Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stol

czy mogłam zajść w ciąże?

Polecane posty

kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia (stosunek przerywany) trwał on krótko. robilismy to po raz pierwszy i nie jestesmy w stu procentach pewni czy zadna wydzielina z jego panisa nie wplynęla do macicy. Wytrysku do pochwy nie było. Tylko chodzi mi o ten śluz, bo takowy podczas stosunku wystepuje. Jeśli wpłynął mogę byc w ciazy ?

Gość oo :)
raczej nie powinnas

nie wpłynęła do macicy... tiaaa a który to był dzien cyklu? raczej w ciążę nie zajdziesz, ale zakładam, że nie chcesz być w ciąży tak? to po co uprawiasz seks bez zabezpieczenia?

ale jesli chodzi o ten przypadek to małe jest prawdopodobieństwo, że zasżłam?

są to dni nie płodne. Głupota już nigdy tego nie zrobie. ;/

mi sie wydaje że nie zaszłaś, mała szansa ale dni płodne i niepłodne nie da sie określić na oko, więc takie liczenie też jest bardzo zawodne jak Ci sie bedzie okres spóźniał to zrób test, ale moim zdaniem nic nie bedzie z tego

Gość nie wiem co z tego będzie
Jeżeli były to dni płodne to jest prawdopodobieństwo ciąży mimo, że wytrysku nie było w środku. Jeżeli niepłodne to teoretycznie nie.

Gość nie wiem co z tego będzie
Pewnie tym razem nie będzie ciąży, ale wiem już, że sam "płyn" mężczyzny wystarczy do zapłodnienia. Raz tylko olałam dni płodne i kochaliśmy sie wtedy z mężem, ale wytrysku nie było w środku a mimo to doszło do zapłodnienia. Niestety miałam wczesne poronienie :(

a jeśli wzięłabym tabletkę "po" mimo tego, że nie doszło do zapłodnienia. miło by to jakieś skutki uboczne?

tak wielka dawka hormonów zawsze praktycznie ma skutki uboczne - złe samopoczucie, brak okresu długi czas lub jakieś dziwne krwawienia w środku cyklu, itp itd poza tym widze, że nie wiesz jak działa tabletka po bo ona właśnie ma przede wszystkim nie dopuścić do zapłodnienia więc bierze się ją ZANIM do tego dojdzie zawsze

Gość eRzecznikSaszaFilipowicz
Jeśli kiedykolwiek będziesz,w takiej niepewnej sytuacji, to pamiętaj że możesz skorzystać ze strony www.wpadka.pl .Tam są różne porady pomocne,oraz można zadać bezpośrednio pytanie lekarzowi ginekologowi . :RzecznikStopka serwisu http://wpadka.pl masz 72 godziny e Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź http://wpadka.pl/konkurs

Hej ...mam maly problemik mam nadzieje ze pomozecie hehe otoz bralam tabletki antykoncepcyjne przez 2 lata 21 czerwca skonczylo mi ise opakowanie bylam u ginekologa i juz nie biore miesiac okres byl normalnie z tabletek 24 czerwca...nie uprawialismy seksu z chlopakiem juz z 2 miesiace po tym jak podjelismy decyzje ze odstawiam tabletki (tak zeby nie wpasc hehe wczoraj troche sie pobawilismy tzn ja mu ztobilam dobrze on doszedl z koldre schowal czlonka w gatki D potem zaczelismy sie calowac i zaczal mnie piescic palcami (potem wkladal do srodka) przed schowaniem czlonka wytarl go i wtedy dotknal czy jest mozliwosc ze bedziemy mieli dzidziusia?? prosze o rozsadne odpowiedzi

Gość asdfg
jesli dobrze wytarł to raczej nie, ale jeśli włożył ci go bez zabezpieczenia itp to zawsze jest ryzyko ze zajdziesz .

wytarl normalnie w koldre i potem zalozyl gatki i spodenki i sie przytulalismy dopiero i wtedy wlozyl