Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryyyylady:)

GDZIE POZNAC WOLNEGO FACETA????????

Polecane posty

widzę ze kvinnam fryyylady, zasada numer 1 - nie sluchac tego co mowia faceci-frustraci na kafe. ********* idalny punkt widzenia:D pojawiają się, staszek nie wiem czy chce dziecko czy nie z odpowiednim facetem moze???

Gość fortesalsa
fryyy to masz tak jak tylko ze ja jestem facetem i spotykam tylko kobiety z ktorymi nie chce byc i sle je na grzybki. tez szukam partnerki- ale na necie to brzmi zalosnie dla mnie wiec portale internetowe odpadaja. to skad jestes?

Gość Dobra metoda myślę....
fryyyylady:) widzę ze kvinnam fryyylady, zasada numer 1 - nie sluchac tego co mowia faceci-frustraci na kafe. Zasada nr dwa - nie słuchać tego co mówią frustratki kuurewki na kafe :) 🖐️

fryyyylady:) inaczej---- znaleźć facetów moge ile chce,w przedziale wiekowym od 18 do 60 , to logiczne,tyle ze jak kazdy z tych facetow ja równiez mam swoje wymagania To napisz te wymagania. Od jakiej kwoty jego miesięcznych zarobków się zaczynają? Twoje wymagania to pewnie: Powinien być wysoki, przystojny, opalony, koniecznie obcokrajowiec i bardzo bogaty. I żeby był szaleńczo we mnie zakochany, zabierał na zagraniczne wycieczki, romantyczne kolacje i obsypywał prezentami. I żeby zawsze miał dla mnie czas. Musi też być świetnym kochankiem.

ja przepraszam -----------to znaczy ze mam pytac przejezdzajacych facetów na rowerze czy są samotni?????????? albo tych wracajacych z pracy??????????????

jestem z śląska:)

A to jak ze ślaska, to ja przepraszam, to juz niedługo inny kraj. A po co szukasz Polaków? NIe lepiej ślązaka, albo niemca?

Gość fortesalsa
ale rady do bani:) ja nie jezdze rowerem bo nigdy nie lubilem. Z pracy prosto do klubow fitness, to chyba tam jedynie mozesz spotkac faceta w dobrych klubach.

bimbalek:) jestem niewysoka moj facet moze miec nawet ok 170 cm w obcasach ledwo mu dorównam:) nie musi byc opalony:) natomiast twoje teksty jaka to jestem wymagajaca są wziete z niewiadomo skąd nie znasz mnie a sądzisz nie wiem po twojej ex ktora cię rzuciła dla bogacza????????????? to nie jest ok z twojej strony traktowac wszystkich jedną miarą

fryyyylady:) ja przepraszam -----------to znaczy ze mam pytac przejezdzajacych facetów na rowerze czy są samotni?????????? albo tych wracajacych z pracy?????????????? hahaha - nie rozśmieszaj mnie - do tego jest Ci potrzebny wabik - mogą być to spodnie lub cokolwiek innego - chyba masz jakiś atut :O :O :O zadawanie tego rodzaju pytań w wieku 30 lat faktycznie świadczy o tym, że jesteś spod internetowego klosza - także musisz znaleźć podobnego faceta - będzie pewnie trochę nudny - ale jakoś tam się dotrzecie :) odwagi! 🖐️

Gość bardzo wiele jest takich kobie
Może daj ogłoszenie na słupie? Atrakcyjna pozna rozsądnego i pełnego życia w wieku 27-35 :classic_cool:

Gość fortesalsa
no a ja zachodniopomorskiego. wiec sie nie spotkamy, wielka szkoda.

