Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryyyylady:)

GDZIE POZNAC WOLNEGO FACETA????????

Polecane posty

GDZIE POZNAC WOLNEGO FACETA???????? pytanie jw.gdzie poznac fajnego wolnego faceta ok 30 ki,czaty odpadaja tam same zboki i szukajacy kochanek,tacy mnie nie intersuja szukam normalnego faceta przyszlego męza.Nie chodze na imprezy w pracy nie mam mozliwosci mam waskie pole manewru a chcialabym kogos poznac ....

Gość SAM....
Ja jestem wolny mam 28 lat...

Gość kokpok
szczerze? jest to prawie niemozliwe w obecnych czasach, bo wolni faceci siedza glownie przed komputerem i nie wychodza za bardzo, chyba ze jakas wieksza grupa.

Gość mam fun
hm...Wolni faceci chcą pozostać wolni i w tym ich urok chyba,że sami chcą się związać.Parcie jest często odstraszające. Rzucasz hasło a mało konkretów o sobie

niech bedzie kolo 40 o ile bylby zadbany,ja jestem ładna zadbana kobieta i dziwne ze tak ciezko znalezc faceta bo kryja sie gdzies tam:((((

pojecie wolnosci jest pojeciem szerokim..... nie mam nikomu zamiaru ograniczac wolnsci,po prostu szukam partnera na dalsze wspolne zycie to jest parcie???

jak jest fajny facet to zostanie sprzątnięty zawsze przez jakiś dziewczynę która go pilnuje zostają tylko wybrakowane elementy albo zboki

Gość po pierwsze nie jesteś
ładna. Atrakcyjne kobiety zawsze mają kilku adoratorów. To że faceta interesuje miłość w aspekcie fizycznym to nic dziwnego. Trudno by facet w wieku 30 lat mówił jedynie o kwiatuszkach wiecznej miłości itp. Kobiety w wieku średnim nie chcą słuchać takich bzdetów, same często już zapomniały co to miłość kierują się jedynie pragmatyzmem życiowym (dobry ojciec dla dzieci, majętny, silny, zdrowy)

czyli co ???????? do konca zycia nie mam juz szans na kogos fajnego i normalnego?:((((

Gość a gdzieeeeee
poznac zgrabna dziewczyne chodzaca w obcisłych skórzanych spodniach i nie mająca żadnych wymagan?

po pierwsze nie jesteś----- nie jestes w stanie wiedziac jak jestem atrakcyjna i czy bo mnie nie widzisz! to raz! facetów typu amatorów wdzieków przeganiam bo interesuje mnie związek!!!!!!!!!!!! nie numerek , jak najbardziej jestem pragmatyczna i mam pewne oczekiwania -ale tak samo pragmatyczny jest wlasnie taki 30 latek ktory tez tam swoje wymagania jakies ma! nie pytam czy jestem atrakcyjna-doczytaj temat:) pytam osoby doswiadczone gdzie jest najwieksza mozliwosc kogos poznac:) ot całe moje skomplikowane niedoczytane przez Ciebie pytanie:)

Gość Dobra metoda myślę....
założyć obcisłe rurki - mogą być skórzane - ale tylko wtedy jak się ma naprawdę niezłą figurę - i pójść samotnie na spacer do parku 🖐️ najlepsza metoda 😴

nie szukam gwałciciela:) szukam męza:)

staszek czyje dzieci mam chciec???

Gość sam 28
SKĄD JESTEŚ ??

Gość kvinnam
fryyylady, zasada numer 1 - nie sluchac tego co mowia faceci-frustraci na kafe.

fryyyylady:) - pierwszy błąd jaki robisz, to mówisz, że szukasz męża. Faceci są na to uczuleni. Żeby facet myślał o małżeństwie, to musi się w kobiecie zakochać. Na to potrzeba czasu. Jak z góry mówisz o małżeństwie, to wygląda to na układ, a nie na miłość. Tak jakbyś szukała kogo kolwiek, tylko żeby mieć męża, bo czas leci. Wiem, że nie szukasz w necie i tu, ale możesz podać ile masz lat i cos więcej o sobie napisać, choćby skąd jesteś.

no pomysl sam co piszesz:) to ze pisze na kafe ze szukam męza ma oznaczać ze na zywo facetowi tez to mowie????????? boshe nie bądzmy dziećmi!!!!!!!!!!!!! nie pytam DLACZEGO nie moge znalesc faceta tylko GDZIE najlepiej?????????????????

gwałciciela???? :D czyli albo masz oponę i wiszący bebech :O albo niezdrowe podejście - na co wskazywałoby zamiłowanie do czatów 🖐️ tak czy siak skończysz na portalu randkowym i myślę, że po - tak myślę - 2 latach - nieudolnych prób - weźmiesz się wreszcie za siebie :P

z mojego doświadczenia wiem że fajni porządni faceci nie przesiadują przed netem pracują,mają pasje,po pracy na rower itp więc fajnego tak nie poznasz

inaczej---- znaleźć facetów moge ile chce,w przedziale wiekowym od 18 do 60 , to logiczne,tyle ze jak kazdy z tych facetow ja równiez mam swoje wymagania:)

Gość bardzo wiele jest takich kobie
Faceta jak i kobietę można poznać wszędzie.

z moim 48 kg zywej wagi ciezko wziac sie za siebie:) opony tez prózno szukac:D

pozna bo spotka tego na rowerze :P albo wracającego z pracy 🖐️ ale trzeba zmienić myślenie - zresztą myślę że autorka jest chorobliwie nieśmiała - także następna bariera - czyli generalnie lipa :P 🖐️

weronthika z mojego doświadczenia wiem że fajni porządni faceci nie przesiadują przed netem pracują,mają pasje,po pracy na rower itp więc fajnego tak nie poznasz No tak, a co jak facet jest w pracy i siedzi w necie? Wtedy też nie jest fajny?