Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tesserweeejkie

Dlaczego kobiety swoje dzieci uważaja za cud? Przeciez to bezsens

Polecane posty

Gość Tesserweeejkie

każda matka uważa swoje dziecko za coś niezwykłego - przecież to oszustwo natury. Każdy człowiek żyje maximum 86lat. Ten cud czyli dziecko będzie istniało maximum 86lat, po czym zostanie wepchnięte do trumny. I z cudu zamieni sie w gnijące mięso zżerane przez robaki. Natomiast dzieła człowieka takie jak architektura: Hagia Sophia, Piramidy, będą istniały wiecznie. Czemu kobiety otyłe, i brzydkie, prą do rozrodu swoich szkaradnych genów?. By tworzyć brzydkie otyłe i mało-inteligentne dzieci, przy czym dodatkowo same popadają w otyłość, zmartwienia, i brzydotę. Czy to jest ten fenomen bycia matką? -opiekunką przeciętnego frajera w przyszłości ?

Gość kaszanka z miodem
a masz dzieci?

Gość nieladnie
Prą do rozrodu bo takie są odwieczne prawa natury. Nigdy nie wiadomo co z takiego "cuda" wyrośnie. Czasami ze szkaradnych rodziców rodzą się piękne dzieci i na odwrót.

Gość Jekkertw
np: offerma - tez był uważany za cud przez matkę, a wyszedł z niego prawiczek, brzydki który nie wie co to znaczy pocałować kobietą albo miec z nia sex. Bęzie coraz starszym i brzydszym dziadeem. Był sens rodzenia takiego przedmiotu jak offerma? Jedyne co da ludzjkosci to swoje wpisy na kaffe. Ale kto je przetłumaczy?

Gość Jekkertw
nieladnie Prą do rozrodu bo takie są odwieczne prawa natury. Nigdy nie wiadomo co z takiego "cuda" wyrośnie."" no nie do końca -nie odrzuciłeś nigdy idioto brzydkiej dziewczyny, nigdy przy kumplach o brzydkiej nie powiedziałeś "ale pasztet", "ale gruba"? A prezeciez każda z nich była w chwili narodzin uważana za cud pzrez swoja matkę. Więc nie pi-e-r-d-ol mi tu o prawach natury? ok ?

Gość nieladnie
Oczywiście, że dla matki jest sens rodzić. Zaspakaja ona swoje potrzeby macierzyńskie, ma kogo obdarzać miłoscią i troską przez co najmniej 20 lat. A że czasem pójdzie coś źle z wychowaniem i wyrasta z "cuda" jakiś nieudacznik , no to trudno. To jest ryzyko, nie każdemu życie się udaje, ktoś przegrywa aby wygrać mógł ktoś. W naturze musi być zachowana równowaga.

Gość nieladnie
Dla matki jej dziecko jest zawsze najpiekniejsze i najmądrzejsze. Matki kochają bezwarunkowo. Nawet jak wszyscy wokół będą mówli coś innegi matka zawsze stoi po stronie swojego dziecka. I tak powinno być. Skoro juz je urodziła..... To ojcowie kochają " za coś".

Gość Tesserweeejkie
To ja Egoist, znowu się nudzę i piszę farmazony. No i oczywiście zapomniałem, że Hagia Sophia i piramidy zostały przecież zbudowane przez ludzi. A oni byli kiedyś dziećmi. Wszystko mi się poplątało, pewnie przez to całe porażenie słoneczne od opalania :o

Gość Jekkertw
nieladnie Oczywiście, że dla matki jest sens rodzić. Zaspakaja ona swoje potrzeby macierzyńskie, ale to żle bo daje światu nieudacznika z brzydka twarza, a uwaza za bóg wie co. Dla dziecka jest to ok. ale dla świata jest to porażka. Potem rówieśnicy w szkole to dzicko opluwają i wyzywają od pasztetów. A wszysto przez instynkt chęci posiadania dzieci przez głupią i brzydką kobietę

No i oczywiście zapomniałem, że Hagia Sophia i piramidy zostały przecież zbudowane przez ludzi. A oni byli kiedyś dziećmi. ////////////////// ale byli niezwykłymi dziećmi, a nie robolami oderwanymi od kamieniołomów. I wyrosły na niezwykłych dorosłych tępaku.