A do klubów fitnnes to tylko sami plejboje i pedały chodzą :O :O :O chyba że jest tam siłownia 😴

fortesalsa-- tu problem :) jestem szczupla i baaardzo zadko bywam w fitnes zreszta nie ccaialbym jakiegos napompowanego osiłka tylko normalnego spokojnego faceta:) nie pije nie palę wiec to moje wymagania by on raczej tez tego nie robil:)

rozumiem że w bibliotece też rzadko bywasz? :)

Dobra metoda myślę.... odpisałam tylko na naprawde dziecinne rady,trudno zaczepiac facetów na ulicy,a prawda jest taka ze przecietny facet nie zaczepi atrakcyjnej samotnej obiety na ulicy bo mysli ze albo zajeta albo ze da mu kosza i ostro pogoni!!!!

Gość mam fun
w seminariach,chodząc po domach,odbić go innej:P

w bibbliotece baaaardzo czesto bywam ,ale jakos nie widuje tam facetów!!!!!!!!!!!!!

Gość bardzo wiele jest takich kobie
Na siłowni nie siedzą same koksy :)

odbic innej?:D gdyby bylo warto?:D moze :D tylko coz wart jest facet dający się odbić?:D

Gówno prawda.... zaczepi tylko nie odwracaj głowy jak się popatrzy tylko jak CI się spodoba to się ładnie uśmiechnij - tyle wystarczy - 🖐️ zresztą - skoro jesteś taka mądra to dlaczego zasięgasz rady na niszowym forum dla idiotów? :classic_cool:

fryyyylady:) bimbalek jestem niewysoka moj facet moze miec nawet ok 170 cm w obcasach ledwo mu dorównam nie musi byc opalony natomiast twoje teksty jaka to jestem wymagajaca są wziete z niewiadomo skąd nie znasz mnie a sądzisz nie wiem po twojej ex ktora cię rzuciła dla bogacza????????????? to nie jest ok z twojej strony traktowac wszystkich jedną miarą Ale przecież, to ty napisałaś, że jesteś wymagająca i możesz mieć facetów w przedziale 18-60 bez problemu. Tak za toba latają, a zadnego nie masz, więc wnioskuję, że masz jakieś wygórowane wymagania, albo nie jesteś taka atrakcyjna jak ci się wydaje, Ale mniejsza o wiekszą. Powodzenia :)

fryyyylady:) w bibbliotece baaaardzo czesto bywam ,ale jakos nie widuje tam facetów!!!!!!!!!!!!! chyba nie sqmałaś czaczy :classic_cool: 😴 :D

tacy czarusie - przystojni, obsypujący prezentami kobiete i jej mame ,komplementami,kwiatami, błyszczą elegancją i samochodem to tylko fałszywka kobiety sie zawsze takimi zachwycają i źle kończą anie doceniają normalnych wartościowych facetów moja koleżanka rzuciła swojego chłopaka własnie dla tekiego czarusia co przyjeżdżał do niej z bombonierami i całował dłonie na klęczkach wyszła za niego za mąż , zaszła w ciąże a on poznał w tym czasie inną którą również tak cudownie oczarował musiała sie z brzuchem wynieść z jego domu

inaczej--- miejsca w których bywam--------- sklepy,biblioteka;),autobusy,tramwaje,praca,targowiska ,moja rodzinka.... o ile mam rozszerzyć zakres bywania?:D ps moze byc niemiec:P nie wiedziałes ze ślązaczki to swietne zony??? śietnie gotuja i dbają o dom?:D

Dobra metoda myślę.... zresztą - skoro jesteś taka mądra to dlaczego zasięgasz rady na niszowym forum dla idiotów? nikogo nie nazwałam idiotą:) daleko mi do tego:) cenię sobie rady a tutaj dyskutujemy:) mamy prawo wymieniac poglądy:) nie denerwuj sie:)

Gość fortesalsa
zazwyczaj tak jest ze w klubach jest silownia basen spa bar i dziesiatki innych atrakcji. Ja po prostu dbam o forme i moge uczciwie powiedziec ze jestem wysportowany. I nikt o mnie nie powie ze jestem homo lub boykiem. to ze jestes szczupla to nic nie znaczy. zawsze mozesz dolaczyc.

Gotowanie i dbanie o dom ok. A jak tam z seksem? mam nadzieję, że nie krzyczycie Jo, wojda, wojda!!! Bo nie jednemu by opadł :D