega wylądował w szpitalu i musi go zastąpić.Ja tez poszarpałam sie z szefowa i powiedziała mi ze na urlop mogę iść w sierpniu 😡 własnie odwołaliśmyrezerwacje nad morzem -jestem złaaaaaa sie dzisiaj napije !!!!!!!!!!!!!!!!:O

Najgorzej to dziecko jest zawiedzione :( musze z nim dzisiaj pogadac i cos mu naobiecywac ale zebym nie przeholowała

Gość ty durny ...za podrobienie
jezuu jakich czasów doczekałam :O tez sie nigdzie nie rozglądałam a jak z urlopem sie wyklarowało to znowu nie ma nigdzie miejsc

Gość nie za fajnie
Ja się wyprztykałam z urlopu zimą (nie z mojej winy) i teraz mogę się tylko wkurwiać, słuchając w firmie opowieści, kto gdzie był na urlopie, albo gdzie pojedzie. Masakra.

Gość ee podzwonić można i coś sie
tak gdzieś znajdzie .Moja siostra szukała ze 2 tyg i jakąś nore znalazła a moja koleżanka z pracy jeden jedyny tel i dostala kwatere jak ta lala nad morzem -fart !

Gość ja wróciłam właśnie
no cóż :O jak sie załatwia na ostatnią chwile to sie śpi w psiej budzie.Ale w przyszłym roku bedzie lepiej.

Gość 12345u473490
a tam narzekacie jestem z nad morza i mozna smialo jechac w cimno na wjezdzie miastastoja ludzie i i szukaja chetnych na wolne pokoje;p

Gość o bozeee
ja pojutrze jade nad morze na 2 tyg hahahah

Przez rok planowalismy wyjazd pod koniec lipca (bardzo niedrogi, bo pod namiot, ale na pewna impeze ktora jest organizowana tylko raz w roku w tym czasie - nie, nie woodstock ani castle), w miedzyczasie partner stracil prace. Wlasnie dostal nowa i delegacje na miesiac do Bielska Bialej (mieszkamy w Wielkopolsce). Jest mi bardzo smutno

Gość ja tez jestem znad morza
i u nas na wjeżdzie nie stoją ludzie bo miejsc już nie ma i koniec