Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debilostak

Ona miała 3 partnerów ja tylko 1...

Polecane posty

Gość debilostak

Cześc... mam 24 lata i miałem tylko 1 kobiete, byłe z nią 4 lata spotykam się z 25 latką która miała...już 3 facetów... nie moge sobie z tym poradzić... pomóżcie...

Gość debilostak
nie wiem, nie myślałem o tym... bardzo mi sie ona podoba, dobrze sie dogadujemy i chyba bedzie coś z tego... ale ciagle w pamieci mam ze miała 3 facetów i ja bede jej 4! a ona moja 2 kobieta...

Gość debilostak
ja jest z wami? mieliście podobne doświadczenia? sytuacje? jak sobie z tym poradziliscie...?

Gość IMO13834
Wcale nie będziesz czwartym. Skoro się przyznała do trzech, to spała przynajmniej z SZEŚCIOMA. Ale przecież w świecie kobiet pojedyncze numerki się nie liczą...

Gość Taja27
Chyba bardziej faceci mają z tym problem, niż kobiety To nie szkodzi że miała 3 facetów przed tobą, przecież to nie koniec świata, nie rozumiem dlaczego wy faceci macie z tym problem.

Gość IMO13834
Taja27 "Chyba bardziej faceci mają z tym problem, niż kobiety To nie szkodzi że miała 3 facetów przed tobą, przecież to nie koniec świata, nie rozumiem dlaczego wy faceci macie z tym problem." Nikt by nie chciał samochody z dużym przebiegiem. :classic_cool:

Gość lolacola
jesli to dla Ciebie problem to nie męcz tym siebie i dziewczyny po prostu znajdz inną

Autorze, musisz mieć ogromne kompleksy, bo to nie jest normalne, że nie potrafić przyjąć do wiadomości, że ona miała więcej niż Ty. To nie są zawody, pogódź się z tym. :)

Gość lolacola
IMO13834 prawiczku zmykaj samozadowalac się przed lustrem

Gość IMO13834
lolacola "IMO13834 prawiczku zmykaj samozadowalac się przed lustrem" A czemu TY mnie nie zadowolisz? Przecież niestraszne Ci zużycie materiału. :classic_cool:

Gość debilostak
może i nie bedzie... moze mam kompleksy, że ja nie miałem więcej kobiet, że byłem z tylko 1 kobietą długi czas...

Gość hej moj tez pali haszysz
a co go ma za znaczenie tyle razy co ty obrociles swoja byla to ona to samo tylko z 3 osobami

Gość IMO13834
debilostak "moze mam kompleksy, że ja nie miałem więcej kobiet, że byłem z tylko 1 kobietą długi czas..." Boś głupi. Przeleć, rzuć i już będziesz miał DWIE na koncie. :P

IMO13834 "A czemu TY mnie nie zadowolisz? Przecież niestraszne Ci zużycie materiału." Hahaha IMO znowu chodzisz z chujem po prośbie? :D

Gość lolacola
IMO13834-- nie mam obowiązku zajmowa się ofermami i cieniasami,ktorzy nie potrafia znalesc sobie normalnej kobiety i przestac przesiadywac na babskim cafe:) gdzie udzielaja rad innym prawiczkom lub cieniasom:)

Gość IMO13834
Aneta90_210 "Hahaha IMO znowu chodzisz z ch*jem po prośbie?" Nie dość, że zazdrosna, to z dużym przebiegiem. Drabino - zawiodłem się na Tobie. ;)

Gość siri
do autora : Jak już na wstępie masz takie dylematy to daj sobie spokój...

Gość jooooooooooo
a mój miał 7 kobiet,a ja żadnego...to chyba gorsze

Gość debilostak
wy mieliście tak sytuacje? jak sobie z nia poradzilisicie? jak sobie to wytłumaczyliscie?

Gość debilostak
siri - ile masz lat? a ile on ma lat? jesteście razem?

Gość IMO13834
lolacola "IMO13834-- nie mam obowiązku zajmowa się ofermami i cieniasami,ktorzy nie potrafia znalesc sobie normalnej kobiety i przestac przesiadywac na babskim cafe gdzie udzielaja rad innym prawiczkom lub cieniasom" Ale i tak przyszłaś tu i "radzisz" tym ofermom i cieniasom. Skoro już radzisz, to czemu i kurtyn nie puścisz w ruch. Wszakże nie tylko jesteś do tego stworzona, ale jest to także naturalne. ;)

Gość debilostak
siri -sorry to miały być pytania do : jooooooooooo

Gość IMO13834
re-min-ka "autorze, pamiętaj, że to co mówi kobieta należy pomnożyć przez 10 mam nadzieję, że pomogłam" Minka - też mi pomoc. Następnym razem przyjdziesz z jakże odkrywczym spostrzeżeniem, iż niebo jest niebieskie? :P

Gość duuuuuuppppppppppppaaaaaaaaak
nie rozumiem cie,co az taki jestes zakompleksiony,ze przeraza cie mysl,ze widziala na zywo pare penisow wiecej niz ty cipek? wez skocz z mostu albo se poruchaj i poszukaj se innej.ale w momencie gdy ty juz bedziesz doswiadczony bardziej byc moze poznasz taka z malym dosw co bedzie tak samo myslala jak ty teraz i nie bedzie chciala z toba byc

"a poza tym u faceta ilość kobiet należy "podzielić przez 3" a u kobity przez 3 pomnożyć, " ten optymistyczny przelicznik już się zdezaktualizował :P teraz facetom nieudacznikom dzielimy przez 10, a kobitom mnożymy :classic_cool:

"Następnym razem przyjdziesz z jakże odkrywczym spostrzeżeniem, iż niebo jest niebieskie? " no, mam jeszcze dużo takich błyskotliwych spostrzeżeń :D staram się rozwijać, żeby papier toaletowy mnie nie przegonił :classic_cool: