Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionakakakakak

Kto powróży??

Polecane posty

Gość zagubionakakakakak

Jak w temacie. Jest ktoś kto by powróżył mi z tarota?

Gość nkjnkjkjnkjnkj
no dawaj pytanie data urodzenia i imie

Gość zagubionakakakakak
No ok. Pewnie to nie na poważnie, ale nie za szkodzi zaryzykować. Czy będę jeszcze z moim mężem. Czy wrócimy do siebie. Angelika 15.06.1990

Gość nkjnkjkjnkjnkj
macie dopiero 21 lat i już mąz i rozstanie?! :O jeżeli bedzie bobo to on wróci bez bobo on poleci w siną dal swoją bryką z jakas wysoką blondi

Gość zagubionakakakakak
haha no cos nie fart z ta wróżbą . On nie ma 21 lat

Gość nkjnkjkjnkjnkj
ale Ty masz 21 lat. młodziutka jestes. jesli bedziesz teraz wolna i bezdzietna to znajdziesz lepszego w maju 2013

zagubionakakakakak na pewno będziesz jeszcze w szczęśliwym małżeństwie, jednak musisz trochę przystopować z uciechami, różnego rodzaju pokusami,nałogami. Wygodne ustabilizowane życie nie przyjdzie od razu.

Gość zagubionakakakakak
Mamy dziecko. On zachorował na psychozę i twierdzi , że już mnie nie kocha. Założyliśmy własny bar i to był największy błąd naszego życia. Za dużo nauki i problemów. Wcześniej chorował na stany depresyjne. Od 3 tyg przechodzę koszmar. Jest niby normalny, a tu lekarz mi mówi , że podejrzewa psychozę. Zawsze się kochaliśmy, a teraz on twierdzi , że mnie nie kocha. Od 4 miesięcy nie mogliśmy się dogadać, a teraz to już w ogóle jakiś koszmar nie czuję aby to był ten sam facet co kiedyś. Powiedział , że jak wyjdzie ze szpitala co ma nastąpić za 8 tyg to się wyprowadzi, nie liczy się ze mną. Kiedyś tak nie było. Chciałabym wiedzieć czy wszystko się unormuje .

Jesteś za młoda na takie problemy, szczerze współczuję, mimo że jestem tylko zwykłym nieudacznikiem, bawiącym się astrologia. Nie sądzę abym na dłuższą metę mógł Ci pomóc.

Gość zagubionakakakakak
Wiem, ale piję piwo , które naważyłam. Było cudownie, znamy się tyle lat , żyć bez niego nie mogę:( A teraz mój świat nie istnieje. Naprawdę mimo mojego wieku, pasowało mi takie życie. Byłam szczęśliwa. A teraz już nie mam nic. Chciałabym się dowiedzieć co dalej.