Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ____mMm___

Czy to możliwe że zaszłam w ciąże ponieważ .... Czytajcie dalejj To jest Pilne.!

Polecane posty

Gość ___mMm___
Prosze nie strasz mnie w tym momencie . to jest bardzo poważna sprawa.! :( ;( .! On twierdzi że miał czystego palca.!

Gość ___mMm___
ale ludzie .! on miał czystego palca .! jak moge być w ciązy ?! przecież nie było prawdopodobnie nasienia .!!!!!!!

Gość ___mMm___
Poczekajcie... Opowiem to jeszcze raz... więc : Mój chłopak wsadził sb rękę w majtki by sprawdzić czy ma mokro. miał jakąś wydzieline ale sie nie spuścił . potem wytarł palca dokładnie i wsadził mi go w ... no wiecie . mnie to troche zabolało więc kazałm mu wyjąć . to rwało dosłownie kilka sekund. może 4 ....

Gość blabla blabla blabla blabla
Jesteś w ciąży.

Gość ile razy mamy CI pisać?
jesteś w ciąży. idź powiedz rodzicom żeby kasę na wyprawkę szykowali!!

Gość apaulina
mogłaś zajść ta wydizelina na początku moze zawierac nasienei wiec ciąza możlwia tym bardziej jak ci tego palca wsadził tam glębiej w cipke

Gość weź ...
Temat sformuowałaś jak nie 14 latka, udajesz że nie masz wiedzy o seksie. Co najwyzej jesteś w ciąży z bakteria i nic więcej, od brudnego palucha możesz mieć infekcje jajników i tyle. Nie straszcie jej , jeśli to wogóle dziecko a nie jakis swir, bo sobie jeszcze chlasnie po zyłach. Skończcie ten głupi temat, a ty idx do apteki kup sobie test i zobacz czego się bałas, a potem idź do ginekologa i powiedz mu że masz infekcje jajników (jajowodów) bo ktos Ci brufnego palca w cipke włozytł

Gość apaulina
jej nie straszy moze byc w ciazy i już

Gość weź ...
ta w ciąży, szybciej ja zajdę niż ona..wydzielina..ma duzo plemników..nie spóscił się..przestańcie bo smiech poprostu, juz dawno powinna nasikać na test a nie siedzieć na forum i sluchać głupot typu jesteś w ciazy, nie ma i nie było takiego przypadku w dziejach ludzkości aby w taki sposób zajść w ciąże. Pot na palcu zabija plemniki, wydzielina pochwowa zabija plemniki..owulację ona bedzie miała około 20 lipca to o czym wy gadacie? PAlca włozył i co juz w ciązy? Przecież plemnik w jajowodzie idzie około doby a nie dwie godziny, potem jajeczko musi się zagnieździć i dopiero wtedy może cos odczuwać a nie jak mineło kilka godzin, przestańcie pierdolić i sie douczcie dzieciaki

Gość apaulina
gratulacje będziesz mamą

Gość Trzydziestka stuknęła
Jesteś tam jeszcze? Uspokój się dziewczyno. Powinnaś wiedzieć że od takich zabaw można zajść w ciążę. Jeżeli wytarł rękę to teoretycznie nie ma problemu, jeśli wytarł dobrze. Z tego co piszesz, to napewno nie doszło do zapłodnienia. Ale na przyszłość uważaj. A poza tym jesteś jeszcze za młoda. Druga rzecz popularna wśród nastolatków- stosunek przerywany. Jak najbardziej można zajść w ciążę, ponieważ w wydzielinie też znajdują się plemniki. Więc to, że chłopak przed wytryskiem wyciągnie penisa nie ma znaczenia! Przy ciąży wymioty pojawiają się dopiero po 3 tyg (5 po OM). Myślę że brzuch cię boli ze strachu :)

Gość ___mMm___
Czyli z tego co mówicie to nie jestem w ciąży ?! . :)

Gość Trzydziestka stuknęła
Nie ma takiej opcji. Nie jesteś w ciąży. Ale zapamiętaj na przyszłość- gdyby nasienie włożył ci głęboko na palcu, to wtedy można gdybać. Przestań się 'brzydko' bawić, bo jesteś zdecydowanie za młoda.

Gość ___mMm___
jesteś pewna/y że nie jestem .? Czuje sie jakoś dziwnie bo patrze sie na swoje piersi to widze jak mi serce bije ale jak spojrze sie na swój brzuch to też widze jakby serce biło... jestem tak zdenerwowana ... ;/ rzuch mnie boli ...

Gość sssd
jesteś w ciaży na 100% brawo gratuluje

Gość ___mMm___
przestańcie mnie kurwa straszyć bo to nie jest śmieszne . niech napisze do mnie jakaś doświadczona osoba.. ludzie ja mam dopiero 14 lat i biore wszystko do Siebie.. jakbym była w ciązy (modle sie że nie) to popełnie samobójstwo . i teraz nie żartuje.!!!!!!!!!!! czy ktoś normalny napisze.?! wy sie zdecydujcie .. niektórzy piszą że jestem niektórzy że nie.... przstaniecie mnie straszyć ?! :/ :( Taaa. Pozdrawaim ludzi którzy lubią gnębić...

Gość ___mMm___
No Proszee .! Piszcie coś.! odchodze od zmysłów. !

Gość uuuukkuuuuuhhhhhh
ale co mamy napisać, przecież już napisaliśmy, że nie jesteś w ciąży więc przestań marudzić. Nudzisz się to poczytaj na temat zachodzenia w ciąże jakąs fachową literaturę a nie błagaj o wpisy Dziewucho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość limetka19900
fakt jak masz te 14 lat to bierz się za książki nie za sex niby pieszczoty tego typu są bezpieczne ale trzeba i tak bardzo uważać... więcej nastoletnich matek nam nie brakuje!!

Gość czyli po 40
Dziewczynie młodziutkiej współczuję, że tak szybko wchodzi w dorosłość i to zaczyna nie od "tej" strony, co trzeba... Ale Wam dziwie się, za takie komentarze... A te lęki, to miał chyba każdy z nas (może nie w takim wieku, i nie takie okoliczności, ale jednak...). Dla młodej dziewczyny, to trauma! Zamiast oceniać, należałoby się zastanowić dlaczego dziewczyny w tym wieku w ogóle mają takie problemy? Może to my "dorośli" sami zapędzamy nasze dzieci do "dorosłego" życia...? Na każdym kroku wszyscy, absolutnie wszyscy bombardowani jesteśmy nagością i seksem, "mądrymi" poradami jak to robić z chlopakiem (nie mężczyzną...), jak mu zrobić "dobrze", jak sobie zrobić "dobrze"... I to jest :classic_cool: i to jest modne!!!!! A jak jesteś dziewicą/prawiczkiem to śmiech na sali......:O Te "instrukcje" można wyczytać w ogólnie dostępnych czytadłach! Młoda Dziewczyno, najlepiej porozmawiaj z matką lub jakąś inną zaufaną dorosłą osobą. Nawet lekarzem (nie wstydź się...), prawdopodobnie NIC się nie stało, to wynik stresu i wyolbrzymiasz odczucia... Ale infekcję tą drogą tez mozna złapać. Niech ta "lekcja" będzie dla Ciebie nauczką, że nawet w Twoim wieku już trzeba podejmować słuszne decyzje, a takie igranie z ogniem może zaważyć na Twoim całym życiu! Ciepło Cię pozdrawiam i idź do ginekologa, porozmawiaj o wszystkim. On po to jest, nawet w zwykłej przychodni.