Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napoje napoje napoje

Jaki napój energetyczny jest najlepszy?

Polecane posty

Gość gość
Na ich stronie możesz bez problemu zamówić. Wpisz sobie chwdp napój energetyczny i na pewno wyskoczy ci ich strona :D

Gość nicoletta wawa
Śmiać mi się chciało jak wyszukałam ten napój CHWDP, ale zamówiłam go sobie i jest naprawdę dobry i zawsze jak go piję to mi się śmiać chce z oryginalnej bardzo nazwy.

Gość NikoMaciaveli
Mnie też najbardziej smakuje ten chwdp. Nazwa kontrowersyjna ale w takich czasach żyjemy że cos musi przykuwac wzrok żeby zwrócić na to uwagę.

Gość Daga987
Faktycznie, mimo dziwnej ;) nazwy HWDP jest bardzo OK. Smaczne toto ! :)

Gość gość
Chwdp jest dobry ale ten przez "ch" tamten drugi mi jakoś nie podchodzi :P

Gość gość
ja ostatnio jestem zadowolony bardzo z CHWDP - bardzo fajny napój, z kofeiną tauryną i wszystkimi witaminami. pobudza do działania wiec teraz na sesję jest idealny!

Gość gość
Według mnie też chwdp jest najlepszy a do tego intrygująca nazwa ;P

Gość ergosz
no nazwa jest raczej wpadająca w ucho i w pamieć :P ale fakt, energetyk jest smaczny i daje kopa.

Gość gość
KORWiN.

Gość dfgdfdg456464
te napoje to PLACEBO.

Gość gość
ja jestem bardzo zadowolona z CHWDP - mają bardzo dobry skład i smak i na mnie jako jedyny działa pozytywnie - nie mam żadnych bólów brzucha itp jak po niektórych

Gość biloska
no są smaczne te energetyki, i w składzie nie są najgorsze. no i przede wszystkim jak wypiję to czuję ze mam więcej energii

Gość gość
Chwdp miażdży konkurencje siłą działania. Wystarczy jedna puszka i już chodzę naładowany z innych musze wypić z półtorej albo nawet dwie by czuć to samo.

Gość tirssaa
Zwróć uwagę na skład Dark Doga. Jeden z ciekawszych moim zdaniem energy drinków, które wchodzą na polski rynek. Sporo witamin, dobry smak, o i nie ma inozytolu syntetycznego. Szkodliwość dla organizmu przy długoterminowym piciu zerowa lub minimalna. Pływam i chodzę na siłownie. Energetyk idealny na przejście między treningami. Człowiek odzyskuje moc. Tym energetykiem powinny zainteresować się również osoby pragnące stracić wagę. Słodzony stewią, minimum kalorii, zdrowszy od kawy znacznie, a kofeina też jest. Można naprawdę się pobudzić bez skutków ubocznych. Właśnie podobnych rozwiązań szukałem. Mam nadzieję, że pomogłem. Ogólnie najwięcej informacji jest na oficjalnej stronie http://darkdog.com.pl.

Gość gość
Mam kumpla, który ekstremalnie wyciska ciężary. Piłem u niego dwa tygodnie temu chyba najlepszego energetyka teraz na rynku Dark Dog. Zupełnie inne podejście do składu. Żadnych syntetycznych składników, sporo witamin, daje pozytywnego kopa, którego czuć od razu po wypiciu. Smak pomarańczowy, mój ulubiony. Niestety energetyk nie jest jeszcze dostępny we wszystkich sklepach w Polsce, ale marka jest międzynarodowa i wchodzi powoli do nas. Możesz tutaj zobaczyć www.darkdog.com.pl

Gość robson77
Energetyki to moja codzienność! Codziennie do pracy wyruszam około godz. 5:30, kawa na mnie nie działa, mogę wypić nawet dwie i żadnego efektu. Za to Black mi pomaga, nie zasypiam i spokojnie prowadzę auto bez strachu że zasnę za kółkiem.

Gość gość
Black jest ok, ale ja zdecydowanie 4move wolę, działa super, dodaje energii i jest zdrowy, dla mnie numer jeden

Gość gość
TREKSIO - ja mam podobnie. Kupuje albo Black'a albo Ngine. Są dla mnie okey, kiedyś po Tigerze miałam taki ból brzucha, że masakra. Nigdy więcej!

Gość gość
Nie próbowałam wszystkich energetyków , ale bardzo chwalę sobie ten z Herbapolu. Taki z żurawiną. Nie zauważyłam wielkiego kopa, choć delikatnego tak. Może właśnie to jest dobre, że on nie działa w nadmiarze, to jest zdrowszy niż inne. Kiedyś piłam inne, nie pamiętam nazwy, ale dla mnie były zbyt mocne. Cerce za bardzo przyspieszało.

Gość gośćJolka
Tiger oczywiście, niezastąpiony od kilku lat na co trudniejszej nocce w pracy. Bez niego czasami ciężko by mi było przetrwać.

Tiger mnie ostatnio uratował. Noc zarwana po imprezie, a rano trzeba było iść do pracy... Wystarczyła jedna puszka energetyka i byłam gotowa do działania. Także jak mam wybierać energy drink to tiger wygrywa.

Gość gość
Ludzie ja pracuje w zakłądzie gdzie to robią, jakbyscie widzieli jakie ilosci benzoensanów i innych syfów do tego leją to byscie nie pili

Gość gość
A raczej nie leją tylko supią, bo to dziadostwo przychodzi w proszku, z Chin. Nie wiecie co sobie robicie pijąc to

Gość Rabsia

Czasami energetyk się przydaje, najbardziej mi smakuje tiger, budzi porządnie a o taki wlaśnie mi efekt chodzi, za kawą nie przepadam, jak potrzebuję pilnie energii to stawiam na napój energetyczny

Gość Klaudia333

Ja tam piję enp. Tigera, bo według mnie jest najlepszy smakowo. Wiadomo, że jeszcze też oprócz tego też dobrze pobudza i np na jakieś dłuższe trady to według mnie jest niezastąpiony.