Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Budapsia

Mam sm i zastanawiam sie po co zyc

Polecane posty

Gość jesteś jeszcze ?
teraz nowa porace mam, i nowe towrzystwo, wiec na razie to ukrywam :)

Gość mam podobnie jak ty xx
e tam żalić. Wiadomo jak chorujesz jest inna perspektywa czy chcesz czy nie.Trochę zofftopwaliśmy mam nadzieję ,że autorka się nie obrazi , a może złapie troszkę siły z tych postów.Może się odezwie jeszcze.Dzięki za rozmowę pozdrawiam.

Gość jesteś jeszcze ?
no wlasnie oftopować, to znaczy, że wtracilem sie w temat? nie znam sie z abardzo na tym ;/ przepraszam

no nic sie nie stało , wybaczy nam dziewuszka:)Na twoim przykładzie może się zainspiruje.

Gość jesteś jeszcze ?
dziewczyny są dużo silniejsze psychicznie od facetów, nieraz sie przekonałem :)ok, ja tez już kończe, feronik juz tka powazni wchodzi :/ pozdrawiam

papa

Gość psiabuda
najgorszy jest brak zrozumienia brak pomocy lekarze patrze na mnie jak na ufo, stoja i sie madruja gowno mogac mi pomoc moj prowadzacy powiedzial ze mi wspolczuje heh (straszne )bo nie potrzebuje wspolczucia ale pomocy:/ psychicznie jestem wrakiem, codziennie placze, mysle ze mam depresje, dzisiaj pojawily sie szumy w uszach ktorych nigdy nie mialam, wystraszylam sie szczerze? najchetniej poszlabym sobioe wybrac trumne chociaz mam 24 lata dopiero ale nie mam az tyle hmm...odwagi to jeszcze powegetuje

Gość o ile wiem sa rozne odmiany sm
znajoma choruje od lat ponad 20 , ma czasem momenty gorsze, ale urodzila dzieci, ma wnuki zyje pelnia zycia, dziala aktywnie , owszem, ma problemy z chodzeniem, ale przeciez wielu ludzi ma. Psychicznie jest bardzo silna, ma mnostwo przyjaciól.

Gość psiabuda
ja mam dosc agresywny przebieg;) niesadze zebym dotrwala dzieci nie mowiac o wnukch

Gość psiabuda
ode mnie przyjaciele uciekli, rodzina unika chyba sama tez to spowodowalam bo traktuje chorobe jak osobista kleske, jak cos czego powinnam sie wstydzic;/ w sumie teraz jestem sama-nie liczac rodzicow bo rodzenstwo sie wypielo he

Gość poczytaj co pisalismy
wczesniej , ja tez mam perspektywę ze 5 może 10 latek ale sie nie poddaję (mam tak samo jak ty to ja)

Gość psiabuda
czytalam

Gość psiabuda
ja sie poddalam i czekam

ja tez tak miałam ale może się uda , znajdą lekarstwo czy coś .Takto juz przegrałaś siebie samą.Nie dawaj się tak.

Gość psiabuda
doskonale wiesz ze za naszej kadencji nawet jesli znajda, zanim zacznie byc dostepne w ludzkiej cenie -minie ogromny czas i pewnie juz nie bedzie co ratowac

dla mnie nie ma w pl lekarstwa i co ,zyję i dopóki moge to walcze.Nie wiem co ci doradzic.

Gość psiabuda
nic;) dobranoc

Gość prgjigfrjfiefj
niedziel idz sie walnij w leb tylko mocno

Gość niedziel jeszcze gorszy mch
taka choroba facetów

Strasznie mi przykro musisz walczyć o swoje zdrowie wiem łatwo pisać sama ze sobą sobie nie radzę ,ale warto pocieszyć zawsze może być gorzej teraz napiszę coś co może cie zdziwić ,ale na własne oczy widziałam ,ze działa moja koleżanka ma tą chorobę ma już problemy z mówieniem itd.ale wyczytała gdzieś w necie ,ze zioło marihuana pomaga na efekty choroby i uwierz czy nie ,ale kiedy zapali zioło mówi normalnie i czuje sie świetnie.Marihuana ma również działanie lecznicze poczytaj o tym

Gość niedziel jeszcze gorszy mch
miękki chuj niedziel

Gość psiabuda
nie mam znajomych dilerow w sume nie mam zadnych znajomych;o

Gość psiabuda
dziwie sie ze sie z nia kolegujesz mnie wszyscy olali kiedy przestalam chodzic heh

Gość jesteś jeszcze ?
mialem juz nie pisac ;/ zreszta nie jestem od filozofem od mądrości ;/ ale ostanio mam przemyslenia :) Nie przejmuj się, wiem jest ból i czasme ciezko, szumai w uszach sie nie przejmuj, też mialem i mi calkowicie przeszlo, teraz tylko po interferonie czasem mam. Nie dołuj sie sama, bo jeszce gorzej bedzie, kazdy ma chcwile zalamania. Ja teraz caly czas na prochach jestem, i przez to jakos normalnie funkcjonuje . Nie przejmuj sie, z tym mozna calkiem normalnie zyć, wielu ludzi to ma, i nawet tego po nich nie widac.