Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Kingi......

Robicie juz zakupy do szkoły?

Polecane posty

Gość mama Kingi.........
masz na myśli czy zgodziliśmy sie na te ksiązki?

120 zł na książki to też dużo. Małe sprostowanie, przerażają mnie te ceny ponieważ patrze z mojego punktu widzenia, u mnie dwoje dzieci idzie do zerówki, syn 6 lat, córka 5.Więc mam wszystko podwójnie.:(

Gość mama Kingi.........
jaka to książka do angielskiego i ile za nia zapłaciłaś?Ja mam kupić "Cheeky monkey 2"

Gość mama Kingi....
up

Gość ziziziziizz
Mam kilka propozycji... a najlepiej wejdz na allegro i szukaj do okreslonej kwoty na jaka cie stac ... ELFIN model EC-01 - 47 zł Leonie Leo Herlitz 79zł BARBIE MARIPOSA + WOREK + PIÓRNIK -89zł ajak nie to ja szukalam np do 30 lub 20 i nawet za 19 zł ladne plecaczki byly ... HERLITZ 14 części 14.99 zł piornik .... z wyposazeniem jakies kredki z Barbie widzialam za 1.99 szukaj i wydzieraj na allegro najtansze masz tyle do wyboru ze hoho !

Gość ziziziziizz
a jak nie to szukaj zestaw plastyczny np. Proncess za 19 zł a ma 120 częsci i farbki i kredki i mazaki ;]

Gość ziziziziizz
Princess* albo 3 DLUGOPISY Disney Ksiezniczki 6 zł fajne butki sportowe do 20 zł ... wymiary sa podane wkladki i wgl ... posiedz sobie chwile na allegro i naprawde zxnajdziesz duzo rzeczy tanszych o wiele. U jednego sprzedawcy raz za przsylke placisz - czasem sa za darmo ;] albo 6 szt spinek za 1 zł wejdz tylkow spinkii i zobaczysz ... albo po 20 lub 40 szt spinek jest za 4.49 zł naprawde szukaj okazji ! ubrania kpmplety dresy za 30 dychy 3 czesciowe albo ubrania z NEXT najtansze nie sa ale jakosc super i tez sa fajne zestawy i 4-5 paki bluzek ...

Gość kalllicka
Jesli szukacie fajnych butów i niedrogich dla Waszych maluszków to polecam zajrzeć na tą stronę www.mivo.pl Znajdziecie tutaj obuwie dla swoich dzieci taniej nawet o 50%.

Gość gość
Ja nie wiem co twoja córka ma nosić w tym plecaku że ma sie rozpasc. Ja kupiłam za niecałe 100zł plecak. Używalam go przez rok gimnazjum i cztery lata technikum. Nadal jest w bardzo dobrym stanie a jak wiadomo książki w gimnazjum czy szkole średniej trochę ważą.