Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spalona w rodzinie

Jestem przerazona

Polecane posty

Gość spalona w rodzinie

Kilka dni temu kiedy bylam na ostrej bani i zrobilam sobie sama kilka nagich fotek, w roznych pozycjach moja cyfrowka. Zapomnialam o tym zupelnie, do dzisiaj... Moi rodzice postanowili jechac do babci na wies, zjechalo sie tam pol dalszej rodziny, rozne ciocie, wojki, bo to rocznica smierci syna mojej babci. W aparacie bylo kilka innych zdjec i slyszalam jak ojciec mowil przed wyjsciem zadowolony, ze musi im je koniecznie pokazac. Zapomnialam wykasowac tamte moje nagie foty:o Boze, a jezeli teraz je ogladaja wszyscy? twarzy na nich nie widac, ale i tak bedzie wiadomo ze to ja...boje sie ich powrotu:(

Gość zdecydowana ja
prowo czy nie? jeśli nie to współczuję.

Gość fhgrsxh
ales wtopila :]

nawet jesli prowo to dosc realne, młodzi rózne głupoty robia ;)

Ja myślę, ze rodzice wrócą zadowoleni i dumni z ciebie. Powiedzą, że cała rodzina chwaliła jaką mają piękną córkę :P

Gość taka taka ja :D
hehe dobre.. gorzej jak ktoś z rodzinki co za tobą nie przepada skopiuje pare i roześle po znajomych.. lipa na całego.

Gość spalona w rodzinie
Mam 17lat, na fotkach byla glownie moja cipka i tylek:( Jestem zalamana. W zyciu juz sie im juz na oczy nie pokaze.

Gość ja mam ciezkie zycie
spalona dziekuje z poprawienie mojego marnego samopoczucia..nawet sie usmiechnelam:-) powiedz rodzicom ze to kolezanki pipka:-P

Gość spalona w rodzinie
No to fajnie ze komus humor poprawilam, Boze mam wrazenie ze to jakis sen, nie dzieje sie naprewde. Mam przed oczami tych swietoszkowatych wojkow i cioc ogladajacych moja pipe i rodzicow palacych sie ze wsydu...Jak ja sie wytlumacze? Nie uwierza ze to kolezanka

powiedz ze pozyczalas cyfrowke i tyle..no chyba ze widac otoczenie. spokojnie wyluzuj!!!i dzieki raz jeszcze;-)

Gość spalona w rodzinie
Jasne, zaraz ci wrzuce, pff zreszta aparat jest teraz pewnie bardzo zajety i oblezony przez moja rodzine...:(:(

Gość 10010..
:D :D :D

spalona w rodzinie Mam 17lat, na fotkach byla glownie moja c*pka i tylek Jestem zalamana. W zyciu juz sie im juz na oczy nie pokaze. Mmmm smakowite fotki. Teraz będziesz gwiazda w rodzinie, a tata w nocy sobie zwali pod fotki :) Gorzej, że żeńska część rodziny cię znienawidzi, a męska będzie adorować i czynić propozycje :P

napisz esa do rodzicow.jak tam kiedy wracacie? jak zadzwonia to juz bedziesz wiedziala czy cos jest nie tak..spokojnie gorsze rzeczy ja wyrabialam(moze nie fotki ale zawsze smiech na polske cala)

Gość Najwyższy_Kanclerz
hehe normalnie dziewczyna jest przywiązana do torów a zaraz nadjedzie pociąg :)

spokojnie..ja mialam gorsze przypaly i przezylam:-P

Gość małpa..
Wszyscy mamy swoje sposoby na życie by przeżyć je jak najlepiej. I każdy z nas chciałby żyć jak najdłużej. Sprawdź ile ty będziesz żyć http://smierc.org

Gość fddfd
ja mam ciezkie zycie- jakie np? co może być gorszego?

niechce sie tutaj na ogole wypowiadac..ale przypal mialam na cala polske Niby spokojne zycie wiode ,ale wstyd byl przez pol roku(globalny) Alkohol jest dla ludzi z mocna glowa..to wiem napewno!

Gość spalona w rodzinie
Bimbalek jestes obrzydliwy:o Jestem jego corka i wiem ze nie bylby do tego zdolny. Malpo juz nie jestem ciekawa jak dlugo bede zyc, chcialabym umrzec w tej chwili:( Boze, dobrze ze chpciaz ja wygolilam...

Gość Najwyższy_Kanclerz
lol dobrze, że chociaż ją wygoliłam hahahha

Gość spalona w rodzinie
ja mam ciezkie zycie a co takiego zrobilas? pociesz mnie dziewczyno. Zreszta...czy mozna zrobic cos bardziej wstydliwego, osmieszajacego od tego?

mozna mozna..sorki ale nie wyjawnie tego

podaj e mail..napisze Ci na priwie

Gość spalona w rodzinie
Sorry, ale ja tu w zyciu maila nie podam:) ja mam ciezkie zycie napisz tutaj, i tak malo kto to czyta. Ewentualnie pozmieniaj troche fakty, zeby nikt sie nie skapowal. Czekam na powrot starych, boje sie do nich zadzwonic.

tak na powaznie to nagralo mnie dwie powazne stacje tv jak tanczylam po pijanemu i na dodatek tak im sie to podobalo ze puszczali to w sumie jako zart przez kilka miesiecy:-0 do tej pory co niektorzy poznaja mnie na ulicy..chociaz wyprowadzialam sie z tego miasta.Dokladnie opisywac nie bede..ale wstyd jak cholera:-0 Napisz jak wroca rodzice.ciekawa jestem czy wogole zauwazyli te fotki:-)