Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scarlettt

Obawiam się że do czegoś dojdzie

Polecane posty

Gość scarlettt

Mam 45 lat dbam o siebie, jestem atrakcyjna i zamężna. Od tygodnia jest u mnie praktykant w dziale ma 20 lat bardzo przystojny.Jesteśmy praktycznie sami, a on ślini się na mój widok i oczywiście myśli że nic o tym nie wiem, nie raz tak spoglądam na jego sztywny namiot, nie ukrywam,że lubię go tez kokietować i sprawiać że się gapi. Bardzo mnie to cieszy że mogła bym mieć takiego młodego kolesia a zarazem też podnieca bardzo.Nie raz mam ochotę zamknąć po prostu drzwi na klucz i kochać się z nim namiętnie, a potem być ostro przez niego posuwana.Mam tylko nadzieje że jak do czegoś dojdzie to on wyjdzie z taką inicjatywą. Problem jest taki że to syn mojej szefowej i z tego co wiem to trzyma go krótko i mogła bym mieć naprawdę sporę problemy.Niestety wpada tez co pół godzinki sprawdzić jak synusiowi idzie powierzone zadanie. Za tydzień szefowa, wyjężdźa na urlop i aż boje się myśleć że do czegoś może dojść, a zarazem jestem mokra na samą myśl Czy igram na krawędzi? Po prostu mam ochotę na niego a jeszcze 3 tygodnie 2 ostatnie będziemy sami

Tylko zgaduję ale kobieta o, której fantazjujesz nigdy by nie użyła słowa "posuwasz" Nie na tym poziomie. Na wet jak sobie je przyswoi, to na pewno nie będzie się z nim identyfikować. Nie, że są święte ale wolą być ruchane.... i ....jak już. ;) Nie łykam tego. :(

Gość scarlettt
hahahahahahaha, Brak mi słów, nawet szkoda mi odpowiadać na takie argumenty, ale jednak by użyła, bo to wszystko kwestia nastroju, raz lubię być posuwana a raz lubię się kochać

Nie ma słowa "na wet" Żadna kobieta nie pozwoliła by mi tak napisać. I znają Ich dość zasadnicze podejście, od tego by zaczęły. :P To złe kobiety są :P ale kobiety :)

Gość Może tak.......
Uważaj na tekie numerki z kilku przyczyn. 1, syn szefowej, dasz mu raz może zechce więcej..Tobie sie znudzi np. i co dalej? poprostu może Cie szantażowac. 2, 20 lat..strzeli raz i pójdzie nie zdążysz się rozkrecic. Co do słów miałem kiedys Pania doktor Kasie..często uzywała słów "wypierdol mnie porządnie" itp. Uważaj naprawde.., jesteś atrakcyjna pojedź na wczasy znajdź kogos kto nie będzie prosił o adres, nr telefonu, będzie przyjemniej i prościej.

Gość może tak......
:)..bo lubie przedmioty ścisłe :).. Ta Kasia to miała schize..a mianowicie chciała uprawiac cyber seks..doszła do orgazmu podczas pisania..smutne ale tacy ludzie są