Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rose12

Boje się ginekologa!!!

Polecane posty

Gość Rose12

Cześć. Jestem już duża i muszę iść do ginekologa ale strasznie się go boję. To są moje intymne sprawy, a poza tym co on będzie mi robił!!! Nie wiem jak ja tam pójdę rozbiorę się, rozkraczę nogi a on/ona będzie mi paluchami grzebał. Bardzo proszę o porady!!!

Gość Zamiast
Badanie wcale nie jest takie okropne jak piszesz i trwa dosłownie kilka sekund.

Gość moim nr 1 są kotlety
bo jest lekarzem, w gardło też Ci lekarz zagląda

Gość Rose12
No w sumie tak. Jest lekarzem ma do teko prawo :/

Gość Rose12
Gdyby był przystojnym Arabem, albo jak ten Kameruńczyk albo jak Ci inni ciemnoskórzy chłopcy, których spotkałam na wakacjach. :(

Gość Rose12
Ale nie umiem przełamać lęku, ja mam pójśc, połażyć się, przy niem się rozebrać i rozkraczyć nogi? :(

jeśli uważasz że ginekolog to facet który ma ochote Ci pogrzebać tu i tam i pooglądać sobie to sory ;/ to jest lekarz, on ma dbać o twoje zdrowie, a nie "grzebać"

Gość julia2222
to normalne ze możesz się denerwować ale musisz przełamać strach on nie chce Ci nic zrobić tylko chce ci pomóc

Gość hhehehehahahehe
tylko patrz czy czasem nie wali konia jak bedzie cie obmacywal

ale to nie jest to ze on ma do tego prawo bo rozumiem ze jakbys powiedziala ze na miescie chce cie wylegitymowac policjant, wtedy mozesz napisac ze ma prawo i nie mozesz odmowic do lekarza idziesz bo cos ci dolega jezeli sie krepujesz, naloz sukienke, zdejmiesz tylko majtki a i tak sie bedziesz czula komfortowo badanie trwa tylko kilka sekund, zazwyczaj ok 10 nie ma sie czego bac, a zobaczysz jak ci ulzy jak pojdziesz i cie zbada i wyleczy ja sama jakos sie nie balam isc pierwszy raz do ginekologa pamietam ze jak mialam 14lat wyczulam na wardze jakas gulke i mialam isc ale w sumie pozniej jej juz nie bylo i jakos o tym zapomnialam

Gość ale ona chce konieczni
do faceta. chce zobaczyc 'jak to jest' jak obcy facet....tylko sie troche boi a jest cos takiego wogole jak kobieta ginekolog??? wiekszosc polek nawet o tym nie slyszala