Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tesserweeejkie

Dlaczego kobiety swoje dzieci uważaja za cud? Przeciez to bezsens

Polecane posty

Gość Kameche tez obsmarowali
ze ma 15 cm :O

Blanka1100 Egoist IMO ma 162 cm i małego z tego co ta Aneta czy jak jej tam wczoraj pisała. /////////////////// pisałem o sobie że mam 186cm i .......................... :) powód do zadowolenia :)

Gość Blanka1100
Facet o nicku IMO coś tam ma 162, dotarło?

Gość niech wiecej klapia ozorami
chetnie poczytam kto co i jak :P

Gość prawiczek z warszawyy
"Przez wasze głupawe zachcianki tworzycie brzydkich i głupich ludzi którzy potem cierpią za wasze decyzje." Racja :O Zycie mnie meczy :O

Gość dhdjg
Fatzeth matki są popie**olone, umówmy się, kobiety to durne uległe inkubatory, zero własnej inicjatywy, łatwo nimi manipulować, wmawiają sobie same, ze dzieci są ich szczęściem itd. same są conajwyżej przeciętne a ich dzieci to przyszli bezrobotni, robole, kelnerzy, fryzjerki, kryminaliści i inni popaprańcy. kobietom powinno się kazać mieć jedno dziecko ale natychmiast przejmowało by je państwo a kobita była by sterylizowana, i to hamowało by napływ kiepskich genów. " :D:D

Gość zwiazek chemiczny
mam 32 lata, kobieta, brak dzieci tak, myslalam czy chce i jestem gotowa na macierzynstwo nie, nie jestem, mam wiele planow przed soba, dziecko nie jest jedynym sposobem an uszczesliwienie siebie gratuluje matko, ktore sa swiadome swojego macierzynstwa, ale nie robia z tego osmego cudu swiata, niestety reszta kobiet stawia sobie to za cel, jakby nie byly ciekawe swiata,zycia w szerszym rozumieniu wiec w pewnym sensie sie zgadzam z tematem

Gość Luna_s20@interia.pl
Po twoim pierwszym poście Tesserweeejkie spodziewam się że wszyscy Twoi przodkowie byli super piękni, super zdrowi i super sprawni. Pewnie też jesteś cudem dla swojej matki. A dlaczego, skoro zmienisz się kiedyś w gnijące zwłoki? Taka strata całkiem dobrych emocji... A zakochanie? Związek? Po co widzieć cud w ukochanej osobie, lub w autorytecie który nie stworzył cennego dla świata dzieła? Nie lepiej zakochiwać się w znanych artystach, znanych architektach, czy w ostateczności chociaż w aktorach i piosenkarzach? To o czym mówisz nazywa się instynktem macierzyńskim i nie jest przypisane wyłącznie ludziom, więc ewentualne pretensje proponuję kierować do matki natury, o ile zechce tego wysłuchać. Coś mi się zdaje że brak Ci tolerancji dla świata i jego prawideł - ale jest to z góry skazane na niepowodzenie. Zmieniaj to czego nie możesz zaakceptować, ale zaakceptuj to, czego nie sposób zmienić. Wtedy życie jest o wiele łatwiejsze.

Gość eksesajz
Tesserweeejkie racja chłopie🖐️

Gość spokojnie.. .. ..
autor/ka to idiota/ka wymnyslil/a temat i sie zawinal,,a wy łykacie jak młode rekiny dobrze ze nie musze znac takich ludzi i sluchac w rzeczywistosci takich isiotyzmow ludziom z nudów sie w dupie przewraca

Gość vdvdvdrvbg
botak jest, cialo zmego ciala, krew z mojej krwi, patrzec jak rosnie, rozwija sie. ten kto dziecka nie ma nie ma prawa sie wypowiadac na ten temat bo gowno o tym wie:)

Gość vdvdvdrvbg
potem będę patrzeć jak poznaje gorycz porażki zawodowej, zawody miłosne, jak będzie pomału się starzeć i cierpieć na różne choroby a potem konać w mękach. to jest fascynujące :) taki sam los czeka moje wnuki i tak dalej

Gość vdvdvdrvbg
ale przynajmniej napisałyście prawdę. Taki jest los każdego człowieka i moje dzieciątko też to czeka :) ból, rozczarowanie, choroby i na końcu śmierć :)

Gość vdvdvdrvbg
Ja tak patrzę na moją, słodko śpiącą kruszynę to zastanawiam się na jaką chorobę umrze i czy agonia będzie bardzo bolesna.