Gość do głupich
zauważcie, że to są cudy. przez 9 miesięcy z jajeczka kobiety i plemnika mężczyzny rośnie dziecko "tworzy się" potem się rodzi i jest podobne do rodziców. nie wiem co to za uczucie, ale na pewno wspaniałe mieć swoje dziecko...

ale byli niezwykłymi dziećmi, a nie robolami oderwanymi od kamieniołomów. :D egoist:D przecież fizycznie piramidy budowali właśnie robole:D

Gość Fatzeth
świetny temat. ja nie rozumiem tego pędu babsztyli do rozmnażania się. też chciałbym mieć potomka, ale szukam odpowiedniego inkubatora dla moich genów, którego geny nie upośledzą mojego dziecka i będzie ono conajmniej tak zdolne jak ja! kobiety ciągle chcą płodzić dzieci, to się czuje na spotkaniach, randkach etc. one już na gwałt by spłodziły po 5-10 bachorstwa ze mną tak jak ja się spuszczam w dziurkę raz za razem! pociągają mnie kobiety ale mam ich dość! i kto jest bardziej popędliwy: mężczyzna, który nie chce dzieci ale chce się rozwijać czy tępe kobity - jedne wielkie macice, faect ma czasem one-night stand'a a kobita to chce płodzić na lewo i na prawo i tak łatwo kobity manipulować że to aż robi się nudne!!!

do głupich zauważcie, że to są cudy. przez 9 miesięcy z jajeczka kobiety i plemnika mężczyzny rośnie dziecko "tworzy się" potem się rodzi i jest podobne do rodziców. nie wiem co to za uczucie, ale na pewno wspaniałe mieć swoje dziecko... /////////// dla ciebie tak, ale dla jego rówieśników nie. jeżeli będzie wadliwe i ułomne wyśmieją i oplują. A to przez twoja idiotyczną chęć zrealizowania się jako matki.

Gość opiekunka geniusza
Czy to jest ten fenomen bycia matką? -opiekunką przeciętnego frajera w przyszłości Dobre pytanie, zadaj je swojej matce, poznasz odpowiedź i po krzyku.

Fatzeth świetny temat. ja nie rozumiem tego pędu babsztyli do rozmnażania się.///////////// sa zwyczajnie głupie, pozbawione wyobraźni - a my musimy takich unikać, by nie stworzyły na naszą odpwiedzialność, wadliwego szkaradnego, członka społeczeństwa.

Gość Fatzeth
normalnie egoist uważaj bo wpadniesz w "zachwyt nad życiem płodowym dziecka":) taki referat miałem zadany w gimnazjum przez biolożkę:) ach te perwersje kobieco-katolickie!

opiekunka geniusza Czy to jest ten fenomen bycia matką? -opiekunką przeciętnego frajera w przyszłości Dobre pytanie, zadaj je swojej matce, poznasz odpowiedź i po krzyku. ///////////////////////////// zadałem je swojej matce idiotko-i wyszło na jaw, że kierowała się naiwnymi wyobrażeniami na mój temat, a nie mądrym przewidywaniem jaki będę po genach.

Gość nieladnie
Egosit ... 31 czy 13 ? Wspólczuję serdecznie Twojej mamie.

nieladnie Egosit ... 31 czy 13 ? Wspólczuję serdecznie Twojej mamie. ///////// dziewczynio daj luz. Przez wasze głupawe zachcianki tworzycie brzydkich i głupich ludzi którzy potem cierpią za wasze decyzje. Moja matka jest ze mnie dumna. I z moich poglądów też.

