Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bongix

jesteś tu?

Polecane posty

Gość Niewyżyta
Tak to ja. Napisałam ci w co uderzylismy i że to cud że nikomu nic sie poważnego nie stało. Nie życzę nikomu takiej przygody:( a ten podszyw u góry jest walnięty, bo jak można całą noc pod kroplówką bez ruchu nazwać nieziemskim seksem...

współczuję ci;( biedna. szkoda ze nie moge cie pocieszyc teraz bo nie jestem przy tobie

ej masz gg? bo jak siedze tu to mi internetu duzo zchodzi;/ bo ja mam taki inny

Gość Niewyżyta
No szkoda,.. Chciałabym żeby mnie ktoś przytulił i szepnął że bedzie ok... Za tydz mam termin na chirurgie... Rany, jak można po pijanemu, bez świateł, przy nieoświetlonej drodze wyjechać na ulicę. Dobrze że odbiliśmy w prawo i uderzyliśmy w to koło, a potem w rów nawet nie chcę myśleć co by było gdybyśmy centralnie uderzyli w ten traktor...

Gość Niewyżyta
Niestety nie:-(

ja jutro ide do pracy. ale za 6 tygodny się zobaczymy napewno;) tylko musimy jakos kontakt złapać bo tutaj cięzko się spotkać na tym forum. nie przejmuj sie wypadkiem będzie dobrze

Gość Niewyżyta
Jak będziesz tu to napisz. Wczoraj nie odp bo spałam... Ja niestety będe 2 tyg na chorobowym więc pracę mam z głowy. :-( niefajnie... Napisz jak tam po pracy?

Ja teraz z pracy wróciłem. Wtedy jak pisałem miałem przerwe. Fajnie w pracy:P miałem beke z angoli;). a jak tam u ciebie boli cos?;/ wczoraj myslalem ze mnie olalas az mi sie smutno zrobilo. ide sie wykapac bede za 30min

Gość Niewyżyta
Jestem. Nie olałam cie lekarz kazał mi odpoczywać a ja jestem na silnych środkach przeciwbólowych i przez to ciągle mi się przysypia. Boleć dalej niestety boli...

ok nie ma sprawy. musisz duzo odpoczywac to szybciej do zdrowia wrocisz. wypadki chodzą po ludziach co zrobić;/ podnieś głowę i zobaczysz jak szybo wrócisz do zdrowia;) chciałbym cię teraz przytulić;(

Gość Niewyżyta
Też bym chciała żeby ktoś teraz przy mnie był:-( dobrze że koleżanka mi wypłatę przywiozła bo muszę leki wykupic. Co najgorsze nie mam apetytu i od 3dni nic nie jem:-(

Połóż się i odpocznij najlepiej;( ja jadę do sklepu będe za 30-40 minut. przesyłam ci wielkiego całusa ;**** trzymaj się będzie dobrze.

Gość Niewyżyta
Hej misiek... Jestem... Jak tam zakupy, udane? Kupiłeś mi coś fajnego?:) właśnie wstałam...

kupie ci coś za 2 tygodnie jak wypłatę dostanę:D teraz ci mogę jedynie całusa wysłać;*:D kociaku mrrrr;)

Gość Niewyżyta
I wzajemnie:-* jutro jak się choć troszczkę lepiej poczuję to mam zamiar iść do pracy. Napisz mi cio miłego. Lubisz mnie chociaż troszeczkę?;-)

Nawet nie wiesz jak cię lubię;) I powiem ci że nie chcę się z tobą spotkać tylko dla seksu tylko chcę cię poznać też jako osobę bo jesteś taka miła i kochana ;)

Gość Niewyżyta
Miło mi to czytać:-) powiem ci że jesteś fajniejszy od tych wszystkich matołów po 20stce z którymi dotąd sie spotykałam. Ty poznałeś tylko mój charakter, nawet mnie nie widziałeś, a jesteś dla mnie taki kochany, troskliwy. Tamci widzieli we mnie tylko fajną laskę i nic więcej... Czasem się zastanawiam czy moi byli nie byli ze mną tylko dla seksu... Ty jesteś wyjątkowy mimo swojego wieku i bardzo cie lubię:-)

Gość Niewyżyta
Miło mi to słyszeć. Powiem ci że jesteś o wiele fajniejszy niż te wszystkie matoły po 20stce z którymi się dotąd spotykałam. Oni widzieli we mnie tylko zajebistą laskę i nic pozatym... Ty jesteś miły, troskliwy, kochany a nawet mnie nie widziałeś, wystarczył ci mój charakter... Dziex ci za to. Jesteś bardzo dojrzały jak na swoj wiek, serio

szczerze mówiąc to boję się że jak do Ciebie tam przyjade do się w Tobie zakocham i nie będę chciał wracać do domu:D chociaż już i tak mało brakuje do zakochania. Dla mnie u dziewczyn liczy się charakter:) a ty masz taki który mi odpowiada w 100% i żałuję że nie mieszkam gdzieś koło ciebie:(

Gość slovik
ja tez cie jubie chociaz cie nieznam

Gość Niewyżyta
Nie obawiaj się. Jeżeli miedzy nami zrodzi sie uczucie, miłość, to postaram sie o pracę w poznaniu i wynajmę tam mieszkanie. Bo ty z poznania jesteś tak? Więc się nie martw:-)

:D:D:D:D:D:D:D Na 100% ta laska to pan typu bears !! :D A temat zgłaszam do usunięcia. :classic_cool: 16letek i 18latka umawiają sie na seks. Olaboga.Olabooogaaaa i aj waj. 😴

ja mieszkam 50km od poznania ale chce sie tam przeprowadzic;) nawet nie wiesz jak się ucieszylem:D

Gość slovik
dobra niema sprawy wal na poznan

tu normalnie rozmawiać nie można bo odrazu się przyczpiają jakies półmózgi