Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tesserweeejkie

Dlaczego kobiety swoje dzieci uważaja za cud? Przeciez to bezsens

Polecane posty

Gość no dziwne, żebym cudze
dziecko miała uważać za cud, więc logiczne, że uważam swoje 🖐️

moje wspolczucie dla matek osob, ktore wypowiadaja sie w tonie narzucanym przez osoby pokroju egoist jest wrecz nieograniczone, dla ich ojcow tez mam niezglebione poklady zrozumienia dla ich wstydu

dodam od siebie-mamuski sa tak zaslepione wlasnymi dziecmi ze nie widza co z nich wyrasta!! /////// powinny być wyznaczone miejsca gdzie nie wolno wpuszczać matek z dziećmi do 13-roku zycia: muzea, kawiarnie, ogrody zoologiczne.

empatyczny do kwadratu powiemy, ze dla ciebie rowniez mamy wielkie poklady wspolczucia, d //////// dziekuję ale wsadź sobie je gdzieś.

Gość gfhsfj
człowiek oprócz rozumu, kieruje się instynktem, hormonami. to jest biologiczne uwarunkowanie-adaptacyjne,żeby ludzkie się rozmnażali i nie wyginął nasz gatunek. hormony, które wytwarzają się podczas porodu w dużej ilości( oksytocyna) sprawiają, że kobiety przywiązują się bardzo do swoich dzieci i uważają je za cud, mimo że obiektywnie takie nie są.

Twoi rodzice jak widać też nie powinni przeć do rozrodu, bo oto chamstwo rozpleniło się pod twoją postacią. A propos twojego bzdurnego "maximum" - moja prababcia jakimś cudem przekroczyła je już o 9 lat i ma się świetnie.

gfhsfj człowiek oprócz rozumu, kieruje się instynktem, hormonami. to jest biologiczne uwarunkowanie-adaptacyjne,żeby ludzkie się rozmnażali i nie wyginął nasz gatunek. /////////////// to bardzo źle tępaku. Kiedy narodzi ci się brzydal(po twoich genach) i pójdzie do szkoły, wówczas nikt go nie oszczędzi idioto. każdy go opluje ciekawe jak mu wytłumaczysz że narodził się z kompeleksu rodziców o wymarcie bezdzietne, o brak sensu w zyciu itp. Masz cos do dodaania wiesku?

lena_888 A propos twojego bzdurnego "maximum" - moja prababcia jakimś cudem przekroczyła je już o 9 lat i ma się świetnie. //////////////////////// i jest coraz młodsza czy coraz bardziej smierdząca i pomarszczona?

Gość egoist ciebie za to
musieli wręcz KATOWAĆ, żeś taki skrzywdzony jest :D :D :D

Gość wkongs
egoist -> tak zolcia zalales sie i nawet nie zauwazyles ze, empatyczny do kwadratu pisze w rodzaju meskim:D a z tego by wynikalo ze jest facetem :D

Gość a mi szkoda
Egoist, dziecko, Ty wyluzuj :) jesteś ślepą odnogą ewolucji, Twoje geny nie powinny być przekazywane dalej, masz absolutną rację co do tego, że nie chcesz się rozmnażać :D

Egoist a coz ty takiego cudownego robisz w zyciu poza rzucaniem blotem po kafeterii? A moze przyznasz, ze jestes nieudanym dzieckiem, marna replika swoich rodzicow?

jestem kobieta, mam brata a moja matka sypia tylko z moim ojcem :D w dupie mam kogo ty pukasz ;) ale jezeli za swoj zyciowy sukces uwazasz pukanie to gratuluje rodziom wlasnej repliki, musza byc dumni z Ciebie :D

Gość Ale pusta jesteś
Albo jesteś feministką albo jesteś poje... Jakby ludzie robili tak jak ty myslisz to by dawno wygineli.

bo bo, egoist się rozwija w świetle jego dzisiejszych pogladów już nie chodzi o to, że rodzice po przyjściu na świat dziecka nie mają szans na wyjazd wakacyjny do kresu swych dni, również nie o to, ze piękni nigdy nie marnują sobie życia na rodzicielstwo, ale o to, że tylko inteligentni powinni się rozmnożyć egoist, to ostatnia wersja? uznałeś swój debilizm i tym będziesz podpierał swoją filozofię bezdzietności? to chyba nareszcie celny strzał :)

Gość Fatzeth
egoiste Mam 86 lat i biorę wiagrę

Gość czemu egoiste sie nie opala
Egoist31 ------czemu nie siedzisz na dworze w taka ladna pogode?? :D

"Kiedy narodzi ci się brzydal(po twoich genach) i pójdzie do szkoły, wówczas nikt go nie oszczędzi idioto. " najlepsze jest to, ze nie tak dawno egoist dawał przykłady ładnych bezdzietnych kobiet jako dowód na to, że piękni nie mają dzieci wychodzi na to, że tylko zwierzęta powinny się rozmnażać, no może jeszcze ortodoksyjnym arabskim kobietom pozwolić przeżyć (chłopców ze skały jak w Sparcie). bo one mają te burki

czemu egoiste sie nie opala Egoist31 ------czemu nie siedzisz na dworze w taka ladna pogode?? //////////////////// od 2 dni mam dzisiaj zaplanowany trening do 3:00 w nocy. Idę jutro na opalanie od 7:00 -18:00.

Gość co was popierdzielilo z tymi
cwiczeniami:D nie macie siana na trening w klubie tylko o 3 w nocy w chalupie:D:D

co was popierdzielilo z tymi cwiczeniami nie macie siana na trening w klubie tylko o 3 w nocy w chalupie/////////////////// będziesz robił pompki w klubie do 3:00 w nocy? będziesz się podciągał na drazku do 3 w nocy w klubie? Jeżeli cchesz mieć efekty musisz ćwiczyc sam w domowym zaciszu, jak Pudzianowski. Kluby sa dla początkujących, którzy zaczynaja przygode z treningami

a kiedy Mielno? no i kiedy wymyślisz jakieś bluzgi w odpowiedzi na moje kolejne małe demaskacje, których nie mogłam sobie odmówić? :)

Gość po co 86,lepiej 42
każda matka uważa swoje dziecko za coś niezwykłego - przecież to oszustwo natury. Każdy człowiek żyje maximum 86lat. Ten cud czyli dziecko będzie istniało maximum 86lat, po czym zostanie wepchnięte do trumny. I z cudu zamieni sie w gnijące mięso zżerane przez robaki." ;]lepiej do 40 ;]

Gość podaj jeszcze trase i godzine
pociagu i skad wyjezdzasz :D

Ankecenamon znam Egoist_31 będzie rwał dziunie do 86 lat w Mielnie. :> Zgadza się ? //////////////////// chciałes napisac urodzone do 1986r? - tak zgadza się. W zasadzie to one rwą mnie