Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spalona w rodzinie

Jestem przerazona

Polecane posty

Gość spalona w rodzinie
hihi traz to ty mnie rozbawilas:) Nie pamietam czegos takiego, mam nadzieje ze nie dlatego sie wyprowadzilas. Sluchaj to sa fajne wspomnienia, ja mam gorzej; moja cipe oglada pewnie teraz pol rodziny, dobrze ze tak rzadko ich widuje... mowili ze wroca o 21, siedze jak na szpilkach...

Gość ja mam ciezkie zycie
spokojnie bedzie dobrze:-) wyluzuj

Gość cv do piekla
dostaniesz rodzinnego Oscara

Gość kurcze biedna jestes
ale nie przejmuj sie za jakis czas zapomna, a moze w koncu w ogole nie ogladali zdjec. napisz jak wroca:)

Gość kurcze biedna jestes
albo wez naprawdae sciemnij ze pozyczylas ten aparat jakiejs kolezance i graj glupa ze nie wiesz o co chodzi

Gość Aśka*
Miałam podobnie...moje nagie cycki z komórki zobaczył moj nastoletni syn.To dopiero wstyd!!!Wymigałam się,mówiąc:a co nigdy gołych cycków nie widziałeś???

Gość ja mam ciezkie zycie
i co ? bom ciekawa;-)

Gość spalona w rodzinie
Wlasnie weszli. Matka zachouje sie normalnie, usmiechnela sie i spytala czy cos jadlam. Za to ojciec bardzo dziwnie sie na mnie patrzy, tak krzywo i unika mojego wzroku...zapytalam czy moge wziasc aparat, powiedzial ze nie, ze sam wgra zdjecia do kompa. Jest bardzo dziwny, z dystansem do mnie podchodzi. Boze musial je widziec, widzial moja cipe z innymi wojkami:( Co mam robic???

Gość spalona w rodzinie
Jak mam sie zachowywac? zaraz mu zabiore ten aparat sila. Wiem, ze je widzial, te cholerne zdjecia,skasuje je i ciul. Wiem, ze i tak beda mieli je w pamieci, ale ja sie chociaz troche lepiej poczuje. Czuje sie taka rozneglizowana, chociaz mam dres na sobie...:(

Gość spalona w rodzinie
O nie, ojciec siedzi teraz przed komputerem i wczytuje zdjecia! Wyglada na przejetego i podnieconego! Kaze isc matce spac. On musi o czyms wiedziec, o tych nieszczesnych zdjeciach, zachowuje sie bardzo dziwnie, nawet kaszanki nie chcial zjesc! To nie podobne do niego. No i chuj ojciec i inni widzieli moje cipsko, nie bede sie juz przejmowac.Chce spokojnie żyć. Takie rzeczy pewnie sie zdarzaja...:(

Gość martyyyyysia
hahahahahahahaha nie moge :D:D siara jak niewiem :D:D Ojciec ci wleje ojojjjj :p ja kiedys dałam mamie telefon bo kupilam sobie nowy i nie wykasowalam wiadomosci i moj facet m pisał o mojej pipce jak mu nie smakuje i stary to przeczytał i pwiedział mi ze podobno mam smaczną pipke siara jak niewiem ;/;/ do dzis tego nie zapomne hihihihii

Oj martyyyyysia, dobre to było uśmiałam się..:) I jak tam autorko, żyjesz jeszcze..? Nie przejmuj się, będzie dobrze..:P

Gość MAX 22
17 lat i takie puste łby, a może puściłabyś te zdjęcia na jakiejś rodzinnej imprezie?

Oj tam, zraz puste łby... Wpadki się zdarzają wszystkim, nie tylko jej. Za jakiś czas będzie się z tego śmiała, a my tutaj na kafe razem z nią..:P

Gość spalona w rodzinie
gdy wybije północ ze znicierpliwieniem Sherloocka Holmesa i Macieja Fridka, który jest obiektem pożadania mojej praprababci, wymykam się niczym bażant na mroczne ulice Pcima Dolnego. Mknę szybko pod bedronkę, aby zdążyć jako pierwszy na jej otwarcie. uzbrojona w tłuczek do mięsa, brzytwę dziadka staśka i skarpety ciotki Berty, stoczę bój z rozwścieczonym i żądnym krwi tłumem emerytów i rencistów o draże kakaowe, łopatę i słoik kiszonych ogórków:classic_cool:

Gość spalona w rodzinie
mój tatełe ma problemy z potencją:( mówią, że jestem wykapany tata:classic_cool:

Gość spalona w rodzinie
ale że to mialo byc śmieszne podszywy? Moze gdyby dotyczyło kogoś innego... Moj ojciec zamknal sie w pokoju biurowym razem z tym aparatem.czy to nie dziwne? Chcialam mu wytlumaczyc, porozmawiac, ale on nie chcial sluchac, dziwnie sie na mnie spojrzal i zamknal sie w pokoju. Naprawde chcialabym wiedziec co o tym sadzi. Jak mam teraz spac w spokoju?

Gość St Tropeeez
Jejuu ja na twoim miejscu jakbym sie zorientowala, ze te foty sa w aparacie to zadzwonila do mojej mamy i jej wszystko wytlumaczyla i ona by w pore je wykasowala. Przeciez, kogo jak kogo ale wlasnej mamy to sie najmiej chyba wstydzisz. Nie rozumiem czemu czegos takiego nie zrobilas?

Gość St Tropeeez
W ogole jakos strasznie dziwnie to wszystko rozegralas... Zamiast teraz pogadac z ojcem kiedy ewidentnie widac, ze cos wie i od razu je wykasowac foty, chociaz sam powinienien zrobic to od razu (?) to teraz siedzisz i sie zastanawiasz co twoj ojciec tam robi. Dziwna sytuacja...

Gość Alle jajcaaa!
Teraz sobie wali :)

Gość ajajamtm
ojciec pewnie jara sie twoimi fotami. Ble

Gość OneTwo
A co na tych fotkach ? Dupa i cycki ?

Gość spalona w rodzinie
Nie bylby do tego zdolny zboczuchy! Moze oglada i analizuje je, moze jutro cos powie? Nie wiem co tam robi, ale ja ide spac i mam to gdzies! Dobranoc!

o matko ale się uśmiałam! :D jeśli to nie prowo to łaczę się w bólu :classic_cool:

-Bimbałek- Naprawdę jestem ciekawa co on tam robi z tymi zdjęciami. Może rozsyła kumplom z pracy..?? :P