Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcvfdsa

opłacalny kierunek studiów, proszę o rady

Polecane posty

Gość zxcvfdsa

kompletnie nie mam pojecia co wybrac:( prosze o rady.. w przyszlosci chcialabym pracowac w jakims biurowcu, fimie...

jak w biurowcu to chyba ekonomia.. podaj czym sie interesujesz penwie masz juz jakies typy

Gość zxcvfdsa
interesuję się muzyką filmem i modą

Gość kkkkkkkkkyyyyyyyyyyyyyyy
"interesuję się muzyką filmem i modą" Kierunki związane z filmem, muzyką i modą. Są firmy produkujące ciuchy i jakbyś dla nich projektowała to też byłoby dobrze. Kierunek wtedy np. związany z rysunkiem. Film to filmoznawstwo, albo szkoła teatralna. Muzyka to wiadomo.

Gość zxcvfdsa
to podszyw z ta moda i filmem..interesuja sie w sumie technologia zywnosci i zywienia czlowieka ale potem ciezko z praca i mysle cos zeby miec stycznosc w firmach z papierami itd ale jak taki kierunek to ekonomia i matmy duzo:( a ja kiepska

Gość zxcvfdsa
może by była możliwość rozwiniecia moich zainteresowań na studiach?? tylko na jakich??? chciałabym być menedżerką w firmie zajmujoncej się modą...

Gość zxcvfdsa
znowu podszyw ;//

Gość zxcwfdsa
w sumie mogłabym iść na zarządzanie i marketing, studia do dupy ale w razie czego wiem komu pod stół wejść to i robotę dostanę :)

co wy z ta matematyka na ekonomii.. wbrew pozorom ekonomia to humanistyczny kierunek.. sa to w większości regułki obliczenia sa owszem.. ale jest to po prostu podstawianie do wzoru i obliczenie kalulatorem...