Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nokia N8........

Nokia N8. Jak ją kupić ??????????? POMOCY !!!

Polecane posty

Gość Nokia N8........

Chcę sobie zafundować N8. Jak myślicie : Lepiej kupić ją odrazu i zapłacić jakieś 1500-2000 czy może zdecydować się na MIx-a ? A tak w ogóle to o co chodzi z tym Mix-em ? Koledzy mi mówią że lepiej w mixie bo niby płaci się złotówkę i ma się telefon a póxniej przez 2 lata lub 3 doładowuje się co m-c konto kartą za 30 zł lub 50. Może i tak jest ale nie chce mi się wierzyć żeby tu nie było jakiejś pułapki. Podpisuje się umowę więc są pewnie jakieś zobowiązania... Przyblizy mi ktoś temat ? ;) Nie znam się na telefonach w ogóle. Do tej pory używałem zwykłych tzw. "cegieł" które służyły tylko do dzwonienia , no wiecie. Jednak trafiło się tak że pojawiły się grubsze pieniążki i jakoś tak mnie napadło żeby sobie wypasioną komórę kupić. Raczej odpada inny model niż N8 bo z tego co wiem to właśnie N8 robi się świetne foty i się dobre filmy nagrywa. Poza tym N8 ma duży wyświetlacz co mi się podoba. No chyba że waszym zdaniem jest jakiś lepszy telefon niż N8 ? ;) Gdzie waszym zdaniem najlepiej kupić N8 ? Na allegro czy może w sieci Orange a może jeszcze gdzieś indziej ?

Ja mam tel w mix plusie, zobowiązana jestem do tego żeby co miesiąc doładowywać konto za 50zł, łącznie 24 razy więc dwa lata, mogę doładować to szybciej ( te 24 razy) to szybciej będę mogła wziąć nowszy tel