Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamichaaa

ile zarabiaja wasi faceci

Polecane posty

Gość beata nowicka...
żona swojego męza pisz co chcesz w polsce trzeeba bys specjalista zeby zarabiac npo lekarzem albo miec układy i smiesza mnie te teksty w gazetach ze wykształcenie pomaga w zdobyciu pracy mój facet ma srednie a na produkcji pełno magistrów

Gość becia:)))
Ale kogoś ściska:)

Gość hahaha jaaaaaaasne
Pewnie, ze zarabiaja ludzie wiecej, bo moj fujek sam zarabia miesiecznie bardzo duzo pieniedzy nie pytalam ile, ale wiem ze kilka ladnych tysiecy. Jednak uwazam, ze niemozliwoscia jest by nagle na kafetrii kazdy byl taki bogaty. Nagle tu wszyscy zarabiaja po 8-10 tys. I w to nie wierze, ale ze na swiecie ludzie zarabiaja wiecej to ok. Jednak na kafe - kazdy sciemnia i widac to golym okiem. 1/10 osob napisala tutaj prawde odnosnie swoich zarobkow czy faceta.

beata nowicka... - > nie studia wyzsze sa wyznacznikiem wiedzy i umiejetnosci ... ktos po zawodowce moze miec lepiej w glowie poukladane niz jakis profesor... a do tych nieuków i niedorajd co rodzinka im znajuje prace ... sory ... to juz najnizszy poziom... juz lepiej samemu cos kombinowac z godnościa a nie nic nie umiec nic nie robic a pierdziec w stolek bo sie jest synkiem szefa... sory ale ja nie mam szacunku do takich ludzi

Gość dość wyraźna
jeśli zarobki z euro czy funtów przeliczają na złotówki to nie dziwota ze wychodzą tysiące moi drodzy

Gość dość wyraźna
mój zarabia 1400 zł

Gość becia :)))
duże wary obciągary też mile widziane

Gość beata nowicka...
pamiętaj, że studia kończy ten dobry i ten wytrwały :D

Gość policjanttt...
nie znam nikogo w moim miescie zarabiajacego powyzej 4 tys a zdecydowano wiekszosc zarabia ponizej 1600

Gość dość wyraźna
tak powinno być teoretycznie kobieta 2500 netoo facet najlepiej 3500-4000 zł rzeczywistość jest inna dla większości osób

Gość dość wyraźna
noxelia nic dodać nic ująć a ile Ty zarabiasz?

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Mój pracuje za granica- dokładnie De. ma 14 euro/h, zaczynał od 9 E parę lat temu. Pracuje po 12,13h dziennie więc wychodzi bardzo dobrze- nawet do 14 tys m-cznie. Odliczając polskie zusy, dojazdy, jedzenie itp.( pracuje na swojej działalności) ma ok 10 tys/ m-c. Cena za to ogromna- jesteśmy osobno. Wuytrzymam jeszcze troche a później budujemy sobie zycie w PL, byle uzbierać na start.

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ach dodam ja mam 2 tys- po studiach mag. Chciałabym wiecej ale co zrobić :/

Gość kokokoko
Ok. 3,2 tys. Zazdroszczę, fajnie mieć chociaż 5 tys. wypłaty.

Gość yrty555555555
kurna scieminiacze przestancie , jak temat o biedzie to was pełn wiecie gdzie kupic korpusa za 1zl i wiecie jak przezyc za 15zl na tydz, ateraz raptem wyjezdzaja z tysiacami, marzenie wasze i tyle , czarne nicki milionerzy:)zal mi was 4 tys to marzenie wasze :)sknczcie pierdlic , prawda est taka ze jak ktos z was ma te 2500 t juz szczyt!!!!!!!!!!!! a baby i te mamuski tłuste to wogole nic nie zarabiaja:>(jak szmaty na alegro wystawiaja, jak temat o zasilkach i i nnych dziadowach to przescigacie sie w dawaniu rad i dobrze wiecie c i gdzie daa free, zalosne jestescie

Gość ale wiocha przy was
chmm, ja napisałam prawdę:P Nie ma się czego wstydzić, jeśli dwie osoby zarabiają 1300 to już jest jakiś przyzwoity poziom oczywiście jeśli ma się małe i własne mieszkanie:P

Gość yrty555555555
1300 to przyzwoity poziom, o kurwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Gość joanna wiola
ja zarabiam , mal bo 3400 brutto, moj maz ok 30 tys na reke , jest geodeta a ja nedzna urzedniczka panstwowa.

Gość wpl jest ciezko zarobic cho
w pl jest ciezko zarobic nawet 2 tys skonczcie pindolic

13-15 tys netto. nie muszę brać fuch, i ja i moja rodzina wyżyją na godnym poziomie z jednego etatu :classic_cool:🖐️

Gość jiar457
6, 50 daja w ccc w v boti, 10z gdzies wychaczyc to ma rzenie jest a wy tu pierdlicie takie farmazony

Gość wrednamalpa26
OK 3000 TYS

Gość pierdubajusraju
mój facet zarabia ok 12 tys, a nic kompletnie nie robi, ja zapierdalam jak pojebana i mam 2 tys. Dodam tylko, że mam lepsze wykształcenie itd. Po prostu jestem kobietą, a mój jebnięty szef nie da więcej kobiecie, bo wychodzi założenia, że kobiecie są pieniądze niepotrzebne- ścierwo nie człowiek.

Gość take prawde
poziom mitomanii w tym wątku przekracza wszelkie dopuszczalne normy :o🖐️

Gość jolkia54
hhehhe mitomania na maksa ale po co?? to robic

dlaczego od razu mitomania. !!! bo ktos zarabioa kilka tys. bez przesady. !!! ja i moj facet nie mieszkamy w pl wiec zarobki 7 tys. nie sa czyms wielkim. tyle w temacie