Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelia l

Jakie studia najlepiej wybrać?

Polecane posty

Gość kornelia l

Jestem na razie w 2lo i jeszcze przede mną ta decyzja zastanawia mni które kierunki dają najlepsze szanse na dobrą pracę rozważam reklama, ekonomia, informatyka, stosunki międzynarodowe, kulturoznawstwo, socjologia, fryzjerstwo, dziennikarstwo,zastanawia mnie architektura ale się nie nadaję... W ogóle ogólnie chciałam pogadać o tym co jest teraz najlepsze, na co ogólnie najlepiej iść, pewnie medycyna, prawo, architektura? Pewnie kierunki z politechnik lepiej prosperują na przyszłość niż np. inne? Jak to jest? W ogóle chciałabym porozmawiać o studiach czy na maturze można zdawać więcej jak jeden pzredmiot ddoatkowy, np 5? Ah i pytanie od starszej siostry, czy jeśli ona chce zdawać na nowo maturę a jest rocznikiem co niez dawał matmy to teraz będzie musiała jąz dać?

masz bardzo szerokie zainteresowania ... zastanow sie co ty chcialabys robic w zyciu ... co jest twoją pasją i wtedy sama wybierz kierunek ... napewno jest cos co cie intersuje ?

Gość gvvyhgvbhjbikjnik
ja skończyłam rachunkowość, są to moje drugie studia, bo po pierwszych nie miałam pracy, na ekonomii też jest specjalizacja rachunkowość księgowe są poszukiwane, na poczatku będzie się ciężko gdzieś załapać, ale jak już będziesz miała doświadczenie to z górki

Gość kornelia l
up