Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spalona w rodzinie

Jestem przerazona

Polecane posty

nie wierze, ze to nie prowo... jeśli byłaby to prawda, każda rozsądna osoba zrobiłaby wszystko, żeby zminimalizować ilość osób, które zdjęcia te mogą zobaczyć... nikt nie siedziałby z założonymi rękami i przejmował się tym jedynie wirtualnie, ja pierdole, słabe (: mogłaś napisać przynajmniej, że próbowałaś dzwonić do mamy, żeby zabrała ojcu aparat, ale nie było zasięgu :D

Gość paciorkowieccc
ojciec ogląda lub oglądnął zdjecia .nie w sensie sexualnym .jest pewnie w głebokim szoku. przykra chwila dla rodzica -takie zderzenie ze sciana pt.moje dziecko jest istota sexualną.pewnie czuje to samo co my mysląc o wyłuzdanym sexie swoich rodzicow.takie ble i fuj. pewnie uciekł do pokoju otrzasnąc sie szoku,skasowac,i zastanawia sie co dalej. pewnie u rodzinki pyknął wstecz i zobaczyl jedna fote.wystraszyl sie i zgasil aparat .teraz obejrzal dokładnie .......:O matka raczej nic nie wie... taka mam wizja:P

Gość młodakobieta
o kurde, faktycznie przypał trochę jak to Ty. Ale się nie martw bo ludzie gorsze rzeczy po pijaku robią. Na poprawę humoru http://www.youtube.com/watch?v=d-BH8hQRoDo za to ta to zrobiła z siebie szmatę.

ta z lublina widzialem na tym filmie hahaha jak to Ty to stawiam Ci dobra kolacje, bo filmik klasa, smialem sie do lez z niego nie raz:D

Gość ja mam ciezkie zycie
witam..widze ze sobie jaja ze mnie robicie..na szczesie na tych filmikach to nie ja!!!! moje lecialy na tvn 24 i polsacie na caly swiat. Autorko napisz czy udalo Ci sie przechwycic aparat? Widzisz tata tylko je widzial wiec luzik;-)

Gość anonimowaaaaaa
hahahahahaha no to ladnie wpadlas..ale wrzuc na luz kazdy takie rzeczy juz zapewne widzial szybko zapomna a ty bedziesz miala ciekawe wsomnienia jak bedziesz starsza hehe

Gość anonimowaaaaaa
a ten filmik jest mega wspolczuje

nie ja jestem na tym filmiku!!! ludzie ktos sie pode mnie podszywa..ja mialam przypal ale nie taki!!!

"ja mam ciezkie zycie" - spokojnie, spokojnie. Wierzymy Ci:) Ciekawe jak tam sytuacja u naszej autorki.

Tez jestem ciekawa.dlatego od rana sledze watek;-)

Gość zdecydowana ja
no ja też się zastanawiam :D

chyba autorka ma szlaban na kompa:-0

No ja też już od rana zasiadłam do kompa i tak sprawdzam co jakiś czas, ale jak na razie martwa cisza:P

hihi to podobnie jak ja;-) ciekawa jestem co u niej? czy rozmawiala z ojcem..wydaje mi sie ze dostala szlaban na net. Poczekam jeszcze godzinke..moze wejdzie na kafe

Całkiem możliwe, że ma szlaban. Miejmy nadzieję, że się dzisiaj odezwie i da znać jak Tatuś zareagował..:P

no nic..zapisze sobie temat w ulubionych i spadam do wieczorka:-)

Gość spalona w rodzinie
hej:) Szlabanu zadnego nie dostalam, w mojej rodzinie nie ma czegos takiego. A moze po prostu wczesniej nie dawalam im powodu zeby mnie karali w ten sposob. A co do tych zdjec, moj ojcien narazie jest w pracy, nie widzialam sie z nim od wczoraj. Weszlam tylko do jego biura, aparat byl schowany w szufladzie, wykasowalam te nieszczesne foty:O Obejrzalam je sobie przedtem jeszcze raz, masakra, jaki wstyd ze on to widzial i moze inni tez widzieli:( Chyba nie robil zadnych zdjec bo byly tylko te moje i jeszcze kilka starszych. Jak tylko wroci to sie zamkne w swoim pokoju zeby go nie widziec, bede go unikac jak sie tylko da.

A może lepiej się nie ukrywaj. Jeśli ma Ci coś do powiedzenia niech to wyrzuci od razu z siebie. Po co masz się niepotrzebnie stresować. Bynajmniej będziesz miała to za sobą..:)

Gość spalona w rodzinie
Nie wiem czy on bedzie chcial o tym rozmawiac, jakby co to wie gdzie jest moj pokoj. Jestem ciekawa jego reakcji kiedy zobaczy ze fotek nie ma.

A może po prostu przemilczy ten temat. Bądź co bądź pewnie też się troszkę krępuje poruszyć kwestię zdjęć Twojej Myszki...:P

Gość i jak
tata?

Gość apapap
No i?

Gość spalona w rodzinie
a spoko powiedział, że mam fajna mychę wygoloną nie to co matka, wpadnie dziś w nocy sprawdzić jej pojemnośc, także wybaczcie ale uciekam 😘

Gość widze ze juz podszyfki
grasuja:-P autkorko odezwij sie..napisz czy rozmawialas z tata?

Gość spalona w rodzinie
Hej:) Weszlam tu na chwile i przypomnial mi sie moj stary top;) Na szczescie wszystko sie jakos rozeszlo po kosciach, nie rozmawialismy o tym. Ojciec jest zapracowany i praktycznie cale dnie jest poza domem. Ale zauwazylam, ze juz nie pożycza ode mnie aparatu:)

hahahhahahahahahhahahhhahahha nagie fotki na nk? i to rodzinnym aparatem? i bardzo dobrze, pewnie jestes małolatą i rodzice bedą wiedzieli zeby cie pilnowac!!

Gość azerfazer
pokaz je tutaj i ocenimy czy jest się czego wstydzić

Gość spalona w rodzinie
oj bylo sie czego wstydzic:) ale fotek juz nie ma, wszystkie wykasowalam.