Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ktoś będzie wiedizał

Jak sie upewnić,czy ktoś ma doczepiane włosy?

Polecane posty

Moja koleżanka ze szkoły ma bardzo gęste włosy,aż nie do uwierzenia.Podejrzewam,że ma doczepione clipy czy jak to sie tam nazywa.Jak mogę sie upewnić?

Gość gulagulagula
spytaj ją

Pierwsze odpada ze względow oczywistych :P Drugie też,bo nawet gdyby byly doczepiane to nawet na torturach by sie nie przyznała.podejrzewam zresztą,że rzęsy też ma sztuczne

Gość no to siup..
heheh..mnie tez podejrzewaja ze mam doczepiane wlosy.sztuczne rzesy i biust zrobiony:->D a taka juz moja natura:-P zapytaj..po prostu albo pociagnij za wlosy!!!!!

haha no baby sa glupie niektore nie przyznaja sie do takich rzeczy opowiem ci cos. pracowalam raz z taka laska ktora miala gore wlosow ciemniejszy blond a dol/spod jasniejsze. pytamy sie jej z kolezanka czy ma doczepiane wlosy bo sa takie inne bardziej matowe i jasne a ona na to ze nie nie specjalnie tak cchcialam zeby byly jasniejsze. no i potem obczajamy ja na okolo i w pewnym momencie tak jej sie ulozyly wlosy ze bylo widac te takie ''faldki'' jaby co sie przeczepia wlosy haha :D a tak sie wypierala tego tylko ze widac bylo golym okiem ze to doczepiane pasma... :D nastepna- kolezanki pytaja sie jednej czy wybiela zeby bo ma bielusienkie, a ona ze nie nie... pozniej byly u niej w pokoju ona wyszla na chwile to sie tak rozgladaly i zauwazyly na polce dwa opakowania bialej perly.... :)

Gość no to siup..
serio to nie wiem sama co takim babom jest ze sie nie przyznaja ze cos w sobie upiekszyly:-) co do zebow to chetnie smabym sobie wybielila

polecam do wybielania wlasnie ta biala perle. sama nia wybielilam zeby i jak mnie kol po miesiacu spotkala to z daleka widziala moje biale zeby i byla pod wrazeniem :D

Gość no to siup..
dziekuje..a nia sie czysci na sucha szczoteczke? bo czytalam ze tak sie szkliwo strasznie psuje..:-)

nia sie nie czysci... musialas czytac o czyms innym. to jest taki zel ktorym sie pokrywa zeby naklada nakladke i trzyma. tzn tam pisze zeby zel wlac w nakladke i zalozy ale ja robie to tak ze nakladam na zeby zel pozniej nakladke i trzymam. pierwsze razy trzymaj krotko tak jak zalecaja kolo 30 min zeby zeby przyzwyczaic bo beda nadwrazliwe na poczatku a pozniej juz mozesz dlugo (ja nawet na noc zakladalam) i trzeba sie przyzwyczaic do tego ze slina cieknie, ja na poczatku chcialam zrezygnowac ale wkurzylam sie i pomyslalam ze MUSZE miec biale zeby i wytrzymam ten slinotok. :) i dalam rade, nauczylam sie tak wypluwac sline i poolykac ja zeby nieypluc ani nie polkac zelu (co na poczatku jest nieunione) powodzenia! :)

Gość a mnie w podstawówce jeszcze
nauczycielka wzięła do łazienki i szorowała twarz - bo myślała, że mam makijaż. A ja naturalnie mam bardzo czerwone usta i bardzo czarne rzęsy. Poza tym powieki mam takie jakby brązowawe - wydają się pomalowane cieniem :-) Czasami pozory mylą. A co do koleżanki - poczeka -- przyjdzie moment, że wiatr jej włosy rozwieje (albo ustawcie obok niej wentylator) i zobaczysz, czy prawdziwe, czy nie :-)

Gość no to siup..
Elza dziekuje Ci serdecznie za podpowiedz!!!!!:-) jakos dam rade z tym slinotokiem;-) Ja tez mialam problem w podstwowce..ale spokojnie glupich nie sieja;-)(TO DO NAUCZYCIELKI) pozdrawiam

Gość może ktoś będzie wiedział
dzięki za odpowiedzi. Sama się w życiu nie przyzna,to dziwna dziewczyna,z tego co wiem to kiedyś była nieciekawa,a teraz się stiuningowała :-P i jest bardzo przeczulona na punkcie swojego wyglądu,np specjalnie mówi,że ma mało włosów,żeby zaprzeczać.pozostaje mi tylko obserwować czy nie widać jej spinek i np czekać aż te włosy jej się zniszczą i będą się różnić

Ja też mam koleżankę której grubość włosów jest nie do opisania;) i inną z gęstymi rzęsami do nieba:) czasem natura jest bardzo życzliwa:) no chyba że zgęstniały jej nagle;)