Gość mentaI cut
"By tworzyć brzydkie otyłe i mało-inteligentne dzieci" na świecie istnieją brzydkie i niewymagające inteligencji zawody, do których będą pasowały jak ulał :P

Cud to jest jak człowiekowi bez szans na przeżycie udaje się przeżyć. Bachor, który wyszedł wam z cipsk przez to, że się rypałyście po kątach cudem nigdy nie będzie :O Cudy zdarzają się RZADKO, a nie co 5 sekund :O

migotka tylek jak szczotka Jedyna bezinteresowna miłość? Wątpię, żeby twój bachor 10 lat siedział w jednym miejscu czekając na ciebie, jak wiele psów. Psy kochają bezinteresownie, bo nie rozumieją wielu rzeczy.

nie mam dziecka. chodzilo mi to ze matka kocha dziecko bezinteresownie. kobiety ktore wyrazaja sie o tej relacji w tak niekulturalny i pozbawiony uczuc sposob jak ty uwazam za cyborgowato-kobietonowate wybryki natury ktore zrodzily sie z ust Jerzego Urbana :classic_cool:

Gość moim zdaniem niekórzy
"rodzice" nie powinni mieć dzieci, powinni im zakazać pod groźbą więzienia. I nie wiem czy czasem nie dotyczy to też moich starych..., bo nie zadbali o mnie w dzieciństwie mam krzywe zęby, tyło zgryz (nie leczony!!!), duże blizny po trądziku na twarzy (strasznie ohydne bleee, moja mama stwierdziła że trądziku się nie leczy jak dorastałem OLAŁA TO), mieli pieniądze ale nie przejmowali się moim wyglądem zewnętrznym, aż dziwne że kobiety na mnie lecą i się podobam wielu i mam dziewczynę, bo na serio jak na siebie patrzę w lustro to się bardzo tego dziwię (bogaty też nie jestem, ale ponoć całkiem przystojny wg niektórych, ciekawe bardzo w którym miejscu)... Ojciec do tego pił do około 16 roku mojego życia, awantury itd. standard... i do tego nawet pokoju swojego nie miałem, istne PIEKŁO, zajebiście mogę podziękować rodzicom że spierdolili mi życie od małego... teraz naprawiam swój wygląd bo mam na to pieniądze odłożone, strasznie dużo to kosztuje mnie cierpienia i finansowo... w wieku 30 lat. Mówiąc krótko mnie jak cud nie traktowano tylko jak dziecko z wpadki... i pewnie tak było, bo już nie wspomnę jak starzy mnie ubierali, mieli kasę a ja wyglądałem jak dziecko jakichś biedaków do tego stopnia źle mnie ubierali że rówieśnicy się ze mnie śmiali... do fryzjera też raz na pół roku chyba mnie wysyłali bo czuprynę miałem jak szopen. Nie wiem ale nie umiem o tym zapomnieć jak źle miałem za dzieciaka to tak mi zostało na psychice. Za to chyba mi to dało jeden plus na prawdę potrafię kochać swoją dziewczynę i zrobię dla niej wszystko daje jej tyle miłości ze swojej strony że ona poza mną świata nie widzi tak samo mi się odwdzięcza kocha mnie tak mocno jak i ja ją :) i jest super. Szkoda tylko że moi starzy tacy dla siebie nigdy nie byli..., ja u nich miłości nie widziałem, częściej nienawiść.

Gość kfjfjhhhhha
a co maja uwazac za cud kaplanow?