Gość Fatzeth
matki są popierdolone, umówmy się, kobiety to durne uległe inkubatory, zero własnej inicjatywy, łatwo nimi manipulować, wmawiają sobie same, ze dzieci są ich szczęściem itd. same są conajwyżej przeciętne a ich dzieci to przyszli bezrobotni, robole, kelnerzy, fryzjerki, kryminaliści i inni popaprańcy. kobietom powinno się kazać mieć jedno dziecko ale natychmiast przejmowało by je państwo a kobita była by sterylizowana, i to hamowało by napływ kiepskich genów.

Gość OneTwo
To coś sterowane jest poza nimi.

Gość nieladnie
fatzeth To co poszesz jest bardziej poopierdolone niż wszystkie matki świata. Wyrazy wspólczucia dla kobiety, która urodziła takie "cudo: jak ty. [ ty celowo z małej litery :D]

Gość Klara-a
Ło rany, ludzie, ale w was pelno jadu i niecheci do swiata. Wspolczuje....A ten jad tkwi nie w otaczajacym was swiecie, tylko w was samych. Leczcie sie, moze jeszcze nie jest dla was za pozno:)

Gość abc nie ujawnie sie
Fatzeth korzystasz chyba z usług fryzjerskich, a robole też są potrzebni choćby do wywozu śmieci,sprzątaia. Jakby po swiecie chodzili sami biznesmeni co wyżej srają jak dupy mają to by ten świat za ciekawie nie wyglądał 🖐️

kobietom powinno się kazać mieć jedno dziecko ale natychmiast przejmowało by je państwo a kobita była by sterylizowana, i to hamowało by napływ kiepskich genów. ////////////////// Rodzice wychowując popełniają tyle błędów, tak nasączają dzieci strachem, złością, kompleksami, rywalizacją, że też czasami się zastanawiam czy dzieci nie powinny trafić do organizacji typu Hitler-Jugend (bez ideologii rzecz jasna, sam system wychowania), gdzie nauczą się dyscypliny zrozumienia, poszanowania cudzych odczuć, tego że nie sa najważniejsze, i lepsze od innych. Będą w "hitlerjugend" równe. NAUCZĄ SIĘ SZANOWAĆ INNYCH. RODZICE WYCHOWUJA DZIECI SYSTEMEM- "JESTESCIE NAJWAZNIEJSZE- resztę musicie zwalczać". matki Polki co za złośliwe wywłoki.

Gość Fatzeth
przyjmuję w jej imieniu:) wiesz mam dosyć kobiet (mam ich dużo, ale mnie nudzicie). ja uważam że tylko ludzie zdolni, piękni i kreatywni powinni mieć cokolwiek do powiedzenia, a ty i podobne przeciętniaczki i przeciętniaki urodzone przez otyłe maciory powinny być niewolnikami ich.

Gość Fatzeth
egoiste, racja, państwo powinno przejmować dzieci, które powinny być odcinane od przytłaczającej miłości(pseudo) matek, które im tylko wmawiają jakie to są super i że najważniejsze. póki się czegoś nie osiągnie, to każdy człowiek jest gówno wart! gówno wart! dopiero własne zasługi pozwalają uważać się za kogoś cennego, a nie wychowanie. ja kurde bym gębę rozkwasił każdemu przecętniakowi co to myśli że mu się coś należy on powinien być niewolnikiem takich jak my!!!

nieladnie fatzeth To co poszesz jest bardziej poopie**olone niż wszystkie matki świata. //////////////// akurat to zdanie które podziela większośc rozsądnych facetów w tym kraju Wyrazy wspólczucia dla kobiety, która urodziła takie "cudo: jak ty. //////////// ja bym złozył gratulacje. Oby więcej takich ludzi z głową na karku. Celem człowieka nie jest tworzenie dziecioróbstwa. Ale dawanie ludzkosci dzieł trwajacych tysiąclecia. http://my.opera.com/Mathilda%C2%B4s%20Wallpaper/albums/showpic.dml?album=99700&picture=1334996#bigimg kiedy się tego nauczycie?