Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiwiwiwiwi

escapelle i tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość kiwiwiwiwi

Hej, chciałabym zadać wam pytanie, moze ktoś sie orientuje. Na początku czerwca zapomniałam tabletki z samego początku opakowania, wiec wziełam escapelle. Potem dostałam normalnie krwawienia w przerwie i było ono jak zawsze obfite. Teraz juz biore kolejne opakowanie, do konca zostały mi 4 tabletki. Mój problem jest taki że bolą mnie piesi, zarówno cała pierś jak i sutki. Sutki pobolewają mnie od tygodnia gdzieś, a pierś tak ogólnie chyba od wczoraj. Choć biore juz tabletki jakis czas nigdy nie bolały mnie przy nich piersi. Czy to moze miec związek z zawirowaniami hormonalnymi po escapelle w połączeniu z tabletkami anty? Ciążę chyba można już wykluczyć prawda? Tzn. nie robiłam testu, ale escapelle zażyłam na początku zeszłego opakowania, po 3 tyg normalnie dostałam krwawienia w przerwie, wiec uznałam, że po sprawie.

Sprzedam Levonelle (Escapelle) 1500 microgram. Możliwy odbiór osobisty w Łodzi lub wysyłka tego samego dnia priorytetem za pobraniem (wysłana do 15.00 dochodzi na następny dzień). Cena 80zł + ew. wysyłka. olcia.k@o2.pl

Witam, pojawiły się u mnie tabletki: Harmonet x6 35zł, Microgynon x1 20zł, Marvelon x4 30zł i Levonelle (Escapelle) tabletki 72h x3 75zł. Do ceny tabletek należy doliczyć koszt wysyłki 5zł przy wpłacie na konto lub 14zł przy przesyłce za pobraniem. W razie zainteresowania proszę o wiadomość mail na olcia.k@o2.pl Decyduje kolejność odpowiedzi. Pozdrawiam

Witam, pojawiły się u mnie tabletki: Harmonet x6 35zł, Microgynon x1 20zł, Marvelon x4 30zł i Levonelle (Escapelle) tabletki 72h x3 75zł. Do ceny tabletek należy doliczyć koszt wysyłki 5zł przy wpłacie na konto lub 14zł przy przesyłce za pobraniem. W razie zainteresowania proszę o wiadomość mail na olcia.k@o2.pl Decyduje kolejność odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość Michał Zaradny
Witam Jedynym sposobem sprawdzenia, czy antykoncepcja awaryjna zadziałała, jest pojawienie się następnej miesiączki, także ciąże możesz już wykluczyć. Tabletki zawierają bardzo dużą dawkę hormonów, więc gospodarka hormonalna faktycznie może być zaburzona i stąd te bóle piersi. Jeżeli jednak nie będą ustawać, skonsultuj się z lekarzem. Więcej na temat antykoncepcji awaryjnej znajdziesz na www.wpadka.pl, a jeżeli masz jakieś pytania pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta możesz skorzystać z porady eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs