Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bongix

jesteś tu?

Polecane posty

Chamu. :D Analfabeta nazwał nas półmózgami. :classic_cool: Ej dziecko, ta "niewyżyta" alias Ryszard, lat 58 robi sobie z ciebie jaja. Nie widzisz tego, naiwny bachorze? :D Do ksiażek KURRRWa, dysmózgu a nie brać sie za dupczenie, bo nie daj boże zostaniesz tatusiem a obawiam się, że ziemia nie udźwignie dwóch takich głąbów. :( :). (((:classic_cool:)))

Gość Niewyżyta
No fakt...:-( sorki ale idę spać. Ten wypadek okropnie daje mi sie we znaki... Coś mnie zaczeła tak szyja i kark boleć że głową nie ruszę... Fajnie z tym mieszkaniem, bo moglibyśmy kiedyś razem tam zamieszkać... Wyśpij sie kotek do jutra. 3maj sie:-*

Gość Niewyżyta
Do vera lynn ty jesteś jakaś pierdolnięta. Zamiast dokuczać wszystkim na forum weź się zajmij czymś bo widzę że nie masz nic do roboty tylko dodawać jakieś debilne komentarze

Pomarańczowy wybacz ale ja niestety nie mogę powakacjować gdyż chodzę do pracy, nie jak co poniektórzy, nie mam czasu całymi dniami przesiadywać na internecie tak jak ty...

Gość Miszcz Yoda
Potwierdzone und sprawdzone córko Twe słowa :classic_cool: Miłą być wybitnie czasami ostatnimi jesteś, aby martwić się zaczynam być z Tobą ol rajt ? :classic_cool:

Dobra nie przejmuj sie tymi dziadami kociaku:) do juterka i wypoczywaj;) ;*

" jak dostane wypłatę za dwa tygodnie to Ci coś kupię " jakie to romantyczne :D nawet się jeszcze nie znacie a już do siebie przeprowadzacie :D ale piszcie ,piszcie ,nie przeszkadzajcie sobie dzieci :D

Ciekawe co jej kupi... :classic_cool: Lalkę Barbie czy karnet do wesołego miasteczka. :classic_cool: Ona z Wieliczki, pewnie udadzą się na romantyczny spacer po kopalni. :classic_cool: A potem proza życia. Zapierrdalanie w solnych biedaszybach. :classic_cool:

oj Vera :D przestraszyłaś ich i uciekli a tyle wspólnych planów mieli :D :D :D

a jak w Poznaniu się osiedlą to zawsze pyrami na ryneczku mogą handlować :D

Albo marcińskimi rogalami. :classic_cool: 16latek i pan typu bears. Jutro napiszę o tym balladę. Albo sonet. :classic_cool:

Gość slovik
dobre

Gość Niewyżyta
Hej. Jak będziesz to napisz... Ja się właśnie obudziłam, ale za cholerę nie mogę wstać, taka słaba jestem... W sumie nic dziwnego jak 4dzień nie jem... A co najgorsze waga leci w dół:-( już waże 49kg... Ale nie chce zawracać ci głowy sobą:'( Napisz jak tam w pracy, wyspałeś się?

Hej mam teraz przerwę i następną mam od 14 do 15 (jak chcesz popisaćto bądz o tej godzinie tutaj). Nie wyspałem sie;( Ty lepiej odpoczywaj, nie idz do pracy;( i zacznij cos jeść lepiej bo będziesz zupełnie chudzinka. trzymaj się jestem z tobą cały czas będzie dobrze i nie mów mi że mam sobie nie zawracać tobą głowy bo to dla mnie przyjemność z tobą pisać;)

Gość Niewyżyta
Jesteś kochany:-*

Gość Niewyżyta
Czekałam. Jestem:-)

Gość Niewyżyta
Fatalnie, ale nie przejmuj sie.... A jak tam w pracy, dają wycisk? A mogę spytać jako kto pracujesz?

ja pracuje w garbarni:P nie jest żle.troche brudna robota ale ważne że pieniądze są bo zarobie na polskie ok 1000zł na tydzien. a ty gdzie pracujesz?:)

Gość Niewyżyta
Teraz jako kelnerka:-)

Gość Niewyżyta
Czasami nie., zwłaszcza po 21.00 bo wtedy zazwyczaj przychodzą hamy co lubią klepać w tyłek... Ale przynajmniej dają duże napiwki:-) coś ci powiem tylko proszę nie gniewaj sie