Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bongix

jesteś tu?

Polecane posty

Gość Niewyżyta
No bo ja... Hmm... Jestem w szpitalu... Nie chciałam ci mówić, żebyś się nie martwił pewnie masz swoje problemy. Ale jakoś źle się czułam okłamując cie i musiałam ci powiedziec

biedna;/ wiem co czujesz. na kroplówce cały czas jestes? i dlaczeo miałbym się gniewać?

Gość Niewyżyta
Poszlam do pracy przed 7 chciałam pomóc koleżance ogarnąć trochę lokal, no i zasłabłam a za chwilę straciłam przytomność... Jak pisałam że właśnie wstałam to już leżałam na sali czekając na badania... No i teraz kroplówka. Lekarz powiedział że wyglądam jak żywa nieboszczka. Sine oczy, blada twarz i wychudzona... Dopiero za tydz wyjdę prawdopodobnie:-(

Chciałbym być teraz przy tobie;( lepiej żebyś troche poleżała w tym szpitalu niż żeby ci się coś stało. trzymaj się. będę o 18:00. teraz wracam do pracy papa i przesyłam wielkiego całusa ;*** kochana

Gość Niewyżyta
;-****

jestem ale musze iść się wykąpać jeszcze:) będe za 25-30min. kotku ;))

Gość Niewyżyta
Nio,ok...;)

Jak tam nudzisz sie w szpitalu?:D szpitale są nudne...:d ja zmęczony po pracy;)

Gość Niewyżyta
Od 15do17 się nie nudziłam bo miałam szereg badań, chyba z 15 razy mnie kłuli,brr... Ale teraz faktycznie, nudzę się.

Gość Niewyżyta
Tak?

Gość Niewyżyta
Sebastianku WIELKIE SORRY. Ale ja na to nie mam wpływu. Ja odchodzę od stolika i ktoś mnie klepnie w tyłek, to wcale mi się to nie podoba. A gościowi nie odwinę z liścia bo chcąc nie chcąc to jest klient, i jak bym mu przyłożyła to wyleciała bym z pracy a szef tego nie rozumie i nie chce słuchać takich skarg. Jak mi się uda to później wysyłam koleżankę do takiego kolesia żeby go obsłużyła bo ona lubi być "klepana" ale jak jej akurat nie ma na mojej zmianie to co ja moge... A ja póki co nie chce stracic pracy, więc WYBACZ Ale muszę zacisnąć zęby i pracować dalej...

Wiem wiem... Polskie realia, co zrobić. Szef pewno najchętniej sam by cie w tylek klepnal i ma to w dupie ze ktoś cię klepie:( Dobra nie mówmy o tym pogadajmy o czymś miłym ok?:)

Gość Niewyżyta
Ale nie chciałabym żebyś myślał o mnie źle:-(

Gość Niewyżyta
Chętnie na realu, ale narazie musi wystarczyć ci taki:-**********

dzisiaj sie przynajmniej nikt nie wcina w rozmowe:D fajnie że na siebie trafiliśmy nie?

Gość Niewyżyta
Nio, nawet nie myślałam, że tak to się potoczy:) ale cieszę się z tego:) a ja miałam cioś obiecane:)

Ej musze isc na zakupy bede za 40 min okolo max godzinke. Nie pamietam co ci obiecywalem ale napewno dotrzymam obietnicy tylko napisz co:) do później

Gość Niewyżyta
Miałam obieciane zdj twojego konika:-) tylko nie wrzuć jakieś podmianki, bo i tak za pare tyg prawda wyjdzie na jaw;-);-* udanych zakupów. Mam nadzieję że zdążysz do 21 bo póżniej pielęgniary będą się dzierać o tel:-/ całuski

Gość Niewyżyta
jestem :** , i jak z ta obietnica :)? bo dalej czekam na zdjecie Twojego konika

Gość Niewyżyta
:( nie ma cie

wiesz co nie mam jak zrobić tego zdjęcia bo nie wziałem z polski aparatu a telefonu tu nawet nie mam. Moj tata ma jakis aparat ale cos mowil ze nie dziala:/ zaraz sie go spytam;d Dostaniesz to zdjęcie nie bój się. Najpóźniej za 2tyg bo na wyplate sobie jakis telefon kupie fajny ale postaram sie szybciej oki?:)

Gość Niewyżyta
a chcialam juz :( ehh no coz nie to nie

Gość Niewyżyta
hmmm nie bede sie gniewac jak mi pokazesz swoja twrzyczke :) bo mnie ciekawosc naszla . glowa mnie boli : (