Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaskaKaskaaaa

Czy jestem jakas dziwna??

Polecane posty

Gość KaskaKaskaaaa

Poznałam na necie faceta. Jeszcze się nie spotkaliśmy bo jakoś a to ja nie miałam czasu, a to on. Nie widziałam jego zdjęcia. Fajnie Nam się rozmawia czy na gg czy przez tel ale boje się trochę tego spotkania, że będzie brzydki.... Czy jestem jakaś dziwna, że zależy mi na wyglądzie??

Gość okrutny_brzydal
to brzydkiemu już nie można dać?

Gość kama 22
Załóż ciemne okulary żebyś za dokładnie go nie widziała.

Gość KaskaKaskaaaa
ha ha dobre z tymi okularami ale myślę, że to i tak nic nie da :D

Gość parram parram
twoje obawy sa calkiem naturalnie, nie win sie. przeciez nikt nie chce zadawac sie z osobami, ktore uderzaja w jego poczucie estetyki... :o

to po co "angażujesz się w pisanie w ciemno z brzydalem" i trzęsiesz się potem ze strachu? 💤

Gość KaskaKaskaaaa
Bo wydaje się fajnym facetem i z jednej strony chce w koncu zobaczyc jak wyglada, a z drugiej jakis tam strach jest. Teraz mnie pewnie zjedziecie ale nie jestem jakis paszczurem i chcialabym, zeby facet tez nim nie byl

Gość OneTwo
No to powiedz mu, żeby spierdalał jak ma świński ryj.

Gość KaskaKaskaaaa
Mowi, ze nie ma zadnego zdjecia. Co mnie troche dziwi i jakos w to nie wierze

Gość nicolkaaa
Flaga na twarz i za honor ojczyzny :)

Gość KaskaKaskaaaa
i ze po co mialby klamac i ze jak sie spotkamy to sama zobacze i ocenie

jak nie ma żadnego zdjęcia?? niestety wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że się ewidentnie miga, więc prawie na bank jest brzydki. I nie jesteś dziwna ze swoimi obawami. Ja także nie umawiam się z facetami, którzy są wedle mnie brzydcy i mi się zwyczajnie nie podobają. Bo niby w imię czego?

Mowi, ze nie ma zadnego zdjecia. Co mnie troche dziwi i jakos w to nie wierze to pewnie dziad z 60 lat ...

Gdy będzie brzydki zawsze możesz powiedzieć mu o tym i wrócić do domu. Po co sie oszukiwać? PS On pewnie ma takie same wątpliwości

Gość KaskaKaskaaaa
Właśnie tego się tez obawiam, bo chyba kazdy ma jakies swoje zdjecie na kompie.... No i co mam teraz zrobić? Spróbować czy olać? :P

Gość KaskaKaskaaaa
Jakoś nie potrafiłabym powiedzieć mu tego w oczy "Sory ale brzydki jestes" :D

Gość parram parram
mozesz sie przyczaic gdzies kolo miejsca spotkania ;] jak sie okaze paskudny to uciekniesz. - to wersja dla tchorza jak jestes dzielna to idziesz i jak facet ci sie nie spodoba, mowisz to i zwiewasz do domu ;]

No spróbuj przeciez jesli ci sie nie spodoba to mu to potem powiesz ze nie chcesz nic jednak sie rozmyslilas czy cos (zeby nie sprawic mu przykrosci:P) idz na spontana a moze okaze sie ladny ;)

Gość prostowoczy
Nie ma zdjęcia? Albo jest KOSZMARNIE brzydki albo jest fotografem (i stoi po drugiej stronie aparatu). A czy to ważne? Przecież dla was - kobiet - liczy się podobno wnętrze. Chrzanić wygląd - napisz lepiej czy jest bogaty.

Gość KaskaKaskaaaa
Nie uciekać to nie będę :P Już chyba wolę z godzinkę się przemęczyć :D No cóż spróbuję :D najwyżej pójdziemy w miejsce, gdzie nie ma za dużo ludzi :D :D albo posiedzimy w aucie hahahahahah

Gość KaskaKaskaaaa
Z tego co się orientuję to za bogaty raczej nie jest :P I ja wcale nie twierdze, że dla mnie liczy się tylko wnętrze :P bo wygląd liczy się i to w dużym stopniu :P

noo zawsze jeszcze pozostaje opcja, że jest super przystojniakiem z boskim ciałem i specjalnie nie wysyła Ci zdjęcia bo ma już dość tych wszystkich nachalnych lampucer które chcą się z nim tylko pokazać na mieście i zależy mu, by najpierw Ci zaimponować intelektem

Gość nicolkaaa
Mysle ze on nie chce Ci sie pokazac bo tez planuje zobaczyc Cie najpierw z zza krzaka :) Idz, skoro fajnie Ci sie z nim rozmawia to pewnie spedzisz mily dzien a jak bedzie chcial cos wiecej a nie bedzie w twoim typie to mu to grzecznie powiedz. Moze zyskasz fajnego kumpla... kumpel chyba nie musi byc w twoim guscie?

Gość prostowoczy
Może jest brzydki, ale dobry w łóżku? Jak uciekniesz po godzinie to się nigdy nie dowiesz. Najwyżej zgasisz światło...

Gość KaskaKaskaaaa
Ta opcja bardzo ale to bardzo mi sie podoba he he :D miło by było :D ale tak czy siak muszę się sama przekonać....

prostowoczy -> pomyliłeś kolejności. To wy nam, kobietom, mówicie, że liczy się przecież wnętrze. Deklaracja następuje zazwyczaj przed bzyknięciem kobiety. Nie oszukujmy się, też byś się nie związał z dziewczyną której wygląd Cie obrzydza.

Gość smartfon blak bery
nie, nie jestes dziwna. Ja kiedys umowilam sie z takim jednym, bez wymiany fotek. Ja nie twierdze, ze jestem piekna ale to co zobaczylam, zwalilo mnie z nog- lysiejacy grubasek z polikami chomika :O Na moje nieszczescie bylo juz za pozno, zeby uciec i musialam sie meczyc :O a na gg i przez tel. tak fajnie nam sie rozmawialo...