Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anemiczka:(

Czy to są objawy białaczki ???

Polecane posty

Witam wszystkich bardzo serdecznie. mam 19 lat. Mam pytanie, otóż mam anemie od jakiegoś roku może półtorej :( dowiedziałam się o niej gdy bardzo często mdlałam :( lekarz rodzinny porobił mi wyniki żelaza miałam ok 23. Lekarz przepisał mi leki a dokładnie tardyferon fol, brałam je przez jakieś 2 miesiące no i przestałam po pewnym czasie. nie robiłam wyników od tamtej pory. Bardzo źle się czuje codziennie mam bóle głowy i zawroty:(jestem słaba spala bym całymi dniami i nocami jestem zmęczona i nic mi się nie chce . Jestem bardzo blada jak ściana :( Zaczynam się martwić czy to nie objawy białaczki :( czasami mam stan podgorączkowy. Proszę pomóżcie :(((( Pozdrawiam.

I Ty tu pomocy szukasz??? Wez sie dziewczyno lecz! Dlaczego przestalas brac lekarstwa? Dlaczego nie chodzisz na kontrole???

Gość to objawy hipohondrii
zamiast zadawać durne pytania na forum idź do lekarza niech zrobi podstawowe badania krwi: morfologię, one pokażą czy są jakieś nieprawidłowości jeśli czesto bywasz śpiąca czy zmęczona sprawdź jakie masz ciśneinei krwi, przy niskim ciśnieniu uczucie senności i osłabienia to norma jeśli wykluczysz problemy z ciśnieniem krwi i złą morfologią, zrób badanie hormonów tarczycy... i podstawowa sprawa: jak sie odżywiasz ? czy nie stosujesz jakis nieracjonalnych diet eliminujących ? jesz wystarczajacą ilość mięsa, warzyw, owoców ?

Gość to objawy hipohondrii
jak czytam takie durne natchnione panienki które wymyślają sobie choroby typu rak czy białaczka....to od razu wiem że chodzi im tylko o zwrócenie na siebie uwagi rodziny i wzbudzanie litości lecz się na głowę dziecko, bo najprawdopodobniej sobie wymyślasz choroby

Dzięki za pomoc. porostu ciekawi mnie czy ktoś ma takie objawy jak ja. Nie twierdzę że to białaczka. może ktoś wie co to może być że mam takie objawy.