Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Chciałbym żyć ze 100 lat temu...

Polecane posty

... wtedy było łatwiej... były wojny, powstania... byle kto mógł iść na wojnę albo do powstania... zginąć w chwale za ojczyznę... jako bohater a nie jako nieudacznik... a dzisiaj co? Wojen mało, powstań nie ma, a jak już to byle kogo nie wezmą tylko samych zawodowców wysyłają... ciężko dziś żeby życiowy przegraniec zginął śmiercią bohaterską zamiast zdechnąć jako przegraniec życiowy i nieudacznik :O

Gość pan ambasador
nie martw się może już niedługo trzeba będzie obalić rząd tuska nie trać nadziei zginiesz pod ministerstwem infrastruktury a może nawet finansów :classic_cool:

Gość dfsaf
Możesz jechać do Afganistanu i walczyć z muslimami

jakie dziwki? :D po chooy Wam dziwki? Myslicie,że pójdziecie ,odpukacie swoje i bedzie zayebiście? wątpię,będziecie jeszcze bardziej skrępowani :classic_cool:

Mi ostarnio potrzeby jakoś bardziej wzrosły..:( I wcale sie z tego nie cieszę :(

No ja za rok dopiero pójdę, na razie kasy nie mam... muszę skończyć studia i znaleźć pracę żeby móc chodzić na dziwki. Głupota? Dlaczego? Jak przegrywać to przegrywać... upaść na samo dno. :O

a poza tym blowwww, co to za różnica? i tak nie potrafię kochać więc jak mi się zechce to pójdę, będzie to mój kolejny etap żeby stać się bezdusznym skurwysynem. I się mylisz tacy jak ja poczują się po tym lepiej. gorzej się czują Ci którzy nigdy nie mieli dziewczyny i nigdy żadna z nim nie chciała z nim być

dlatego też musisz nauczyć się kochać :( Bo sam dążysz do tego,żeby być bezdusznym skurwysynem .. Menstruacja a może Ty chcesz zrobic blow niedzielowi? Tak mu opierdalasz doope na innych wątkach wiec chyba jednak Cie do niego ciągnie :O 🖐️

bo ja już jestem blisko osiągnięcia moich celów, jeszcze 4 lata temu mogłem kochać, chociaż to ukrywałem w środku, teraz to bardzo zdusilem. ostatnim etapem zostaną dziwki, wtedy pozbęde się wszystkiego. ale jeszcze nie teraz, jak mówiłem moje potrzeby spadły, może to trochę niechciane, ale fajnie się czuję

nie chciałabym,naprawdę nie..:( Menstruacja - ale ja się nie czuję przegrana,nie po to tyle walczyłam ze sobą,żeby teraz przegrywać..:O