Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryyyylady:)

GDZIE POZNAC WOLNEGO FACETA????????

Polecane posty

bimabalek -dzieki za powodzenia tobie tez!

weronthika--- wlasnie dziewczyno tu masz rację!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to 100 % dlatego na tyle jestem juz rozsądną ze nie szukam czarusia - a tacy mnie zaczepiają -tylko wlasnie normalnego wartosciowego faceta! tu jest pies pogrzebany

Jo, wojda, wojda!!! -------- bimbalek a z jakiej bajki wzioles ten tekst?:D

Na niszowym forum dla idiotów bywają szałowe dziewczyny, jak i zacni panowie. Ja szukam tu żony, więc pytania nawet tak pretensjonalne jak to mogą sprowokować rozsądną odpowiedź :classic_cool:

Gość fortesalsa
mysle ze problem nie lezy w pytaniu gdzie spotkac wolnego faceta tylko gdzie normalny facet moze spotkac normalna kobiete ( i odwrotnie). Moja odpowiedz wszedzie tylko tych normalnych kobiet ubywa( odwrotnie mnie nie interesuje)

dokładnie -wśród tej całej mieszanki połamańców i popaprańców życiowych są przecież tez osoby wartościowe.... kwestią jest to by dotarły do siebie.....

wolny facet? wolny czyli nieszybki, flegmatyczny, co na rowerze jeździ a nie samochodem, który nigdzie się nie spieszy pewnie gdzieś tacy są

Zycie z wariatem ma swoje zalety, nigdy nie jest nudno. Czasem lepiej mieć wariata u boku niż nudne wieść życie choćby i w luksusie :classic_cool:

samotny nie musi być fanem rowerów:) ,spokojny,mało konfliktowy,z poczuciem humoru,nie pijacy,nie palący,szczery i uczciwy.... Przegięłam?:)

Gość Youllaaa
no wlasnie ...gdzie znalezc kogos po trzydziestce i to grubo po trzydziestce,normalnego faceta z lekką dozą szaleństwa,romantyzmu ,po przejsciach,doceniajacego słowo "rodzina'

dowiedziałam się ze na rowerze:D:D:D

Gość mam fun
no dobra...kazde miejsce moze byc odpowiednie.Dziwie sie,ze ze slaska jestes,bo tam masa niekonkretnych a tu siurprajz:D W bibliotece bywam pare razy w roku:D

mam fun to szkoda:) biblioteka nikomu nie zaszkodzi częściej:) moge sie wyprowadzić gdy poznam faceta by byc blizej ale nie po to by go dopiero poznać:)

Spokojny mało konfliktowy - to jakaś popierdółka. Chcesz faceta który na wszystko się będzie zgadzał i czytał prasę typu "parkiet" po pracy? Ja jestem spokojny i uważam to za wielką wadę.

Gość Janinkaaaa
Pytacie gdzie poznać fajnego faceta? Lepiej wejdźcie tutaj- poznacie coś znacznie więcej: http://smierc.org

wiecie, tak się zastanawiam z tym niepijącym i niepalącym bo sporo jest takich, ale pojawia się pytanie, czy oni nie palą i nie piją bo nie chcą czy dlatego, że nie mają na to pieniędzy notabene dobrze, że w tych wymaganiach nie było nic o zarabianiu pieniędzy i samochodzie bo często w ogłoszeniach spotyka się coś w stylu: "szukam pana stabilnego finansowo, zmotoryzowanego"

fryyyylady:) Jo, wojda, wojda!!! -------- bimbalek a z jakiej bajki wzioles ten tekst? Trochę niemiecki ześlunszczyłem :D

Gość mam fun
zeby być w bibliotece trzeba miec czas na czytanie lub marną bibliotekę własną.Pożarłem wystarczającą ilość książek,żeby być erudytą a jestem też ze Śląska :P

męska rzecz-- ale nie jesteś popierdólką?:) to dziwne ze spokojna kobieta szuka spokojnego faceta?

Jo, wojda, wojda!--- bimbalek niemiecki i śląski znam:)pomyliłeś języki:)

mam fun-- niestety :) mam marna bibliotekę własną:)ksiazki pozeram ,erudytką nie jestem:) a dorabiać sie w życiu wspólnie z facetem razem to większy FUN niz kiedyś by mi miał wypominać ze byłam ładna ale bidna:D

Gość dsfsfsfdg
brak pieniędzy nigdy nie jest powodem niepalenia, na to zawsze się znajdzie albo pożyczy się od kumpli. nienawidzę fajek.

kazdy ma swoje wymagania:)

Gość mam fun
fryyylady...Poczucie humoru masz:D Spokój to nie moja działka raczej ale równowaga,rozwój i otwartość jak najbardziej.Budować warto byle nie na piasku ani domku z kart

Gość emi2131231
gochat.in - jednostronnie anonimowy czat, jak ktoś do Ciebie zagada to widzi Twoja fotke, a Ty jego nie, ciekawa sprawa

Gość gość
Jeśli można się dołączyć do rozmowy to Ja też mam ten sam problem, jeżdziłam całe lato na rowerze do pracy, jak by ktoś nie zatrybił, czyli dwa razy dziennie tzn rano 8.00 i 17-18 i nic i nic nawet zadego nie minełam po drodze.